bula Svet24.si

Mucek rabi novo utico, še raje pa svojo družino

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

damjan-murko Njena.si

To je razlog, da Damjan Murko ni znova postal ...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Dva okrogla jubileja

A.M., 08.12.2021 14:30:36

Najprej koncert v Italiji in nova pesem

Delite na:
Dva okrogla jubileja
Bepop bodo v prihajajoči evropski prestolnici kulture v torek opozorile na dva jubileja in posnele koncert v živo. Marko Delbello Ocepek

Potem ko se je skupina Bepop predlanskim vrnila na prizorišče kot ženski trio, redno polni radijski eter, TV-program in koncertna prizorišča. V torek so dame prvič nastopile v Italiji. Koncert ob 40-letnici KD Gorica bodo posneli za radio in TV, tam pa bodo predstavile tudi novo pesem Brez kril, s katero začenjajo praznovanje svoje 20-letnice.

V torek bo torej na Goriškem vsaj 60 razlogov za dobro voljo. Tamkajšnji Kulturni dom, ki je eno najpomembnejših družabnih stičišč zamejskih rojakov in povezovalnih točk Slovencev z obeh strani meje, praznuje 40-letnico delovanja. Z nastopom s spremljevalnimi glasbeniki bo jubilej popestrila tudi ena najuspešnejših skupin od osamosvojitve, Ana, Alenka in Tinkara pa so redno prisotne tudi s kupom drugih projektov, od ustvarjanja knjig in predstav za otroke, vodenja RTV-oddaj, do sodelovanja v družbeno koristnih akcijah in ustvarjanja glasbe.

bepop.JPG
Vez med Tinkaro, Alenko, Ano in Simonom, nekdanjimi najstniškimi idoli, je še vedno tako močna kot takrat, ko so sestavljali skupino Bepop.
Facebook

»Povabila na praznovanje 40-letnice KD Gorica smo bile zelo vesele, saj bomo sploh prvič nastopile v zamejstvu, vemo pa, da nas poslušajo tudi tam. Že od časov turnej Popstars nam pišejo tudi poslušalci iz Italije. Radio Trst, kjer bomo na dan koncerta gostje popoldanskega programa, redno predstavlja našo glasbo in nas gosti ob izidu vsake pesmi ter tako našo glasbo širi tudi med zamejskim občinstvom,« so povedale Bepop Ladies, ki bodo nastop začinile z nekaj posebnostmi.

bepop-laides
Bepop Laides
Osebni album

»Ob vseh naših številnih hitih in nekaj božično-novoletnih klasikah boste lahko prvič slišali tudi novo pesem Brez kril, ki jo ustvarjamo z Žanom Serčičem in bo izšla v začetku leta 2022. Z njo bomo namreč odprle celoletno praznovanje 20-letnice skupine in projekta Popstars, v sklopu katerega pripravljamo še cel kup presenečenj.«