sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Kami: »Pozabljamo, da je 'tisto nekaj' v nas«

A.M., 10.05.2023 09:30:33

Novo pesem Plan!

Delite na:
Kami: »Pozabljamo, da je 'tisto nekaj' v nas«
Delček svoje ustvarjalnosti je izrazila tudi z oblačili in nakitom – sama je dodelala nekatere kose oblačil in izdelala nakit. Osebni album

Po dobrih treh letih glasbenega premora se Katja Mihelčič, ki ustvarja pod imenom Kami, predstavlja z novo pesmijo Plan. »Pesem govori o tem, da bi morali popolnoma vsak trenutek v dnevu izkoristiti za to, da delujemo v skladu s svojim planom. Ne glede na vse prepreke in izzive, ki se pojavljajo na naši poti, bi morali ostati osredotočeni na svoj cilj. Običajno smo navajeni, da zunaj sebe iščemo 'tisto nekaj', kar nam bi pomagalo pri uresničitvi našega cilja, pozabljamo pa na to, da je 'tisto nekaj' v nas,« je v uvodu povedala pevka, ki zadnja leta svoj čas intenzivno posveča delu z ljudmi, in sicer s pomočjo intuitivnih svetovanj, terapij in tečajev, hkrati pa pomaga ljudem na njihovi življenjski poti.

katja-mihelčič, kami
Kami je ustvarila pesem v živahnih ritmih s pomenljivim besedilom.
Osebni album

»Temu delu sem resnično predana in v njem neskončno uživam. Ne glede na vse pa mi je v tem času manjkalo glasbeno ustvarjanje. Že od otroštva je glasba ena od mojih večjih strasti. Predvsem uživam v procesu nastajanja glasbe. Sam postopek kreiranja glasbe me res navdušuje in navdihuje. Skozi leta glasbenega delovanja sem se naučila, da je pomembno ostati zvest sebi. Ljudje bodo imeli vedno neke predstave o tebi oz. pričakovanja o tem, kako bi moral delovati. Ne glede na to, kakšna bo tvoja kreacija, boš v ljudeh sprožal dobre oz. slabe odzive in občutke. Nekomu boš všeč, nekomu pač ne boš. In to je popolnoma v redu,« je povedala mlada glasbenica in ob tem še dodala, da je namen katerekoli kreacije (ne samo glasbene), »da se človek svobodno izrazi, na svojstven način, ne da bi bil obremenjen s pričakovanji okolja in družbe – kar je v teh časih seveda zelo težko«.