sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

'Gamerske' slušalke, ki so nas pustile brez besed ...

Ivan Valtl, 09.08.2023 10:40:34

Skoraj leto dni po predstavitvi smo dobili priložnost za preizkus Sonyjevih vrhunskih slušalk INZONE - modelov H3, H7 in H9. Te slušalke ponujajo bogat nabor lastnosti in funkcionalnosti, namenjenih najzahtevnejšim igralcem, kot je na primer 360-stopinjski prostorski zvok.

Delite na:
'Gamerske' slušalke, ki so nas pustile brez besed ...
Sony Inzone H3, H7 in H9 Sony Inzone

INZONE H3

Osnovni model INZONE H3 predstavlja žično različico v liniji.

m47370242777_1.jpg
Sony Inzone H3
Sony Inzone

INZONE H7

Model H7 je prvi brezžični model, opremljen z baterijo, ki omogoča do 40 ur delovanja.

40664_1.jpg
Sony Inzone H7
Sony Inzone

INZONE H9

INZONE H9 predstavlja najbolj izpopolnjen brezžični model. Opremljen je z aktivnim odpravljanjem hrupa in omogoča do 32 ur delovanja.

Vse tri slušalke so opremljene s prilagodljivim mikrofonom, poimenovanim "Strela". Ta mikrofon omogoča enostavno utišanje ali popolno izklop. Zajemanje zunanjega zvoka lahko izklopite z navzgor usmerjenim premikom slušalke, medtem ko ga vklopite z navzdol usmerjenim premikom.

92329c32-c7ff-41ba-9817-0d776c7f7823.__CR0,0,600,450_PT0_SX600_V1___.jpg
Sony Inzone H9
Sony Inzone

Prostorski zvok

Vse tri slušalke ponujajo 360-stopinjski prostorski zvok, ki ga je mogoče aktivirati preko programske opreme na računalniku, imenovane "INZONE Hub". Dvostopenjski stereo signal se prek te programske opreme reproducira v prostorskem formatu 7.1, kar omogoča izjemno doživetje pri igranju videoigric ali poslušanju glasbe.

4267b7a14d3adaec8f45716b2c99167b.jpg
360 Spatial Sound Personalizer
Sony inzone

Osebna prilagoditev zvoka

Z aplikacijo "360 Spatial Sound Personalizer", ki je na voljo za Android in iOS naprave, lahko uporabnik prilagodi svoje izkušnje na podlagi določenih naslovov igre, kot so GTA V, FIFA23, MortalKombat in drugi priljubljeni naslovi za PC ali PlayStation 5.

Odpravljanje hrupa in združljivost

Najbolj izpopolnjen model H9 je opremljen z naprednim sistemom aktivnega odpravljanja zunanjega hrupa, podobnim tistemu, ki se uporablja v Sonyjevi seriji slušalk 1000X.

Obe brezžični slušalki H7 in H9 sta združljivi s sistemom PlayStation 5 in osebnim računalnikom. Povezovanje je enostavno, z drsnim gumbom na USB povezljivi enoti. Model H3 ima AUX vhod in možnost izboljšanja signala prek pretvornika iz AUX v USB-A.

Dodatne funkcije

Slušalke H7 in H9 imata namenski gumb za uravnavanje zvoka in preklapljanje med zvokom v igri in klepetom na Discordu. Dodatno so vgrajene številne funkcije, ki podpirajo tehnologijo "Tempest 3D AudioTech".

mark-cerny-introduces-tempest-3d-audiotech-engine-for-ps5-featured_feature.jpg
Tempest 3D AudioTech
Sony

Nemotena igra brez meja

Sonyjeve slušalke INZONE lahko smatramo za najboljše gamerske slušalke, ki jih je podjetje izdelalo. Modeli H3, H7 in H9 so v praksi pustili resnično odličen občutek in ponujajo izjemno gamersko izkušnjo. Z linijo slušalk INZONE je Sony nedvomno naredil korak naprej. Ti trije modeli postavljajo nove standarde, ko govorimo o gamerskih slušalkah.

sony-inzone-h9
Sony Inzone H9
SONY

Če bi se osebno odločal za nakup, bi mi bila odločitev med modeloma H7 in H9 najtežja. Oba modela sta pustila močan vtis in ponujata vrhunsko izkušnjo. Model H3 predstavlja cenovno najugodnejšo izbiro za tiste, ki iščejo kvalitetne slušalke pod 100 EUR. Omogoča vam, da izkusite konfort linije INZONE, ne da bi pri tem morali preveč poseči v denarnico.

sony-inzone-h9
Sony Inzone H9
SONY

Osebno bi se odločil za model H9. Te slušalke ponujajo popolni konfort in zmogljivosti linije INZONE, kar naredi gamersko izkušnjo neprimerljivo z drugimi.