nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Nintendo Switch Labo: Najredkejša hibridna konzola na svetu!

Ivan Valtl, 01.08.2023 18:28:17

Po več letih tišine je na sceno stopila ena izmed sedmih izdelanih Nintendo Switch Labo konzol. Ta velja za najredkejšo različico hibridne konzole doslej. Zbirateljski portal Consolevariations je po “petih letih raziskovanja in celem letu pogajanj” uspel pridobiti ta dragocen kos. Čeprav znesek transakcije ni bil razkrit, se ocenjuje, da je verjetno presegel desettisoče evrov.

Delite na:
Nintendo Switch Labo: Najredkejša hibridna konzola na svetu!
Nintendo Switch Labo Twitter

Posebna izdaja Labo


Izdaja Nintendo Switch Labo je bila ekskluzivna nagrada natečaja Nintendo Labo Creators Content for Europe. Natečaj je potekal ob začetku programa razvoja izdelkov Labo za popularno igro Mario Kart 8 Deluxe. Izdelek je zasnovan tako, da namiguje na zgodbo te zelo omejene izdaje, ki je bila izdelana kot nagrada za oblikovanje dodatka iz linije Labo. Ta linija je znana po nizki ceni in uporabi kartona v dizajnu.

Edinstven dizajn

Stikalo konzole ponavlja kartonast učinek, kar ustvarja presenetljiv vizualni vtis. Osrednji tablični del, Joy-Con, dock za povezavo s televizorjem in seveda nakupna embalaža, vse to s kartonastim učinkom (tako vizualno kot haptično), ki je veliko bolj prefinjen in edinstven kot druge posebne različice, kot so tiste, namenjene Zeldi ali Super Mariu.

Razširjenost in redkost


Sedem srečnežev je uspelo pridobiti te konzole na natečaju, čeprav govorice omenjajo možnost obstoja skupaj desetih modelov. Ne glede na to ostaja Nintendo Switch Labo ena najtežje dosegljivih izdaj na sekundarnem trgu. Po ocenah industrijskih organov je njegova redkost ocenjena z 98/100 točkami. Arhiv Consolevariations poleg tega vsebuje še druge redkosti, kot so različica igre Need for Speed: Most Wanted za PlayStation 2 in več zgodnjih prototipov Game Boy Advance.

3448496e87cb0dcb.jpeg
Nintendo Switch Labo
Twitter

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg