pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

V skrbeh za sina

T. J., 26.07.2019 18:00:00

Glasbenik in igralec Jaden Smith je pretekli ponedeljek dopolnil 21 let, kar pomeni, da je postal polnoleten tudi po ameriškem zakonu. Njegova slavna starša, 50-letni igralec in raper Will Smith ter 47-letna igralka in glasbenica Jada Pinkett Smith, sta mu za rojstni dan čestitala tudi na Instagramu, na katerem sta objavila nekaj zelo čustvenih kolažev iz družinskih videoposnetkov in fotografij.

Delite na:
V skrbeh za sina
Will Smith, Jada Pinkett Smith in Jaden Smith Profimedia

Očka Will je ob tem razkril, da zaradi svojega neustrašnega sina pogosto živi v strahu: »Jaden je stoodstotno neustrašen. Za nas, starše, je to zelo zastrašujoče. Resnično strah zbujajoče.

A pač je odločen, da bo živel po svojih pravilih.« Pomemben dogodek v Jadenovem življenju pa je komentiral na svoj način, s humorjem. »Enačba me še vedno fascinira … Ljubezen + tekila = oseba,« je napisal pod videom. S temi besedami je očitno namignil, da je bil takrat, ko je spočel svojega sina, (rahlo) opit. »Vse najboljše za rojstni dan, J - Diggy.

Ne morem verjeti, da si star 21 let?!« je še napisal ob video kolažu, ki prikazuje posebne trenutke v življenju očeta in sina. Jada pa je ob sinovem rojstnem dnevu pokazala še več čustev. »Biti noseča s tabo je bilo eno od najlepših obdobij v mojem življenju. Veliko si me naučil o ljubezni in prijaznosti. Bil si pomemben učitelj v mojem življenju,« je napisala ob videu, ki ga je objavila na Instagramu in prav tako prikazuje družinske trenutke iz preteklih 21 let.   

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 29, 12. 7. 2019