benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Želite spremembo? Spremenite barvo svojih las!

Oglasno sporočilo, 30.07.2019 08:00:00

Ste že kdaj po naključju ujeli svoj pogled v izložbi ali dvigalu in ste potrebovali nekaj sekund, da ste se zavedeli, da pravzaprav gledate svoj odsev? Morda ste se zalotili, da se vam to dogaja že več dni zapored? Včasih se nam zgodi, da se nevede ujamemo v ustaljen ritem, ko ne vemo več dobro, kako bi nadaljevali ali kako bi okolici sporočili, da smo se odločili za spremembe in nove navade, nov način življenja. Morda pa bi preprosto radi prijetno presenetili bližnje in znova našli v sebi mladostno igrivost. Ste pomislili na spremembo pričeske?

Delite na:
Želite spremembo? Spremenite barvo svojih las!
Nova pričeska – zadetek v polno! .arhiv

Izbira barve za lase je lahko težaven proces, ki od vas zahteva precej samokritičnosti in razmisleka, preden se ga lotite. Najprej preverite pri prijateljicah in sodelavkah, ali katera od njih uporablja odtenek, ki se vam zdi, da bi vam pristajal. Seveda upoštevajte, da se niste odločili za spremembo barve las, da bi bili podobni drugim, temveč zato, da poiščete in izrazite tisti del sebe, ki je do zdaj potrpežljivo čakal na svojo priložnost. Zato ocenite, kakšna je naravna barva vaših las in kakšno polt imate, ter razmislite, kako boste prilagodili svojo garderobo novi barvi.

l sivi lasje1.jpg
Urejeni sivi lasje so pravi hit tudi med ženskami v poslovnem svetu.
.

Če ste se odločili, da želite prekriti nastajajoče sive pramene z barvo, ki je podobna vaši naravni barvi iz otroških in najstniških let, ali pa želite presenetiti okolico z divjim odtenkom, ki bo vsem povedal, da z vami ni šale, je pomembno, da izberete kakovostno znamko, ki ne bo poškodovala vaših las, temveč jih bo nahranila, poživila in zaščitila. Dobra izbira so znamke, ki jih uporabljajo tudi profesionalni frizerji, denimo ameriški Matrix.

lepota frizure shutterstock_120130069.jpg
Lešnikovi ali kostanjevo rjavi lasje
.

Tudi Revlon Uniq One vsebuje izjemne sestavine, ki lase ščitijo pred poškodbami zaradi sušenja, jim povečajo volumen ter jih ščitijo pred UV-sevanjem. Seveda ne pozabite na ostale pripomočke, ki jih boste potrebovali med barvanjem, recimo posodo za mešanje barve, čopič in zaščitne rokavice, da bo celoten postopek potekal nemoteno. 

l lasje2.jpg
Oskrbite lase, da bodo zaščiteni tudi v poletnih mesecih.
.

Barvanje las doma je lahko zelo ustvarjalno početje, pri katerem si boste vzeli čas zase ter ki vas bo napolnilo z energijo in vam, seveda, pričaralo novo podobo, ki vam bo vsako jutro vrnila nasmeh, ko se boste pogledali v ogledalo. Zato se le odločite za pravi odtenek, si pripravite najljubšo glasbo in začnite z ustvarjanjem svoje nove podobe.