Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Ples vrtnic brez kneginje Charlene

K. K. , Zvezde, 16.04.2018 18:01:45

Na tradicionalnem razkošnem plesu vrtnic, ki pomeni vrhunec družabne sezone v kneževini Monako, je letos manjkala kneginja Charlene. Namesto da bi prireditev brez kneginje izgubila na blišču in zanimivosti, pa se je zgodilo ravno nasprotno.

Delite na:
Ples vrtnic brez kneginje Charlene
Gostitelji plesa vrtnic so bili princesa Caroline s spremljevalcem Karlom Lagerfeldom, Charlotte Casiraghi, Pierre Casiraghi z nosečo ženo Beatrice in princesa Alexandra. Revija Zvezde

Večer je bil nepozaben, s svojo lepoto in eleganco pa so poleg dostojanstvene princese Caroline (s kneginjo Charlene sta menda tekmici in se ne razumeta najbolje) v vlogi gostiteljic blestele tri srečne mlade dame. Ena je bila vroče zaljubljena, druga sveže zaročena, tretja pa v oprijeti večerni obleki ni skrivala, da je noseča. Njihova sreča je tudi sreča princese Caroline, saj sta dve njeni hčerki, tretja pa je žena njenega sina.

monako 3 profi
Princesa Caroline je ganjena sprejela šopek vrtnic iz rok mlade baletke.
Revija Zvezde

Največ pozornosti je na plesu vrtnic zagotovo pritegnila Carolinina hči Charlotte Casiraghi. Bila je izjemno elegantna, v črni obleki iz hiše Yves Saint Laurent, h kateri je nosila bogato, belo pernato ogrinjalo. Spremljal jo je njen prijatelj, filmski producent Dimitri Rassam. Par sta že več kot leto dni, prav na plesu vrtnic pa sta dala javnosti vedeti, da sta se zaročila. Na Charlottini roki je sijal prstan z velikim diamantom, zaroka in načrti za poroko pa so znak, da se je Rassim končno le ločil od prve žene, s katero imata hčerko. S Charlotte naj bi se poročila letos poleti na Siciliji, kjer ima Dimitrijeva mati, znana francoska igralka Carole Bouquet, razkošno vilo. Carole in princesa Caroline sta dolgoletni prijateljici, to, da se bosta njuna sin in hči poročila, pa bo prijateljske vezi seveda še okrepilo. Caroline pa ni sijala od sreče le zaradi Charlotte. Tudi njena najmlajša hči, princesa Alexandra, je na ples vrtnic prišla v spremstvu prijatelja. Mladi par ni skrival, kako sta zaljubljena in srečna. Alexandra, osemnajstletna potomka plemiške rodbine Hannovrskih, in Ben Sylvester, milijonarski sin, sta sicer šele na pragu življenja, a njuna zveza je očitno globoka.

monako 5 profi
Dimitri Rassim, filmski producent, se je končno ločil od prve žene. Zato je lahko zaprosil svojo Charlotte, naj mu postane žena. Zaroko sta oznanila na plesu vrtnic.
Revija Zvezde

Tretji vzrok za srečo princese Caroline pa sta bila njen sin Pierre Casiraghi in njegova žena Beatrice. Govorice, da Beatrice pričakuje njunega drugega otroka, so se na plesu vrtnic izkazale za resnične: Beatrice, potomka stare plemiške rodbine Borromeo, je nosila obleko, ki ni skrivala njene nosečniško okrogle postave. To, da sta s Pierrom srečen par, pa je bilo tako in tako očitno. Caroline je na ples vrtnic prišla v spremstvu zvestega dolgoletnega prijatelja, modnega carja Karla Lagerfelda. Lagerfeld, ki je pravzaprav že skoraj član monaške knežje družine, je tudi letos izdelal načrt za čudovito okrasitev dvorane, v kateri je bila plesna prireditev. Kot vedno je seveda nosil črne usnjene rokavice, presenetil pa je s košato, belo brado, zaradi katere je bil nekoliko podoben dobrodušnemu dedku Mrazu. Odsotna kneginja Charlene na letošnjem plesu vrtnic zagotovo ne bi bila prva in glavna kraljica večera. Zato je mogoče kar pametno, da se s knezom Albertom nista udeležila plesa.

monako 8 profi.jpg
Pierre Casiraghi, Carolinin sin, in njegova žena Beatrice pričakujeta drugega otroka.
Revija Zvezde

Več v spodnji galeriji!

Preberite tudi: Oliver Dragojević sprejel ključno odločitev. Kliknite TUKAJ!