malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 25. maja

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Meghan Markle je prvi prizor seksa spravil v zadrego

K. Š., 13.11.2018 12:30:35

Meghan je zaradi igralske kariere od svojega moža zahtevala podpis »nosečniške pogodbe«.

Delite na:
Meghan Markle je prvi prizor seksa spravil v zadrego
Meghan Markle kot Rachel Zane. Profimedia

Na Planetu TV je od ponedeljka, 29. oktobra, na sporedu serija Nepremagljivi dvojec, v kateri je pred poroko z britanskim princem igrala lepotica Meghan Markle.

Serija Nepremagljivi dvojec (Suits) je navdušila kritike in občinstvo po vsem svetu. V napeti odvetniški dramski seriji spremljamo odvetnika ene najuspešnejših newyorških odvetniških pisarn, ki najame genija s fotografskim spominom in zelo dobrim znanjem prava, ki pa je moral zaradi težav v preteklosti pozabiti na odvetniško kariero.

meghan markle.jpg
Oče je skoraj prepričan, da Meghan na poroki marihuane ni kadila.
Profimedia

V glavnih vlogah se predstavljata Gabriel Macht v vlogi odvetnika Harveyja Spectorja in Patrick J. Adams v vlogi genialnega Mika. Adams je bil za svojo vlogo nominiran za nagrado SAG. Tudi serija je bila večkrat nominirana, med drugim za nagrado People's Choice, na spletni strani IMDb pa ima zavidljivo visoko oceno 8,6.

Preberi tudi kaj je o dolgotrajni ljubezni povedala Cindy Crawford!

Članica igralske zasedbe Nepremagljivega dvojca je tudi Meghan Markle, ki je s serijo doživela največji uspeh v igralski karieri, hkrati pa z njo po sedmih sezonah kariero sklenila, saj je igralstvo po poroki z britanskim princem Harryjem opustila.

meghan markle.jpg
meghan markle
Dreamstime

Meghan Markle o svoji vlogi v seriji Nepremagljivi dvojec

Preden se je to pomlad Meghan Markle poslovila od igralske kariere, je za priznano revijo Marie Claire spregovorila o vlogi v priljubljeni ameriški seriji Nepremagljivi dvojec, s katero je pravzaprav zaslovela. Povedala je, da je lik Rachel Zane, ki ga je upodabljala sedem let, oboževala.

Meghan je v intervjuju povedala, da je imela z likom mlade in ambiciozne Rachel Zane veliko skupnega ter da ji je bila Rachel zelo pri srcu. »Če igraš nekoga, ki ti je všeč, je vse skupaj veliko lažje. Ves čas sem navijala zanjo, verjetno sem bila ena njenih največjih oboževalk. Če ne bi bila del serije, bi jo zagotovo navdušeno gledala. Najbolj všeč mi je to, da so vsi liki tako ljudski, resnični. Rachel sem tako doživljala kot svojo najboljšo prijateljico, tisto, h kateri lahko prideš kadarkoli in si iz njene omare izposodiš lepe obleke,« je razkrila Meghan.

meghan markle
Meghan Markle.
ProfimediaV seriji Nepremagljivi dvojec je Meghan igrala mlado odvetniško pripravnico Rachel Zane, ki je v sedmih sezonah doživela pravi vrtiljak čustev zaradi burne romance z Mikom Rossom, enim od glavnih moških likov, ki ga v nanizanki igra Patrick J. Adams. Meghan je bila del serije vse od prve sezone leta 2011 do letos, pojavila pa se je v kar 108 epizodah.

princ harry_meghan markle.jpg
Princ Harry in Meghan Markle
Profimedia

Prvi prizor seksa jo je spravil v zadrego

Meghan je že med snemanjem nanizanke novinarjem zaupala, da ji je bilo najbolj neprijetno snemati intimne prizore. Omenila je prvi strastni telesni stik med Rachel in Mikom in povedala, da se ji je vse skupaj zdelo kar precej »čudno«. Čudno ali ne, prav ta prizor je mnogim ostal v spominu, saj je izjemno dobro odigran in res ni videti, da bi se Meghan počutila kakorkoli nelagodno.  

meghan markle.jpg
meghan markle
Dreamstime

Nosečniška pogodba

Meghan je zaradi igralske kariere od svojega prejšnjega moža Trevorja Engelsona (42) zahtevala podpis »nosečniške pogodbe«. Če bi Meghan takrat zanosila, bi ji moral Trevor plačevati dodaten denarni znesek, ki bi ga lepotica uporabila za povrnitev želene postave. V pogodbi naj bi bilo zapisano, da ji mora Trevor s tem zneskom zagotoviti osebnega trenerja, nutricionista in varuško! Meghan je zdaj noseča s svojim drugim možem, princem Harryjem. Je tudi njemu pod nos pomolila nosečniško pogodbo?