klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Cindy Crawford: Ljubezen se je rodila iz prijateljstva.

T. J., 12.11.2018 16:30:00

Nekdanja manekenka in igralka Cindy Crawford je svojega moža, poslovneža in nekdanjega manekena Randeja Gerberja, spoznala na poroki.

Delite na:
Cindy Crawford: Ljubezen se je rodila iz prijateljstva.
Cindy Crawford in Rande Gerber Profimedia

Med njima se je naprej razvilo prijateljstvo, ki pa je hitro preraslo v ljubezen. Simpatični parček, ki se je v zakonu razveselil dveh otrok, je prav letos proslavil 20. obletnico poroke.

»Ko seštejeva vse pluse in minuse, ugotoviva, da se imava resnično rada in da spoštujeva drug drugega. Odlično se zabavava. Čeprav sta življenje in starševstvo še kako stresna, se še vedno trudiva najti čas samo zase,« je 52-letna nekdanja manekenka in igralka Cindy Crawford odgovorila na vprašanje, kakšna je skrivnost njenega srečnega zakona z Randejem Gerberjem.

Rande Gerber in Cindy Crawford
Rande Gerber in Cindy Crawford
Reuters

Štiri leta starejšega poslovneža in nekdanjega manekena je spoznala na neki poroki, na katero sta oba prišla v spremstvu drugih oseb. Lepotica, ki je v devetdesetih spadala v slovito skupino supermodelov, je imela z Randejem najprej prijateljski odnos. Kaj je  najbolj zaslužno za uspeh njunega razmerja in kaj vsakemu priporoča si lahko preberete v novi številki vklopa, ki vas od četrtka, 15. 11. čaka na policah!

cindy 2-otroka.jpg
Cindy Crawford in Rande Gerber z otrokoma
Profimedia

Preberi tudi: Kaj pravi Sanja Grohar o porodu?

Cindy in Rande, ki sta razmerje začela aprila 1997, sta si večno zvestobo obljubila leto dni pozneje, natančneje 29. maja 1998. To sta storila na Bahamih, in sicer v skoraj popolni tajnosti. Nihče ni vedel, kaj pripravljata, celo njen osebni stilist je dobil zgolj nalogo, da jima priskrbi črno in belo obleko za neko zabavo. Nevesta je dobila preprosto svileno obleko s čipkami, ki jo je oblikoval sloviti John Galliano. »Nosila sem zelo malo ličil, lase pa sem imela rahlo valovite. Želela sem si, da bi bila videti kot najboljša različica dekleta, ob katerem se Rande vsako jutro zbuja,« je pojasnila 175 centimetrov visoka zvezdnica, ki je v zakonu povila dva otroka. Zakonca je najprej razveselil deček Presley Walker, ki se je rodil 2. julija 1999, 3. julija 2001 pa se je družinici pridružila še Kaia Jordan, ki je na las podobna svoji slavni mami. Oba sta se podala po stopinjah svojih staršev in postala manekena.

V novi številki vklopa si lahko preberete več tudi o nezvestobi in Cindyjini ljubezenski zgodovini!