ANNA_PAYNICH Odkrito.si

Zaradi Pop TV-jevega šova ostala brez službe

ROBI BOJANEC Svet24.si

Trije invalidi in tri navdihujoče zgodbe

Jezus Kristus Petisvet.si

Znanstvenik napovedal prihod Jezusa in konec ...

sedež lmš, marjan šarec Svet24.si

To so Šarčevi najtesnejši sodelavci

murko vesna Svet24.si

Slavček je združil moči z »fačuzijem«

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

Alya za obrez Njena.si

Takšna je Alya brez ličil

Govorice

Ekskluzivno! Znan Slovenec ujet med krajo?

L. P., Zvezde, 19.06.2018 08:01:06

Maneken Jurij Bradač, ki naj bi ga ujeli med krajo spodnjega perila pojasnjuje, da je šlo za nesporazum. Za Zvezde je pojasnil, kaj se je v resnici dogajalo.

Delite na:
Ekskluzivno! Znan Slovenec ujet med krajo?
Jurij Bradač se je znašel v nezavidljivem položaju, saj naj bi ga po krivem obtožili kraje. Revija Zvezde

Pred kratkim so mediji poročali o tem, da naj bi bil maneken Jurij Bradač, ki živi v ZDA, ujet med krajo spodnjega perila.

Obtožbe smo preverili kar pri Juriju osebno, ki nam je povedal naslednje: »Zvečer sva se z dekletom odpravila po nakupih. Obiskala sva dve trgovini, nato pa sem se sam odpravil še v Macy's. Ko sem izbiral stvari zanjo, sem ji jih želel pokazati, vendar je ni bilo v trgovino, priklicati pa je nisem mogel, ker sem telefon pustil v avtu. Z izdelki v roki sem stopil proti vratom, da bi preveril, ali je že na poti. Niti najmanj ni bil moj namen, da bi jih ukradel. Če bi to želel, jih ne bi držal v roki, temveč bi jih kam pospravil. A v tistem so me takoj napadli in pridržali.« Priznava, da je k temu, da je vodja trgovine poklicala policijo, najbrž pripomoglo tudi to, kako se je pogovarjal z njo. »Ker je bila res tečna, sem jo vprašal, ali ima otroke in družino, in odgovorila je, da ne. Na to sem odvrnil, da se ne čudim.« Sledil je policijski pregled, kjer so njegov prihod vzeli pod drobnogled. »Pregledali so, katere trgovine sem obiskal pred tem in kaj sem kupil. Po kamerah so videli, da ni nikakršnega prekrška.« Dodal je še, da ima zaradi vožnje pod vplivom alkohola že nekaj težav s sodnikom za prekrške in da ve, kako resne so te stvari, zato se nikoli ne bi igral z zakonom. »Kazni v Ameriki so visoke. Če bi se izkazalo, da so stvari ukradene, bi bil v trenutku za zapahi. Kakor koli, na koncu sem želel stvari, ki naj bi jih ukradel, tudi kupiti, a so me gladko odslovili,« je še povedal Jurij, ki je bil do zdaj tudi že uradno oproščen.

Preberite tudi: Boleče slovo znanega slovenskega športnika. Kliknite TUKAJ!