tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

IMG_5081 Svet24.si

Kemal iz serije Moja boš bo prvič postal očka

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

voznik avtobusa, najstnik Svet24.si

VIDEO: Šolar je stekel pred avtobus, žalil ...

Mary Svet24.si

Šokantni urnik danske princese v New Yorku

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tanja ribič Njena.si

Tanja Ribič navdušila s fotografijo v spodnjem ...

Govorice

Boleče slovo znanega Slovenca

A. C., Zvezde, 17.06.2018 06:48:20

Težka odločitev za Roka Perka.

Delite na:
Boleče slovo znanega Slovenca
Rok Perko z ženo Tjašo ter sinovoma Oskarjem in Izakom Svarunom med nedavnimi počitnicami v Dominikanski republiki Osebni arhiv

»Danes sem dopolnil 33 let. Lepo, kajne? Nekateri pravijo, da so to najlepša leta. Kako prav imajo! Jaz pa sem se znašel tukaj, kjer se je vse začelo. Z družino, ki me je najbolj obkrožala. In se poslavljam od smučanja. Prav noro. Toliko ljubezni. Res se je težko posloviti. Smučanje je bilo del mene, globoko v meni in vse, kar sem. Zares sem ponosen, da sem s smučanjem lahko doživel toliko pustolovščin. To je zgodba, ki se nikoli ne konča. Toda pride trenutek, ko je treba odpreti novo poglavje v življenju,« je povedal Rok o eni najtežjih odločitev v življenju, ki pa ni prišla čez noč, temveč je premišljeval in premišljeval. Malo tudi na nedavnih počitnicah v Dominikanski republiki, kamor se je odpravil z ženo Tjašo ter sinovoma Oskarjem in Izakom Svarunom.

Rokova odločitev je globoko ganila tudi njegovo Tjašo: »Rok se poslavlja od smučarske kariere. Nimam besed, s katerimi bi opisala svoja čustva, zato bom enostavno rekla … Ti si moja skala, moj ponos, moje vse. Naučil si me, kaj pomeni imeti močno voljo in kaj ljubezen sploh je. Ena stran mene je žalostna, ker sem s tabo živela to smučarsko življenje, druga stran mene pa kriči od sreče, ker se veselim prihodnosti. Še posebno tega, da bom imela moža doma! Ljubim te do lune in nazaj in sem ponosna na vse, kar si me naučil in kakršen si postal. Vse najlepše tebi in vse najlepše nam za naše novo življenjsko poglavje,« je srečna Tjaša.

Preberite tudi: Goran Dragić zaljubljen do ušes. Kliknite TUKAJ!