Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Joshua Jackson: Poročil se bo

T. J., 24.08.2019 14:00:00

Po poročanju britanskega tabloidnega dnevnika Daily Mail sta 41-letni igralec Joshua Jackson in njegovo dekle, 30-letna Jodie Turner-Smith, v petek, 2. avgusta, na Beverly Hillsu zaprosila za poročno dovoljenje.

Delite na:
Joshua Jackson: Poročil se bo
Joshua Jackson in Jodie Turner - Smith Profimedia

To pomeni, da se bodo verjetno že kmalu oglasili poročni zvonovi.

Nekdanji zvezdnik priljubljene najstniške serije Simpatije naj bi se v novinko med igralkami, ki prihaja z Jamajke, zaljubil novembra lani, spoznala pa sta se na zabavi za 40. rojstni dan glasbenika Usherja. Preden je spoznal Jodie, naj bi imel ameriško-kanadski igralec kratkotrajno razmerje z 32-letno igralko Alysso Julyo Smith, pred tem pa je deset let ljubil 43-letno nemško-ameriško igralko Diane Kruger.

Joshua in Diane sta se razšla julija 2016, ko se je začelo govoriti, da se igralka videva s svojim 50-letnim stanovskim kolegom Normanom Reedusom, zvezdnikom serije Živi mrtveci, ki ga je leta 2015 spoznala na snemanju skupnega filma, romantične drame Sky.

Diane in Norman že kmalu po koncu njenega razmerja z Joshuo pred javnostjo nista več skrivala, da sta par, svojo ljubezen pa sta okronala novembra lani, ko je luč sveta ugledala njuna hčerkica. Za Normana je to drugi otrok, saj ima s svojim nekdanjim dekletom, 50-letno dansko manekenko Heleno Christensen, še 19-letnega sina Mingusa Luciena.      

Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 33, 9. 8. 2019