32_7_100 Odkrito.si

Partner Tanje Žagar o odporu in nujni spremembi

luka pahor Svet24.si

Pahorjev Luka je postal glasbeni menedžer

1 Petisvet.si

Baba Vanga v zadnji prerokbi napovedala ...

bankomat1 Svet24.si

FOTO: Eksplozijo v Ljubljani naj bi povzročil ...

katarina bar Svet24.si

Med tekmovalci eksplodiralo: žaljivke, kričanje ...

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

noemi Njena.si

Takšne Noemi vam produkcija ni pokazala!

Govorice

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

A. C., Zvezde, 25.09.2018 07:51:09

Priljubljena slovenska igralka na življenjskem toboganu.

Delite na:
Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost
Ana Dolinar skupaj z možem Sebastijanom Horvatom in njunima ljubkima hčerkama Ronjo in Nano, ki sta zrasli v pravi mladi dami. Mediaspeed

Igralka Ana Dolinar je ženska, ki priteguje pozornost ne samo zaradi lepote, igralskega talenta in ambicioznosti, temveč tudi zaradi stvari, ki se ji dogajajo v življenju. Najprej nas je zanimalo njeno ljubezensko življenje, nato odnos z mamo Bernardo Oman in očetom Janezom Dolinarjem, medijsko zelo izpostavljenima osebama. Veliko simpatij in sočutja pa je bila deležna pred petimi leti, ko so ji morali zaradi zapletov v petem mesecu prekiniti nosečnost. Ano je to povsem strlo. V uteho ji je bila takrat leto in pol stara hči Ronja. Ana je bila močna in si je do vnovičnega materinstva pomagala s posvojitvijo ljubke deklice Nane, po katero je šla z vso družino v Gano.

Preberite tudi: Aljoša Bagola žaluje. Kliknite TUKAJ!

Vendar njenega življenjskega tobogana še ni bilo konec. Kot da bi se znašla na vlakcu v zabaviščnem parku, je bil divji njen odnos z možem Sebastijanom. A sta ugotovila, da ne moreta drug brez drugega, in so se strasti v njuni zvezi nekoliko umirile. Letošnje poletne počitnice je družina preživela malo na Silbi, ki je igralcem tako ljuba, malo pa v Grčiji, ki je igralka ne bo nikoli pozabila. Pravi, da so robinzonske počitnice zakon in da njeni hčerki uživata tudi brez elektrike, računalnika, telefona in televizije. Zdaj so končno klasična družina staršev z umetniškimi poklici: medtem ko sta deklici v šoli, jima na pomoč priskočijo stari starši. Predvsem Bernardo velikokrat videvajo po Ljubljani, kako hiti po vnukinji. Ana in Sebastijan se trudita čare gledališča približati svojima hčerkama – z veseljem ju peljeta v gledališče. Na otroške predstave seveda.