32_7_100 Odkrito.si

Partner Tanje Žagar o odporu in nujni spremembi

luka pahor Svet24.si

Pahorjev Luka je postal glasbeni menedžer

1 Petisvet.si

Baba Vanga v zadnji prerokbi napovedala ...

bankomat1 Svet24.si

FOTO: Eksplozijo v Ljubljani naj bi povzročil ...

katarina bar Svet24.si

Med tekmovalci eksplodiralo: žaljivke, kričanje ...

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

noemi Njena.si

Takšne Noemi vam produkcija ni pokazala!

Govorice

Aljoša Bagola žaluje

C. L., Zvezde, 24.09.2018 08:58:45

Vsestranski Aljoša Bagola, ki slovi po kreativnih idejah in odličnih kolumnah, je prejšnji teden izgubil očeta, na katerega je bil zelo navezan.

Delite na:
Aljoša Bagola žaluje
Aljoša Bagola je izgubil očeta. ReS

Ker Aljoša z družino živi v Ljubljani, se niso videli tako pogosto, kot bi si želel. Njegov oče je bil star komaj 68 let, ko se je poslovil, in v družini Bagola je nastala praznina, ki jo bo težko zapolniti. Aljoša je svoje žalovanje delil tudi z drugimi na svojem profilu na Instagramu. Takole je zapisal: »Jutri bo tvoj dih spokojen in tih. Predan si bogovom – predan je ta trik. Zdaj pripadaš vesolju, si njegovo veselje, božanski si otrok, za roko te pelje. Dragi oče, hvala za ljubezen. Počivaj v miru

Preberite tudi: Kdo tolaži Maria Galuniča? Kliknite TUKAJ!

Aljoša Bagola, sicer kreativni direktor agencije Pristop, ne skriva bolečine, saj se je rad zgledoval po očetu, ki je vodil domačo gostilno v Prekmurju. Ob žalostnem dogodku pa z besedami ni varčeval niti Aljošev brat Dominik, ki je glasbenik. Tudi on je priznal, da bodo očeta vsi zelo pogrešali, saj so ga imeli zelo radi. Očetu je še obljubil, da bo za vedno ostal z njimi. Ob koncu mu je še zaželel, naj mu bo tam zgoraj lepo.