krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

1704374490-mm2-0899-1704374452059 Njena.si

To je Goran Dragić naredil za slovenske otroke

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Tomiju Megliču srce ukradla znana slovenska igralka?

N. S., Zvezde, 19.03.2019 07:46:05

Romantična Katarina Čas in Tomi Meglič?

Delite na:
Tomiju Megliču srce ukradla znana slovenska igralka?
Tomi Meglič ... Arhiv uredništva

Po vseh vzponih in padcih na ljubezenskem področju je pomladansko sonce posijalo tudi na ljubezensko srečo priljubljene igralke Katarine Čas in glasbenika Tomija Megliča. Ekskluzivno razkrivamo nov medijski parček, ki je baje trenutno sicer še vedno v fazi spoznavanja in prvih romantičnih trenutkov v dvoje.

Da nam v uredništvu revije Zvezde ne uide nobena sočna podrobnost iz življenja naših zvezdnikov, smo dokazali že večkrat. Med drugim tudi lani, ko smo prvi razkrili, da sta se po dveh letih razšla priljubljeni pevec skupine Siddharta Tomi Meglič in voditeljica Tara Zupančič. Pred tedni smo prav tako ekskluzivno razkrili sveže samsko igralko Katarino Čas, ki se je razšla z glasbenikom in glasbenim producentom Tamirjem Gostišo. Zdaj pa vam spet prvi razkrivamo, kam je Amor izstrelil svojo puščico letošnjo pomlad. Katarina Čas in Tomi Meglič se sicer poznata že dolgo, a očitno je šele zdaj med njima preskočila iskrica, ki je močnejša od prijateljstva. Kot smo izvedeli iz dobro obveščenih virov, sta lepa igralka in nadarjeni glasbenik že nekaj tednov v romantičnem razmerju. Ker pa naj ne bi želela prehitevati stvari, naj bi bila trenutno še v fazi spoznavanja in uživanja v prvih skupnih trenutkih.

katarina čas.png
... in Katarina Čas sta očitno našla srečo drug v drugem, saj medsebojne naklonjenosti ne moreta več skrivati.
Revija Vklop

Zvezdnika sta nam padla v oči na nedavnem koncertu skupine Siddharta v ljubljanskem SiTi teatru. Igralka je sedela na zgornjem balkonu, ki je po navadi rezerviran za partnerje nastopajočih in zelo posebne ljudi, ki se sicer ne želijo preveč kazati med občinstvom. Po končanem koncertu, ko so se fantje priljubljene glasbene skupine priklanjali obiskovalcem v dvorani, pa je naše pozorno oko ujelo tudi prikupen poljub, ki ga je Tomi poslal na balkon lepi Katarini. Slednja je Tomiju čestitala tudi na zabavi po koncertu, kjer sta se sicer držala drug drugega, a nista želela, da bi ju fotografi ujeli skupaj. No, našemu fotografu je na koncu uspelo tudi to, saj je bila energija med njima preveč očitna, da bi to lahko skrivala še naprej.

Sicer pa koncert ni edini dogodek, ko smo Katarino in Tomija ujeli skupaj. Zadnje čase smo ju večkrat opazili tudi v prostem času, kako sta se družila vsa zadovoljna in nasmejana. In ko ju gledamo takole skupaj, se verjetno vsi strinjamo, da sta zelo lep par, zato jima želimo čim več ljubezni in romantike tudi v prihodnje.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 11, 13. 3. 2019.