stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

A. C., Zvezde, 25.09.2018 07:51:09

Priljubljena slovenska igralka na življenjskem toboganu.

Delite na:
Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost
Ana Dolinar skupaj z možem Sebastijanom Horvatom in njunima ljubkima hčerkama Ronjo in Nano, ki sta zrasli v pravi mladi dami. Mediaspeed

Igralka Ana Dolinar je ženska, ki priteguje pozornost ne samo zaradi lepote, igralskega talenta in ambicioznosti, temveč tudi zaradi stvari, ki se ji dogajajo v življenju. Najprej nas je zanimalo njeno ljubezensko življenje, nato odnos z mamo Bernardo Oman in očetom Janezom Dolinarjem, medijsko zelo izpostavljenima osebama. Veliko simpatij in sočutja pa je bila deležna pred petimi leti, ko so ji morali zaradi zapletov v petem mesecu prekiniti nosečnost. Ano je to povsem strlo. V uteho ji je bila takrat leto in pol stara hči Ronja. Ana je bila močna in si je do vnovičnega materinstva pomagala s posvojitvijo ljubke deklice Nane, po katero je šla z vso družino v Gano.

Preberite tudi: Aljoša Bagola žaluje. Kliknite TUKAJ!

Vendar njenega življenjskega tobogana še ni bilo konec. Kot da bi se znašla na vlakcu v zabaviščnem parku, je bil divji njen odnos z možem Sebastijanom. A sta ugotovila, da ne moreta drug brez drugega, in so se strasti v njuni zvezi nekoliko umirile. Letošnje poletne počitnice je družina preživela malo na Silbi, ki je igralcem tako ljuba, malo pa v Grčiji, ki je igralka ne bo nikoli pozabila. Pravi, da so robinzonske počitnice zakon in da njeni hčerki uživata tudi brez elektrike, računalnika, telefona in televizije. Zdaj so končno klasična družina staršev z umetniškimi poklici: medtem ko sta deklici v šoli, jima na pomoč priskočijo stari starši. Predvsem Bernardo velikokrat videvajo po Ljubljani, kako hiti po vnukinji. Ana in Sebastijan se trudita čare gledališča približati svojima hčerkama – z veseljem ju peljeta v gledališče. Na otroške predstave seveda.