rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

»Poskušava vam dati izkušnjo, ki je ne morete dobiti nikjer drugje«

Alesh Maatko, 29.07.2021 08:00:18

Slavni dvojec praznuje deseto obletnico!

Delite na:
»Poskušava vam dati izkušnjo, ki je ne morete dobiti nikjer drugje«
2Cellos napovedujeta izdajo novega albuma Dedicated. Olaf Heine

Po več kot milijardi prenosov, neštetih razprodanih koncertih in oboževalcih po vsem svetu hrvaški duo Luka Šulić in Hauser napovedujeta prihod šestega albuma Dedicated, s katerim proslavljata deset let skupnega ustvarjanja, samo ime pa simbolizira njuno predanost drug drugemu, oboževalcem, inštrumentu in samemu slogu igranja.

Novica o novem albumu prihaja tik po izidu Demons, »strašljivi« različici uspešnice skupine Imagine Dragons in živahne rock klasike Livin' on a prayer večnega Bona Jovija.

»Ko naju poslušate, upava, da se zavedate, kako vsestranski in raznolik inštrument je čelo, saj lahko z njim igrava tako najtrši rock kot najmehkejšo balado in najsodobnejšo glasbo. Premakne vas na enak način. Premore celo paleto čustev, vzponov in padcev. Poskušava vam dati izkušnjo, ki je ne morete dobiti nikjer drugje.«

Po občutku

Po kratkem premoru, ki ga je dvojec izkoristil za razmislek o dosežkih in sprostitev, sta se znova znašla v studiu in začela snemati največje pop in rock hite, ki so sedaj del najnovejšega albuma Dedicated.

Kot pravita sama, sta pesmi izbirala po notranjem občutku, vključila pa sta tudi veliko raziskave. »Pavze so dobre za refleksijo,« je strnil Hauser in ob tem še povedal: »Pogledaš nazaj na vse dosežke in se odločiš, po kateri poti želiš nadaljevati. Toliko sva potovala, da za to nikoli nisva imela časa. Sedaj je vse mnogo jasneje.«

Kaj pa na vse skupaj pravi Šulić? »Vrnitev je bila vedno v planu in k Dedicated sva pristopila z novim pristopom, svežo energijo. Že dve leti nisva stala na odru in komaj čakava, da se nanje tudi vrneva.« A to še ni vse! Fanta sta v svet že poslala najnovejšo skladbo I don't care – fantastično izvedbo uspešnice Eda Sheerana. V videozgodbi pa se skriva mnogo posebnih in še nikoli videnih trenutkov iz njune desetletne kariere.