burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

Laurie Softley Svet24.si

Poročena učiteljica glasbe seksala z dvema ...

duhovno srce Petisvet.si

Od jutri pričakujte nemogoče!

mercedes Svet24.si

Nekaj ur pred usodnim trkom je 31-letni Franjo ...

aljaz kate william Svet24.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

lasje, pričeska Najstnica.si

Ti izpadajo lasje?

franko kmetija Njena.si

Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral ...

Dobro počutje

To so izzivi, ki jih v življenju morate izpolniti!

Revija Maja, 03.11.2018 12:01:21

Saj veste, kaj pravijo: ko se naše življenje izteka, nam ni nikoli žal za tisto, kar smo storili, žal nam je za tisto, česar nismo.

Delite na:
To so izzivi, ki jih v življenju morate izpolniti!
Sledite srcu Revija Maja

Zato smo vam pripravili nekaj izzivov, ki jih izpolnite enkrat v življenju, ne glede na to, koliko ste stari. Gotovo vam ne bo žal!

Preberite tudi: Nad prhljaj po domače. Kliknite TUKAJ!

Odpotujte za srcem

Enkrat v življenju morate odpotovati nekam, kamor vas vleče srce, pa so bili vedno ovira čas, denar ali drugi razlogi. Pospravite jih na podstrešje in odpotujte v svojo sanjsko deželo, kar vam bo neskončno razširilo obzorje in ponudilo čudovite spomine.

Negujte svoje telo

Začnite se zavedati, da imate samo eno telo. Skrbite zanj, negujte ga in ga velikokrat pocrkljajte s pozornostmi, kot je dovolj vode, nežna masaža ali zadostna količina spanca. Ter seveda z veliko mero ljubezni!

Priznajte napako in se opravičite

Ko se boste naučili tega, bo vaše življenje precej lažje. Zato priznajte, kadar se zmotite (tudi otrokom), in se naučite iskreno reči. »Oprosti.« Breme življenja bo tako občutno manjše.

Podarite in dobite

Tudi če nimamo veliko, se naučimo dajati - nekateri imajo še manj kot mi. Če se bomo odpovedali enemu svojemu kosu oblačila, najljubši sladici ali skodelici kave, lahko nekomu polepšamo dan in kdo ve, morda tudi življenje.

Rastite z bolečino

Bolečina nas prej ali slej doleti, a trpljenje je stvar izbire, pravijo modreci. Zato se skušajte soočiti z bolečino in se iz nje kaj naučiti, ne pa je negovati in se smiliti samemu sebi. Bolečina naj bo pot k okrevanju. Poskušajte najti razloge zanjo in jo preseči, ne le posegati po protibolečinskih sredstvih, ki pogasijo posledico, vzrok pa ostane nedotaknjen.

Posadite drevo

To je resnično čudovita gesta, ki pomaga našemu planetu zeleneti, z njo pa zacveti tudi srce. Ima simbolen pomen in prinaša trdnost, varnost in lepo prihodnost. Zato posadite drevo, vsaj enkrat v življenju.