profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Duhovni zdravilec Milann Menta »vidi« vzroke težav

Andreja Paljevec, Ženska, 06.11.2018 13:01:07

Drugačna pot do zdravja in boljšega počutja.

Delite na:
Duhovni zdravilec Milann Menta »vidi« vzroke težav
O njegovi čudežni moči govorijo resnične zgodbe ljudi, ki jih je rešil iz primeža trpljenja. Pixabay

Milann Menta je duhovni zdravilec in medij, ki v Sloveniji deluje že skoraj 40 let. Sodi med ljudi, ki se jih drži mističen pridih, saj se je mnogim po srečanju z njim obrnilo življenje na boljše; od tega, da so uspešno končali šolanje, se rešili gotove smrti, duševnih in telesnih bolezni, rešili svoje posle, izboljšali osebne odnose, postali boljši ljudje … Njegove nadnaravne sposobnosti so mu bile položene v zibelko, že zgodaj se je zavedal svoje drugačnosti, zaznaval je namreč svet z drugačnimi očmi kot večina ljudi.
Njegova posebnost so stik z dušami, prepoznavanje urokov, črne magije, prekletstev, čiščenje negativnih energij in zdravljenje telesa, duše in duha. Pred negativnimi silami izdeluje doživljenjske zaščite, ki jih ljudje nosijo pri sebi, v denarnici ali torbici. Že nekaj časa živi in deluje v Kranju, veliko hodi tudi v tujino. Malo je znanega o njem, je skrivnosten in skromen človek, ki sprejme vsakogar z nasmehom in s pomirjujočo blagodejno energijo. O njegovi čudežni moči pa govorijo resnične zgodbe ljudi, ki jih je rešil iz primeža trpljenja. Njegove pomoči pa so deležne tudi živali.

Pred približno tridesetimi leti se mu je v sanjah pojavil pokojnik s Cetinja in se mu predstavil, da se ga ne bi prestrašil. »Njegova duša se je obrnila name, ker sem rojen s čudežnimi, nadnaravnimi močmi, pa tega nisem vedel, a sem že med odraščanjem čutil, da sem drugačen. Dal mi je iztočnico za moje nadaljnje življenje, ki se je dejansko odvijalo tako, kot mi je napovedal. Naslednji dan nisem imel miru, o tem sem veliko premišljeval in sem se počutil, kot bi bil v drugi koži. Potem se je to poslanstvo hitro odvijalo, naredil sem si sam nihalo kot nekakšen simbol in spomin na sanje tistega dne. Pri ljudeh sem preizkusil svoje nadnaravne moči in preprosto nisem imel miru, dokler se nisem postavil v takšno vlogo.

Preberite tudi: Izboljšajmo svoje reflekse.

Milann Menta je začel tako duhovno zdraviti pred več kot tremi desetletji, po omenjenih nenavadnih sanjah. »Pokojnik mi je povedal, da je imel čudežne nadnaravne moči. Star je bil 50 let in je na potovanju v Rusijo, kamor je hotel iti, da bi pomagal ljudem, zaradi črnomagijskih vplivov tragično preminil. Na poti se je nanj zrušilo kamenje, takrat so namreč potovali še s konji. Njegova duša zaradi tega nikoli ni našla miru in je po toliko letih izbrala mene. Povedal mi je, da bom v življenju delal dobro za druge in naj se temu ne izogibam, da bom veliko pomagal in da me bodo ljudje spoštovali,« pojasnjuje sogovornik, ki je po tej noči zaživel drugačno življenje. Začel je preizkušati svoje nadnaravne moči in videl, da resnično delujejo. Postal je medij, vidi in sliši stvari, ki jih drugi ne, vidi v vzroke, v bistvo stvari in dogodkov. Verjame, da je usoda vsakega posameznika že zapisana v knjigo življenja, vendar je v določenih primerih možno nanjo tudi vplivati in jo spremeniti. Ljudje so pogosto ujeti v energije, ki vplivajo iz nekih drugih razsežnosti. To se potem kaže v obliki duševnih ali telesnih težav. Temu pravimo tudi usoda.

Ena od njegovih paranormalnih sposobnosti je prekognicija, slutenje dogodkov v prihodnosti. Kar je predvidel, da se bo zgodilo v življenju ljudi, je čas vselej potrdil in postalo je resničnost. Spominja se, da je preizkušal samega sebe tudi tako, da je v beležnico zapisoval odgovore, kaj se bo komu zgodilo v ljubezenskem življenju. Na koncu se je res zgodilo to, kar je predvideval; nekateri so se ločili, drugi so se spet poročili, nekaterim je bilo dano izkusiti starševstvo, drugim ne, so pa bili tudi takšni, ki jim je usoda namenila, da so hitreje končali svojo življenjsko pot in odšli s tega sveta.

Da bi lahko živel s svojimi sposobnostmi in v življenju normalno deloval, je spoznal, da mora svoj dar deliti z ljudmi, ki potrebujejo pomoč. Samo tako se namreč dobro počuti, to je zanj duhovna hrana, pojasnjuje. Večinoma se nanj obračajo ljudje, ki jim v življenju stvari ne gredo zlahka od rok ali se jih drži nesreča ter si sami bodisi zaradi podedovanih lastnosti bodisi zaradi negativnih vplivov črne magije, urokov, duhov ali prekletstev ne morejo pomagati. Milann izganja zle duhove, čisti črno magijo, pomaga dušam pokojnikov, ki ne morejo najti svojega miru, odkriva vzroke težav in bistvo problemov ter tako pomaga ljudem reševati življenjske težave. Mnogi ga imajo kar za angela varuha. Če ima kdo veliko negativnih značajskih lastnosti, kot so ljubosumnost, jeza, pohlep, sovraštvo …, mu jih pomaga spremeniti v pozitivne. Pomaga lahko tudi na daljavo ali pa tako, da mu ljudje prinesejo fotografije osebe, ki ji želijo pomagati. Pogoj pa je, da je oseba polnoletna.

Uredništvo revije Ženska ne jamči, da bo sogovornik lahko tudi vam uspešno pomagal, pri odpravljanju opisanih težav v članku. 

Zdravljenje na daljavo

Milann zatrjuje, da je človek, ki potrebuje njegovo pomoč, lahko kjer koli na svetu, daljava zanj ni prepreka. Pomaga lahko enako, kot če bi prišel k njemu osebno. Z ljudmi komunicira tudi prek sporočil na prenosnih telefonih. Mnogim odleže takoj, ko prejmejo njegovo sporočilo. Če je treba, tudi zdravi na daljavo. Pri tem je zanimivo, da ga zdravljenje drugih ne izčrpava, tudi če zdravi veliko ljudi na dan. Zdravi na psihični in fizični ravni, kar pa ne pomeni, da ni možno, da bi se bolezen spet vrnila. Pomagal je že več ljudem s težkimi obolenji, kot je denimo rak. Spominja se primera gospoda, ki je imel tumor na možganih, k njemu je prišel z vso zdravniško dokumentacijo. Samo mesec dni pozneje na zdravniškem pregledu niso več našli tumorja.

Žensko iz Kopra, ki leta ni mogla hoditi in je bila odvisna od pomoči svojih bližnjih, je spet dvignil na noge. Ko je šla od njega, ji je rekel, da bo še pela in plesala, kar se je res zgodilo. Pozdravil je človeka, ki je bil v komi, in to na daljavo, saj je bil v bolnišnici v Münchnu v Nemčiji. Zdravniki mu niso mogli več pomagati, pri življenju so ga ohranjale le še naprave. On pa ga je obudil, ko ga je za to prosil njegov brat. Po zdravljenju na daljavo se je prebudil iz kome in je še vedno živ in zdrav. Milann je odkril, da je bil žrtev črne magije. Pomagal je tudi dečku iz te družine, ki je zbolel za hudo pljučnico, medicinsko zdravljenje ni pomagalo, stanje se je izboljšalo z Milannovo intervencijo. Ženski, ki so jo zdravniki poslali domov z napovedjo, da bo živela samo še tri mesece, je podaljšal življenje za več kot dve leti.

Veliko mater, ki niso znale pomagati svojim otrokom, je Milannu neizmerno hvaležnih, saj je njihovim otrokom povrnil zdravje, jim pomagal tudi pri težavah v šoli ali pa jih čustveno odprl, če so se zaprli pred vrstniki, bližnjimi in življenjem. Zgodilo se je, da je v nekem vrtcu dobilo epileptične napade več otrok. Odkril je, da je vzrok črna magija neke matere, ki je imela otroka epileptika in je skušala zapis črne magije odstraniti z njega s prenosom na druge otroke. Vsak otrok, ki je prišel v stik s to energijo, je dobil epileptični napad. Po njegovem posredovanju pa ga noben od teh otrok ni več dobil.

milann.jpg
Milann Menta lahko živi s svojimi sposobnostmi in v življenju normalno deluje, če svoj dar deli z ljudmi, ki potrebujejo pomoč.
A. P.

Čiščenje negativne energije

Milann pomaga tudi pri čiščenju »negativnih« prostorov. Ljudje imajo namreč pogosto težave zaradi svojih bivališč, v katerih so navzoče negativne sile, sevanja, včasih se v njih zadržujejo duše pokojnikov … Navaja primer iz Italije. Polovica nebotičnika ni bila naseljena, ker so se ljudje zaradi slabe energije izseljevali, v drugi polovici pa so stanovalci živeli srečno. Težava je bila v zemljišču. Sogovornik opozarja, da se vse prenaša devet rodov, denimo razna prekletstva, uroki … Tudi na Hrvaškem je že imel primer, ko je izganjal duhove iz neke poslovne stavbe, ki je bila pod vplivom negativne energije zaradi prekletstva. Ko jo je očistil, je življenje v njej spet normalno steklo. Tudi prometne nesreče, ki so se dogajale na enih in istih cestnih odsekih, so se z njegovo intervencijo prenehale. Zanimiv je primer dekleta, ki se je s fantom preselila v najemniško stanovanje in je tam doživljala travme. Luči so se prižigale kar same od sebe, včasih je bil prisoten neprijeten vonj, bivanje v stanovanju ni bilo prijetno. Milann Menta je odkril, da se v stanovanju zadržuje duša umrle osebe, lastničinega očeta. Najemnica je lastnici povedala za to odkritje, ki pa ni bila presenečena, saj naj bi dušo pokojnega očeta videla tudi njena mama, žena pokojnika. Milannu Menti je dala očetovo fotografijo in pokojniku je očistil dušo, tako da je končno našel svoj mir. Bivanje v stanovanju je postalo spet normalno in nenavadne stvari so se prenehale dogajati. To dekle je pozneje zanosilo, vendar je prišlo do zapletov. Zdravniki so odkrili, da se plod ne razvija pravilno. Odšla je do Milanna, ki je nato spremljal nosečnost, tako da se je otrok normalno razvijal. Do zapletov je prišlo spet pri porodu, saj se je otrok zagozdil in imel je nenormalen srčni utrip. Po njenem klicu je Milann posredoval in porod je stekel normalno, rodil se je živ in zdrav otrok. A to ni osamljeni primer, z njegovo pomočjo se je namreč rodilo že veliko otrok.

Na Milanna se obrne tudi veliko ljudi, ki se znajdejo v duševni stiski. Med njimi so tudi takšni, ki so iz neznanih ali pa tudi znanih razlogov padli v hudo krizo, depresijo ali duševno zboleli. Mnoge je rešil tudi pred samomorom. Gospa s Trate pri Škofji Loki je pred približno 25 leti doživela hudo depresijo. Začela je tudi pospešeno hujšati, izgubila je voljo do življenja, ljubezen do svojih otrok in moža, psihiatrija ji ni mogla pomagati. Po Milannovih terapijah je spet normalno zaživela in prav tako vsa njena družina. Milann Menta gleda na težave kot del življenja, in pravi, da človeka krepijo in mu ne nazadnje pomagajo pri osebni in duhovni rasti. Prepričan je, da se za vsako težavo najde rešitev, pomembno je samo, da človek ne obupa in da išče, dokler ne najde. A nedvomno je njegova čudežna pomoč v težkih trenutkih, ko lahko umre še zadnje upanje, več kot dobrodošla. Sam verjame, da je duša večna, da živi še naprej tudi po smrti. Zanimivo je, da kljub svoji starosti ni bil še nikoli pri zdravniku, tako da so mu bolezenske tegobe tuje. Za svojo dušo pa je prepričan, da bo še naprej pomagala ljudem, tudi ko ga ne bo več v fizični obliki, še zlasti, če bodo prišli osebno na njegovo zadnje počivališče.