mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kako je sobo za sina opremila Tori Spelling?

Mateja Bevk, 27.12.2017 14:01:01

Zvezdnica Beverly Hillsa 90210 in svojega resničnostnega šova Tori Spelling se lahko pohvali že s petimi otroki. Ker ima v najetem domu v predmestju Los Angelesa dovolj prostora, ima lahko vsak svojo sobo in vsaka je malo drugačna. Predstavljamo vam sobico njenega predzadnjega sina Finna.

Delite na:
Kako je sobo za sina opremila Tori Spelling?
Dom2

V prvem trimesečju četrte nosečnosti se je Tori počutila odlično in je veliko pohajkovala okoli in po nakupih. Tako je na enem od bolšjih trgov kupila starinsko figuro žirafe in takrat se ji je utrnila zamisel o Finnovi sobi. Sprva je delo nameravala opraviti sama z možem Deanom, ker pa se je zaradi tvegane nosečnosti kasneje začelo muditi z opremljanjem, saj je bilo pričakovano, da bo sinček pohitel na svet, se je Tori obrnila po pomoč k starima prijateljema, notranjima oblikovalcema Billu Hornu in Scoutu Mastersonu. Oba sta hitro zavihala rokave, prisluhnila Torijinim željam in rezultat je bil odličen: ljubka sobica v vintage stilu z modernim pridihom.

tori.jpg

»Želela sem svetlo sobo z živahnimi barvami, zato sem se odločila za turkizno in oranžno. Za starinski pridih sem dodala še retro rumeno,« pravi Tori in nadaljuje: »Stena je polepljena z začasno tapeto Tempaper, posteljica je znamke Regency, previjalnik, ki je že odslužil svojemu namenu, saj je Finn star že štiri leta, pa Savannah.« Iz svoje trgovine z dodatki za dom in butičnimi darili InvenTORI (Los Angeles) pa je dodala še dve starinski ogledali, ki visita nad predalnikom za oblačila.  

tori1.jpg

Ne nazadnje pa je v sobici nepogrešljiv tudi stol za mamico in Tori si je omislila udoben rumeno oblazinjen naslonjač znamke Anthropologie. »Ko sem ga našla na spletni strani, sem takoj vedela, da bo pravi. Njegovo ime je bilo namreč Finn in to je bil jasen znak, da je namenjen prav nam

Preberite tudi: Družina Rubom uživa v spremembah. Kliknite TUKAJ!

tori3.jpg