palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Petdeset odtenkov sive v domačih spalnicah

Brigita Potočki, Vklop, 16.02.2018 20:01:26

Že uporabljate katerega od teh pripomočkov?

Delite na:
Petdeset odtenkov sive v domačih spalnicah
Revija Vklop

Pregovorna slovenska zadržanost, kot kaže zadnja anketa na to temo leta 2016, na področju seksa ne velja. Slovenci smo odprti za vse položaje in vse pripomočke. Dejstvo pa je, da ženske raje kot moški (ki prisegajo na porno filme) posegamo po literaturi in filmih tipa Petdeset odtenkov sive. Verjetno zato, ker vseeno kakšno stvar raje prepuščamo domišljiji, namesto da je vse razstavljeno kot na pladnju.

petdeset odtenkov 18.png
Christianova rdeča soba
Revija Vklop

Kakorkoli, v kinih se predvaja zadnji del trilogije Petdeset odtenkov, namreč Petdeset odtenkov svobode, zato smo zbrali nekaj najzanimivejših seksualnih pripomočkov iz trilogije Petdeset odtenkov sive, s katerimi si lahko v stilu gospoda Greya (Jamie Dornan) in Anne (Dakota Johnson) nekoliko popestrite spolno življenje. In brez skrbi, soba za igrice je opcijska.  

Vrv

Vrv je možno uporabiti na vse možne načine, najpogosteje pa se uporablja za vezanje nog in/ali rok na posteljo. Čeprav se zdi preprosta za uporabo, pa s partnerjem vseeno pazita, da je ne zategneta preveč, ker lahko prekineta krvni obtok. Prav tako je pomembno, da se vrv z lahkoto razveže v primeru, da vas zagrabi panika, zato ne zategujte vozlov. In seveda, tista vrv, ki vam visi v garaži, ni primerna za tovrstne igrice, potreben bo obisk seks šopa.

petdeset odtenkov 11.png

Lisice

Tudi lisice so namenjene privezovanju. Njihov namen je, da ne morete premikati rok in s tem je nadvlada partnerja popolna. Najprimernejše so usnjene, podložene s krznom, ki se ne zarežejo preveč v kožo in ne potrebujejo ključa. Če ste tako pogumni kot gospod Grey in vseeno želite uporabiti prave lisice, pa poskrbite, da ključa ne izgubite. Nič ne bo bolj ponižujoče kot to, če boste morali partnerja v lisicah peljati h ključavničarju.

petdeset odtenkov 1.png

Preveza za oči

Preveza za oči je menda stimulator sama po sebi, poleg tega ne potrebujete nič posebnega, lahko uporabite kar ruto ali pa masko za spanje. Če bi radi v celoti podoživeli sceno iz filma, jo uporabite z bičem ali vrvjo ali obojim.

petdeset odtenkov sive 9.png

Bič

Bičev, ki se uporabljajo za popestritev spolnega življenja, je cela vrsta. Verjetno si niti ne predstavljate, koliko, če niste nikoli raziskovali tega področja. Kratki, dolgi, taki z resami, pa tisti z lopatko, usnjeni ali gumijasti. Gospod Grey jih je zelo rad uporabljal na Anni, seveda ne brez posledic. Zato tudi tu velja previdnost, kajti črta med užitkom in bolečino je tu zelo tanka. Saj nočete, da vam za vedno prepove vstop v spalnico, kajne?

petdeset odtenkov .png

Mašilo za usta

Brez dvoma eden od najmanj razumljivih pripomočkov, ker se ob njem poraja vprašanje, zakaj bi nekomu hoteli odvzeti pravico do govora. A menda vzburja prav občutek, da ste partnerja končno utišali in da vam ne more ugovarjati nazaj. In tega pripomočka se gospod Grey kar ni mogel naveličati, saj je z njim Anni preprečil, da bi klicala na pomoč, ter ji s tem na neki način odrekel svobodo. Kar pa je konec koncev bistvo seksa v Petdesetih odtenkih sive, kajne?

petdeset odtenkov 3.png

Pero

Žgečkanje je eno najbolj erotičnih dejanj in dejansko obstajajo peresa za žgečkanje, kakršno smo videli v Petdesetih odtenkih sive. Seveda pa so za domačo uporabo primerne tudi druge vrste peres. Odtrgate ga lahko na primer iz tiste priročne metlice za brisanje prahu ali pa si ga izposodite od goloba v parku (v tem primeru ga prej operite).

petdeset odtenkov 8.png

Ovratnica s povodcem

Čeprav vam je prišlo na misel, da bi uporabili kar tisto, s katero peljete svojega Fifija na sprehod, vam to močno odsvetujemo. Če bi se res radi igrali gospodarja in sužnja, potem bo treba obiskati trgovino s tovrstnimi pripomočki. Je pa ta igrica res samo za tiste pare, ki si popolnoma zaupajo. Menda je osvobajajoče.

petdeset odtenkov 6.png

Preberite tudi: Zvezdnica resničnih ljubezni v boj za sina. Kliknite TUKAJ!