sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta pobotala ...

Kš, 05.05.2024 12:09:30

William in Kate se bosta “pobotala” s Harryjem in Meghan, a le pod enim pogojem!

Delite na:
Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta pobotala ...
Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa ... Profimedia

Kate Middleton se je, odkar je odkrila, da je zbolela za rakom, umaknila iz javnega življenja, se popolnoma posvetila okrevanju in preživljanju dragoceni čas z družino. Z Williamom ob strani, s tremi otroki, ki so ji vedno v bližini, in s podporo kralja Karla III. se zdi, da je valižanska princesa zdaj pripravljena “popraviti” družinski razkol in se ponovno združiti s svojima svakoma Harryjem in Meghan.

Kate sanja o mirni družini za svoje otroke

Princ William in Kate Middleton sta že skoraj štiri leta dobesedno ločena od princa Harryja in žene Meghan Markle. Anonimni viri blizu kraljeve družine pa so tabloidu Us Weekly zaupali, da bi bila William in Kate "odprta za spravo" zaradi svojih treh otrok: Georgea, Charlotte in Luoise.
William in Kate, je dejal vir, "želita ponovno vzpostaviti odnos z Meghan in Harryjem in ne želita, da bi se nesoglasja prenesla na naslednjo generacijo". Zato upata, da bodo trije mali princi lahko odraščali skupaj s svojima malima bratrancema Archiejem, starim 4 leta, in Lilibet, staro 2 leti. Zdi se, da sta Meghan in Harry enakega mnenja: "Vojvoda in vojvodinja si seveda želita, da bi njuni otroci imeli pristen odnos s bratrancima in sestrično.”

Srečanje s Harryjem pa le pod enim pogojem

Priložnost bi lahko prišla kmalu, saj bo Harry v prihodnjih dneh v Londonu na 10. obletnici iger Invictus. Zdi se, da William ni navdušen nad ponovnim srečanjem s svojim bratom, ki je osredotočen izključno na ženino dobro počutje. Po drugi strani pa bi se Kate lahko srečala s svojim svakom (ki jo je v svoji knjigi Spare imenoval "sestra, ki je nikoli nisem imel").

Glavna urednica revije Majesty Magazine Ingrid Seward meni, da je verjetno, da "bo Harry po diagnozi raka želel videti Kate, saj sta si bila nekoč res zelo blizu". Strokovnjakinja nadaljuje, da bo treba ugotoviti, "ali ga bo Kate lahko ponovno videla. Ali ima dovolj energije, da bi poskušala popraviti razdor med sorojenci, ali bo raje ostala v ozadju?"

Urednica je povedala, da ostaja razlog, zaradi katerega bi bilo srečanje med Harryjem in Kate v vsakem primeru skoraj neizogibno.

Gre za ukaz od zgoraj: "Če kralj prosi, Kate to stori. Vendar, nadaljuje podpis Veličanstva Magazine, "Karel je razumevajoča in občutljiva oseba in bi težko prosil za tako veliko uslugo svojo ljubljeno Kate. Trenutek mora biti pravi in to ni ta trenutek.”

In čeprav ni gotovo, ali se bo Karel tokrat srečal s sinom (namesto v družinski rezidenci bo bival v hotelu), je kraljev prijatelj za The Daily Beast razkril, da si monarh želi popraviti spore z najmlajšim sinom: "Rak postavlja stvari v pravo perspektivo. Zdi se, da to razume celo njegov strožji starejši brat: "William," nadaljuje vir, "spoštuje očetovo željo po spravi s sinom, vendar se trenutno osredotoča na zaščito družine pred vsemi stresnimi situacijami."

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg