kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

cepivo, sputnik V Svet24.si

Kako blizu je cepivo proti koronavirusu?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

Wellness vikend

Spoštovani!

Na podlagi aktualnega dogajanja, ki botruje povečani stopnji tveganja ob pojavnosti koronavirusa SARS-CoV-2 v Sloveniji, je bila na podlagi priporočil NIJZ in Vlade Republike Slovenije sprejeta odločitev o prestavitvi množičnih dogodkov, kar vključuje tudi dogodek Wellness vikend, ki naj bi potekal med 27. in 29. marcem 2020 v hotelu Špik (Gozd Martuljek).

Ker je in bo varnost obiskovalcev naših dogodkov vedno na prvem mestu, je v skladu z odredbo Vlade Republike Slovenije in prepovedjo oz. prestavitvijo izvajanja javnih prireditev v zaprtih javnih prostorih, ki jo je pred časom podpisal minister za zdravje Aleš Šabeder, prišlo do odločitve o prestavitvi termina omenjenega dogodka na kasnejši datum.

Dogodek nikakor ne bo odpovedan, temveč le prestavljen na kasnejši datum, saj spoštujemo odločitev države in se strinjamo, da je vaša varnost za nas vedno na prvem mestu. Ne želimo vam namreč zagotoviti le varnega okolja, temveč vam dati tudi čudovito priložnost, da doživite sproščujoč alpski vikend oddih.

Organizatorji dogodka in uredništvo revije Bodi zdrava spremljamo aktualne razmere in zbiramo informacije, na podlagi katerih vam bomo sporočili nov datum dogodka. Z več informacijami pa se zagotovo javimo takoj, ko bo to mogoče.

Najlepše bi se vam želeli zahvaliti za razumevanje.

Uredništvo revije Bodi zdrava in ekipa Wellness vikenda

Wellness vikend

Tematski wellness vikendi oziroma zdaj že kar tradicionalni konci tedna pod okriljem revije Bodi zdrava v različnih slovenskih toplicah, zdraviliščih in hotelih so namenjeni zdravemu načinu življenja.

Wellness vikendi tako ponujajo zanimiva predavanja uglednih strokovnjakov s področja estetske kirurgije, zdrave prehrane, naravne kozmetike, aromaterapije, bioresonance, zanimive prvoosebne delavnice, kot je na primer zdravljenje z gongi, raznovrsten program vadb, ki zajema vse od nordijske hoje, joge do aktivne vadbe, primeren in prilagojen izbor prehrane ter predstavitev novih prehranjevalnih smernic, kot so LCHF, prehranski dodatki, ter seveda tudi čas za užitek, počitek in sproščanje v savnah in bazenih.

Vse delavnice, predavanja in vadbe so brezplačni, strokovnjaki pa sodelujočim postrežejo z bogatim naborom informacij, nasvetov in tudi strokovno pomočjo ter podporo.

Paket

3-dnevni vikend paket za 2 osebi že od 199 EUR*

Paket vključuje 2 x polpenzion za 2 osebi v Hotelu Špik, vstop na predavanja, delavnice in aktivnosti po programu, uporabo bazenov, brezplačni wi-fi in parkirišče, pijačo dobrodošlice in darilno vrečko za vse udeležence. Paket ne vključuje turistične takse, ki znaša 1,60 € po osebi na nočitev.

*Cena velja za namestitev v sobi***. Namestitev v sobi**** za omenjeni termin za 2 osebi znaša 239 €.

Prijava

REZERVACIJE: hotel.spik@hit.si, s pripisom Wellness vikend – Alpski oddih ali na 04/587 71 00

Program

 • Marija Klincov: Edinstvena formula za povečan pritok denarja
 • Marija Klincov: Večerna meditacija
 • Monika Pekošak: Jutranja joga
 • Tina Fabjan: Kako se hitro in enostavno urediti z ličili
 • LiteRam: Pravilna nega za zdrave lase
 • Barbara Kovič: Alternativno zdravljenje z bioresonanco in kako se zaščitimo pred
 • negativnimi sevanji
 • Maestro: Kulinarična predstavitev in degustacija jedi z izdelki Maestro
 • Monika Pekošak: Karmična diagnostika – Svoje zdravje si kreiramo v mislih
 • Opel in Panč predstavljata: Večer stand up komedije
 • Denis Porčič Chorchyp: Jutranja vadba
 • Denis Porčič Chorchyp: Pohod do Martuljških slapov in Ingotove koče
 • Spremljevalni kotički
 • Testne vožnje z atraktivno Opel Corso, Vectro in Grandland X-om
 • Uporaba bazenskih kompleksov
 • Posebni kuponi ugodnosti
 • Dobra družba in odlična hrana
* Pridržujemo si pravico do spremembe programa, v primeru, da izvedba zaradi upravičenih razlogov ni izvedljiva.

Predavatelji

MARIJA KLINCOV

MARIJA KLINCOV Medij, spiritualna terapevtka in trenerka

Mmedium je ime podjetja, ki ga je Marija ustvarila, da lahko preko njega dela, ustvarja, ter izboljšuje naše dobro počutje, zavedanje in spoznanje o življenju, motivaciji in duhovnih dimenzijah v katerih se nahajamo. Je medij, spiritualni terapevt in spiritualni trener z namenom, da ljudi pripelje do spoznanja samega sebe, zavedanja svojih šibkosti, ki jih s pomočjo priznanih in svetovno uveljavljenih tehnik skupaj spremenimo v prednosti. Tako lahko potem delujemo in širimo v svet, kar bi ta že davno tega moral postati, lepši, bolj prijazen in odgovorno naravnan, ter nuditi priložnost za sprejetost, biti viden, vreden in ljubljen. Naučila se je videti svojo dušo v svetlobi in brezpogojni ljubezni, na svoj način, opazovala je, kaj jo obdaja in njen odziv na to je rojstvo poslanstva, kot spiritualno svetovanje, jasnovidni vpogled, postala je orodje za pretok milosti, čiste kreativne sile. Pomagati nam na naši poti osvobajanja od ujetosti v občutke krivde, sramu, strahu in sodb, ter zamer je njen resničen in dragocen namen. Vedno čuti to moč svojega namena in skoznjo teče energija v fizični svet časa in prostora za usmeritev nas v kaj bolj določenega – dobro biti. V tej dobro biti bo močan premik naše duše naprej in seveda radost.


MONIKA PEKOŠAK

MONIKA PEKOŠAK Bioterapevtka po metodi karmične diganostike in učiteljica joge

Je učiteljica joge, bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in reikistka, ki se rada druži z ljudmi. Poučuje tradicionalno hatha jogo, ki je kombinacija asan (telesnih postavitev), dihalnih vaj in meditacije. Hatha joga prinaša globoko sprostitev uma in telesa. Pri učenju uporablja znanja, ki jih je nabrala v mnogih letih na osebni poti k sreči in osebni preobrazbi. Samo poučevanje joge kombinira s poznavanjem ajurvede, reikija, eft-ja, biorgonomije in karmične diagnostike. Joga in meditacija sta njena pot v sedanji trenutek, pot k prijaznosti do sebe, razbremenjujeta jo trpljenja in prebujata ljubezen v njej in praktikantih joge, ki jih poučuje.


TINA FABJAN

TINA FABJAN vodja umetnikov ličenja Max Factor

Tina Fabjan je po poklicu diplomirana slikarka in zanjo je človeški obraz popolno platno, ki čaka na poteze čopičev in barv. V svetu ličil in mode je že dobro poznan obraz, saj že zadnjih devet let sodeluje in je bila del že mnogih lepotnih tutorialov, modnih dogodkov, organizirala je že mnoge delavnice za ličenje in je nasploh prisotna v svetu dekorativne kozmetike, kot izjemno cenjena strokovnjakinja. Danes, poznana predvsem kot Vodja umetnikov ličenja Max Factor zagovarja dejstvo, da je vsaka ženska unikat in da se tega mora zavedati.  Njene bogate izkušnje in znanje z veseljem  predaja  dalje  ženskam, ker se zaveda da ne smemo pozabiti nase, da se postavimo na prvo mesto in se imeti rade, saj s tem pozitivno vplivamo ne le nase, temveč tudi na okolico, tudi s kančkom ličil.


BARBARA KOVIČ

BARBARA KOVIČ Bioresonančna terapevtka

Barbara Kovič je bioresonančna terapevtka, ki se pri svojem delu veliko izobražuje in raziskuje v smeri komplementarne medicine. Na predavanju vam bo razložila kako sevanja (elektrosmog ali geopatija) vplivata na naše telo.  Zaradi izredne škodljivosti sevanj, je raziskovala in prišla do ugotivitve da so orgoniti njabolj učinkovita zaščita. Predstavila vam bo kako orgonit deluje, kako je narejen in kje vse ga lahko uporabite.


DENIS PORČIČ – CHORCHYP

DENIS PORČIČ – CHORCHYP Trener borilnih veščin, profesionalni borec

Denis Porčič – Chorchyp se že vse življenje posveča borilnim veščinam, glasbi in drugim projektom, ki se jih loteva s srcem in dušo. Kot profesionalni borec iz ringa svoje izkušnje prenaša tudi v telovadnico na svoje varovance v lastnem Klubu borilnih veščin Samurai. Njegovi treningi temeljijo na spoštovanju, disciplini in preizkušenem znanju, vedno znova pa vadeče na zabaven, edinstven in sproščen način motivira med vadbo. Tudi na poslovnem področju, s komer koli sodeluje, vedno vsakega prepriča s karizmo, pozitivno in dobro voljo.


SAŠO ŠKETA

SAŠO ŠKETA Ljubiteljski kuhar, avtor treh knjig in urednik kulinaričnega portala

Sašo Šketa je ljubiteljski kuhar in neutrudni gurman. Izdal je že tri kuharske knjige, je lastnik in urednik kulinaričnega spletnega portala SKETA.si in bivši tekmovalec resničnostnega šova MasterChef Slovenija. Zadnje dve leti intenzivno ustvarja v svojem studiu, kjer nastajajo vrhunski recepti v video in foto obliki. Ustvarja tako zase, kot za številne druge naročnike. Samo lani je posnel več kot 120 video receptov. Njegova misija je širiti ljubezen do kuhanja. Hrana nas povezuje in nam nudi prostor, kjer lahko ustvarjamo brez meja.


OPEL CORSA

OPEL CORSA

Na Wellnes vikendu vas bo prvič letos razvajala tudi NOVA OPEL CORSA. Samozavesten, na prihodnost pripravljen nemški mestni avto, ki zabavne vsakodnevne vožnje združuje z osupljivimi tehnologijami velikih avtov. Kljub temu, da nova Corsa spada v segment manjših mestnih vozil pa vas bo presenetila s svojo prostornostjo tako v potniškem kot tudi v prtljažnem prostoru ter z vozno dinamiko, ki navduši na krajših in daljših poteh. Zapeljite jo in se prepričajte sami!

Video - Wellness vikend, Portorož

O nas

Media24

Skupina Media24 na podlagi dolgoletnih izkušenj in poznavanja sodobnih tehnologij združuje nadvse priljubljene in dobro znane slovenske tiskane in elektronske medije. Danes veljamo za eno vodilnih slovenskih medijskih hiš, ki predvaja tri programe dobro prepoznavnih radijskih postaj in enega televizijskega, izdajamo in tržimo tri časopise, ki so vodilni vsak na svojem področju ali v regiji, več kot dvajset lastnih revijalnih blagovnih znamk in še več dobro obiskanih portalov.

Bodi zdrava - revija za zdrav življenski slog

Revija Bodi zdrava je namenjena vsem, ki jih zanima zdravo, izpolnjujoče in srečno življenje. Revija informira, svetuje, navdihuje ter se pogovarja s strokovnjaki in znanimi o tem, kako živeti čim bolj zdravo in zadovoljno, kako doseči, da se dobro počutimo v svojem telesu, pa tudi kako do notranjega miru in dobrih odnosov. Bralkam in bralcem so z nasveti na voljo najvidnejši strokovnjaki – zdravniki, nutricionisti, športni trenerji, skratka vsi, ki vedo, kako do zdravega, lepšega in zadovoljnejšega vsakdana. Revija Bodi zdrava spremlja novosti v zdravstvu in alternativnem zdravljenju, ukvarja se s področjem zdrave, ekološke prehrane in prehranskih dopolnil, razkriva najrazličnejše tehnike za mladosten videz, telesno pripravljenost in notranje zadovoljstvo.