jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

princ filip Svet24.si

Princu Filipu že dostavili nov avtomobil. Pa mu ...

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

NLB Svet24.si

Slovenija Hrvaški poslala diplomatsko noto: bo ...

Jenson Button, Brittny Ward Svet24.si

Bivši dirkač formule 1 bo zibal

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

Wellness vikend

Wellness vikend

Tematski wellness vikendi oziroma zdaj že kar tradicionalni konci tedna pod okriljem revije Bodi zdrava v različnih slovenskih toplicah, zdraviliščih in hotelih so namenjeni zdravemu načinu življenja.

Wellness vikendi tako ponujajo zanimiva predavanja uglednih strokovnjakov s področja estetske kirurgije, zdrave prehrane, naravne kozmetike, aromaterapije, bioresonance, zanimive prvoosebne delavnice, kot je na primer zdravljenje z gongi, raznovrsten program vadb, ki zajema vse od nordijske hoje, joge do aktivne vadbe, primeren in prilagojen izbor prehrane ter predstavitev novih prehranjevalnih smernic, kot so LCHF, prehranski dodatki, ter seveda tudi čas za užitek, počitek in sproščanje v savnah in bazenih.

Vse delavnice, predavanja in vadbe so brezplačni, strokovnjaki pa sodelujočim postrežejo z bogatim naborom informacij, nasvetov in tudi strokovno pomočjo ter podporo.

Paket

3-dnevni vikend paket v Wellness hotelu Apollo**** Portorož za 2 osebi samo 249 EUR

Paket vključuje 2 x polpenzion za 2 osebi v hotelu s 4*, vstop na predavanja, delavnice in aktivnosti po programu, uporabo bazenov, brezplačni wi-fi ter darilno vrečko za vse udeležence.

*Paket ne vključuje turistične takse v vrednosti 1,27 € na osebo na dan, prijavnine 1,50 € na osebo in parkirišča, kjer je doplačilo 5 € na dan.

Prijava

REZERVACIJE: booking@lifeclass.net, s pripisom Wellness vikend – Dotik mediterana ali na 05/692 9001.

Program

PETEK, 23. 11. 2018

 • Sprejem gostov in pijača dobrodošlice
 • Predstavitev term Portorož
 • Samopostrežna večerja
 • Glasbeni nastop: Siniša Žunec in klapa
 • Hotelski razvedrilni in rekreacijski program
 • Vstop v bazene s termomineralno vodo termalno pramorje
 • Vstop v fitnes center

SOBOTA, 24. 11. 2018

 • Samopostrežni zajtrk
 • Jutranje resetiranje z Indiro Ekić in Maticem Kolencem
 • Ajil Kunhumbidukka Veetil: dihalne vaje za koncentracijo s strokovnjakom Ayurvede
 • Tina Hribar: konoplja in njeni vplivi na telo
 • Zlato Polje: kulinarična predstavitev in degustacija
 • Urban in Jasmina Praprotnik: zdravilni učinki odnosov in gibanja
 • Samopostrežna večerja
 • Marija Klincov: porušite blokade v sebi in zaživite
 • Marija Klincov: večerna meditacija
 • Hotelski razvedrilni in rekreacijski program
 • Vstop v bazene s termomineralno vodo termalno pramorje
 • Vstop v fitnes center

SPREMLJEVALNI KOTIČKI:

 • KOTIČEK MEDICAL CENTRA (Lepa Veljanovič, dr. med.): kratek posvet pri balneologu glede lokalnih naravnih zdravilnih faktorjev ali posvet o lepotnih tretmajih, ki se izvajajo v Medical centru Lifeclass Hotels & Spa. Število svetovanj je omejeno.
 • KOTIČEK SHAKTI AYURVEDA CENTRA: Ajil Kunhumbidukka Veettil in kratka pulz terapija (10 min). Število terapij je omejeno.
 • KOTIČEK WAI THAI CENTRA: kratka masaža vratu ali glave (5 min). Število masaž je omejeno.
 • KOTIČEK THALASSO CENTRA: ponudba pilinga in blata (kratka predstavitev – maska za roke) Število predstavitev je omejeno.
 • KRATEK OSEBNI POSVET Z MARIJO KLINCOV – Število svetovanj je omejeno.

NEDELJA, 25. 11. 2018

 • Samopostrežni zajtrk
 • Jutranja vadba
 • Ajil Kunhumbidukka Veetil: dihalne vaje za koncentracijo s strokovnjakom Ayurvede
 • Veronika Podgoršek: komunikacija v uspešnem partnerstvu

SPREMLJEVALNI KOTIČKI:

 • KOTIČEK WAI THAI CENTRA: kratka masaža vratu ali glave (5 min). Število masaž je omejeno.
 • KOTIČEK THALASSO CENTRA: ponudba pilinga in blata (kratka predstavitev – maska za roke) Število predstavitev je omejeno.
 • KRATEK OSEBNI POSVET Z MARIJO KLINCOV – Število svetovanj je omejeno.

Predavatelji

URBAN PRAPROTNIK IN JASMINA KOZINA PRAPROTNIK

URBAN PRAPROTNIK IN JASMINA KOZINA PRAPROTNIK Profesor športne vzgoje in kulturna antropologinja

Jasmina je kulturna antropologinja, avtorica biografskega romana Bela dama, Urban je prof. športne vzgoje, ki deluje predvsem kot tekaški trener.
Vodita druščino Urbani tekači in tudi delavnice promocije zdravja na delovnem mestu, kjer predstavljata širši pogled na zdravo gibanje, hrano in odnose.
Urban in Jasmina nam bosta v delavnici predstavila zdravilne učinke odnosov in gibanja.
Kot pravita odnosi veliko bolj vplivajo na naše življenje, kot si mnogokrat priznamo. Žal jih prepogosto prepuščamo naključjem in jih premalo negujemo. Na delavnici bomo šli skozi izjemno zanimiva in koristna spoznanja kulturne antropologije, ki nam bodo lahko v pomoč pri dvigovanju kvalitete našega življenja in tudi življenja vseh, ki jih na poti srečujemo.
To, da je gibanje zdravo, vemo. Na delavnici pa gremo nekaj korakov globlje v to, zakaj je gibanje zdravo, kakšna gibanja so bolj zdrava, zakaj se veliko ljudi premalo giblje, kako razviti boljše gibalne navade.


DR. VERONIKA PODGORŠEK

DR. VERONIKA PODGORŠEK Psihoterapevtka, pisateljica, predavateljica, kolumnistka, žena in mati

Veronika Podgoršek je doktorica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije (Univerze v Ljubljani) in specializantka iz Objekta relacijske teorije in prakse na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu v Washingtonu D.C., ZDA. Leta 2006 je ustanovila svoj Psihoterapevtski inštitut, v katerem tudi sama dela kot psihoterapevtka in ima za seboj na tisoče ur dela z posamezniki in pari. Med drugim je članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, pisateljica, kolumnistka, predavateljica, sicer pa tudi žena in mati štirih otrok, ki smo jo spoznali tudi preko TV zaslonov in drugih medijev.


MATIC KOLENC IN INDIRA EKIĆ

MATIC KOLENC IN INDIRA EKIĆ Osebni trener in finalistka šova The Biggest Loser Slovenija 2017

Matic je profesionalni osebni trener, širši javnosti najbolj znan po svojem sodelovanju v odmevnem šovu The Biggest Loser Slovenija, pri katerem je kot desna roka trenerja Jana Kovačiča, skrbel za tekmovalce in njihove treninge. Je strokovnjak za vodene vadbe in Resetworkout, ki ga bo v sodelovanju s finalistko omenjenega šova, Indiro, predstavil tudi na wellness vikendu.
Resetworkout ali skupinska krožna vadba združuje aerobne in anaerobne vaje, s katerimi razvijamo moč, gibljivost, hitrost in vzdržljivost, ter razmigamo celotno telo. Primerna je za različno pripravljene osebe, kjer si posameznik lahko sam določa intenzivnost in število ponovitev.


MARIJA KLINCOV

MARIJA KLINCOV Spiritualni trener, medij in jasnovidka

Človek je bitje dveh svetov, duhovnega - duša in fizičnega – telo. Naša narava je več plastna, saj živimo v fizičnem svetu katerega vidimo in se zavedamo vsak dan in nefizičnem duhovnem, kjer smo povezani z višjo silo, izvorom, če se tega zavedamo ali ne. Duhovni svet nam tako nudi smernice, kako živeti in se razvijati v snovnem svetu, vendar se ob obilici čutnih in drugih dražljajev nemalokrat izgubimo, zaidemo in pričnemo verjeti v oddvojenost od izvora. Ko se to zgodi se izgubimo, ne najdemo več notranjega kompasa, postanemo negotovi in pričnemo tavati ali kot rečemo drugače življenje živi nas in ne obratno.
Zato, če ste se izgubili, ne slišite več notranjega glasu, imate občutek brez volja, veste da nekaj ni prav, ste na razpotju, se sprašujete kakšen namen imam, kaj je moj obstoj in številna druga vprašanja, potem je Marija tu za vas.

Pomaga vam pri spoznanju samega sebe, pri tem, da bi videli bistvo, zaradi katerega ste se rodili. Skupaj lahko ozavestite kje ste in kam greste, poiščete ljubezen, notranjo harmonijo, ponovno povezavo z izvirom energije, ki teče skozi nas vse, da boste zopet lahko verjeli v čudež Življenja.  


AJIL KUNHUMBIDUKKA VEETTIL

AJIL KUNHUMBIDUKKA VEETTIL Specialist ajurvede in joge

Skrbi za avtentičnost in najvišjo kakovost izvajanja storitev v Shakti – Ayurveda centru. Obvlada staro indijsko orodje za diagnozo s pomočjo pulza. Eden redkih. Njegova velika strast je ozaveščanje o zdravem življenju ter širjenje wellnessa med ljudi.


DR. LEPA VELJANOVIČ, dr. med.

DR. LEPA VELJANOVIČ, dr. med. Specialistka fizikalne medicine in rehabilitacije, akupunkturologinja, balneologinja

Z dr. Veljanovič se boste lahko posvetovali v kotičku Medical centra, po predhodni rezervaciji. V Lifeclassovem Medical centru se ukvarja z telesno, skalp in ušesno akupunkturo, dry-needling bolečih trigger točk, protibolečinsko mezoterapijo sklepov in hrbta s kolagenom, medikamentozno infiltracijo sprožilnih točk na mišicah, PRP (Plateled Rich Plasma) obraza, vratu, dekolteja in rok ter terapijo z udarnimi valovi (Shock Wave).


TINA HRIBAR

TINA HRIBAR višja strokovna svetovalka

Tina Hribar je višja strokovna svetovalka s področja kanabinoidov, ki se je specializirala predvsem na učinke CBD-ja kot glavnega kanabinoida v industrijski konoplji. Za izdelke iz konoplje in njihove pozitivne učinke je slišala dolgo nazaj, ko so bili šele v razvoju, že dobra tri leta pa jih tudi sama redno uporablja za lajšanje raznovrstnih težav. In ravno osebna pozitivna izkušnja z izdelki iz konoplje je bila razlog, da se je posvetila izobraževanju s področja kanabinoidov in postala del svetovalne ekipe BE HEMPY, kjer skrbi za več kot 1000 bolnikov in jim pomaga z nasveti. Še vedno se redno izobražuje in spremlja novosti s področja kanabinoidov doma in v tujini.


ZLATO POLJE

ZLATO POLJE

Gostje bodo na kulinarični delavnici lahko poskusili jedi, pripravljene iz izdelkov blagovne znamke ZLATO POLJE. Kuharski mojster bo predstavil pripravljene jedi in razkril, kako lahko okusne jedi z uporabo izdelkov ZLATO POLJE, pripravimo tudi doma.


SINIŠA ŽUNEC S KLAPO

SINIŠA ŽUNEC S KLAPO

V petek zvečer se bomo lahko prepustili dalmatinskim ritmom s karizmatičnim pevcem Sinišo Žuncem in klapo.

Video - Wellness vikend 2018

O nas

Media24

Skupina Media24 na podlagi dolgoletnih izkušenj in poznavanja sodobnih tehnologij združuje nadvse priljubljene in dobro znane slovenske tiskane in elektronske medije. Danes veljamo za eno vodilnih slovenskih medijskih hiš, ki predvaja tri programe dobro prepoznavnih radijskih postaj in enega televizijskega, izdajamo in tržimo tri časopise, ki so vodilni vsak na svojem področju ali v regiji, več kot dvajset lastnih revijalnih blagovnih znamk in še več dobro obiskanih portalov.

Bodi zdrava - revija za zdrav življenski slog

Revija Bodi zdrava je namenjena vsem, ki jih zanima zdravo, izpolnjujoče in srečno življenje. Revija informira, svetuje, navdihuje ter se pogovarja s strokovnjaki in znanimi o tem, kako živeti čim bolj zdravo in zadovoljno, kako doseči, da se dobro počutimo v svojem telesu, pa tudi kako do notranjega miru in dobrih odnosov. Bralkam in bralcem so z nasveti na voljo najvidnejši strokovnjaki – zdravniki, nutricionisti, športni trenerji, skratka vsi, ki vedo, kako do zdravega, lepšega in zadovoljnejšega vsakdana. Revija Bodi zdrava spremlja novosti v zdravstvu in alternativnem zdravljenju, ukvarja se s področjem zdrave, ekološke prehrane in prehranskih dopolnil, razkriva najrazličnejše tehnike za mladosten videz, telesno pripravljenost in notranje zadovoljstvo.