zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

gabrielle crahan Svet24.si

Preminula 22-letna hči znanega glasbenika: tri ...

prebujenje Petisvet.si

Kam nas v resnici vodijo nove energije?

marjan šarec Svet24.si

Šarec SDS-u zažugal: "Na mojem hrbtu ne boste ...

meghan markle Svet24.si

Razkrili, koga je skušala Meghan omrežiti pred ...

086mv Njena.si

Lara Komar spakirala kovčke in odšla

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

Wellness vikend

Wellness vikend

Tematski wellness vikendi oziroma zdaj že kar tradicionalni konci tedna pod okriljem revije Bodi zdrava v različnih slovenskih toplicah, zdraviliščih in hotelih so namenjeni zdravemu načinu življenja.

Wellness vikendi tako ponujajo zanimiva predavanja uglednih strokovnjakov s področja estetske kirurgije, zdrave prehrane, naravne kozmetike, aromaterapije, bioresonance, zanimive prvoosebne delavnice, kot je na primer zdravljenje z gongi, raznovrsten program vadb, ki zajema vse od nordijske hoje, joge do aktivne vadbe, primeren in prilagojen izbor prehrane ter predstavitev novih prehranjevalnih smernic, kot so LCHF, prehranski dodatki, ter seveda tudi čas za užitek, počitek in sproščanje v savnah in bazenih.

Vse delavnice, predavanja in vadbe so brezplačni, strokovnjaki pa sodelujočim postrežejo z bogatim naborom informacij, nasvetov in tudi strokovno pomočjo ter podporo.

Paket

3-dnevni vikend paket v Hotelu Špik v Gozdu - Martuljku za 2 osebi že od 199 EUR*

Paket vključuje 2 x polpenzion za 2 osebi v Hotelu Špik, vstop na predavanja, delavnice in aktivnosti po programu, uporabo bazenov, brezplačni wi-fi in parkirišče, pijačo dobrodošlice in darilno vrečko za vse udeležence.

Paket ne vključuje turistične takse v višini 1,60 € na osebo na dan.

Cena za sobo ***: 199 € (2 osebi)
Cena za sobo ****: 219 € (2 osebi)
Cena za enoposteljno sobo***: 139,50 € (1 oseba)
Cena za enoposteljno sobo****: 149,50 € (1 oseba)

Prijava

REZERVACIJE: hotel.spik@hit.si, s pripisom Wellness vikend – Bodi fit ali na 04/587 71 00.

Program

PETEK, 29. 3. 2019

 • Sprejem gostov in pijača dobrodošlice
 • Sanela Banović: Neto nacionalnega zadovoljstva – kje je moja vloga?
 • Večerja
 • Glasbeni nastop: Vili Resnik
 • Neomejen vstop na bazen

SOBOTA, 30. 3. 2019

 • Samopostrežni Zajtrk
 • Jan Kovačič In Nataša Gorenc: Jutranja Vadba
 • Damjan Fras, Alen Štojs Goljar, Bor Moškon: Predstavitev X Body Vadbe
 • Vesna Krajnc: Razstrupljanje Telesa In Spremljevalni Ukrepi V Kombinaciji Z Bioresonančnimi Terapijami
 • Tamara Pirih: Predavanje O Čakrah
 • Jan Kovačič: Šola Teka
 • Nataša Gorenc: Vadba V Naravi
 • Urška Strlekar: Vrelci Mladosti V Prehrani
 • Marija Klincov: Smisel Vašega Življenja Oz. Delavnica, Kjer Boste Našli Svoj Zakaj
 • Večerja
 • Oplov Stand Up: Tin Vodopivec In Mlade Nade
 • Neomejen Vstop Na Bazen

NEDELJA, 31. 3. 2019

 • Samopostrežni Zajtrk
 • Denis Porčič – Chorchyp: Jutranja Vadba
 • Borut Bilač: Skrivnost Temeljnega Zdravja
 • Denis Porčič – Chorchyp: Sprehod Do Martuljskih Slapov
 • Neomejen Vstop Na Bazen

SPREMLJEVALNI PROGRAM (SOBOTA IN NEDELJA):

Termini spremljevalnih programov so omejeni in se je nanje potrebno predhodno prijaviti. Povezavo do prijavne aplikacije bodo prijavljeni gostje prejeli po elektronski pošti.

 • Testne vožnje z Opel Insignio in Opel Grandlandom X
 • X body vadba
 • Vesna Kranjc: 20 minutno testiranje z bioresonančnim aparatom
 • Marija Klincov: 20 minutno osebno svetovanje
 • Astrološko svetovanje

Predavatelji

SANELA BANOVIĆ

SANELA BANOVIĆ Dr. med, specialistka gastroenterologije v UKC Ljubljana

Sanela Banović je mlada zdravnica in vesela oseba, ki svobodno govori o pomembnosti objemov in seksa v vsakdanjem življenju. Njena največja strast je govoriti o emocionalnih možganih. Uživa v hoji po slovenskih hribih, večurnem klepetu z dobro prijateljico in se pogosto objema naključno. Njena želja je motivirati ljudi in njihovo domišljijo, da se dotaknejo endorfinov okrog nas. Redno se dodatno izobražuje in usposablja na področjih psihologije in psihoterapije, večmesečne študije pa je med drugim opravila v ZDA, Nemčiji in Švici. Na svojih predavanjih poudarja pomembnost psihološke kleti v vsakdanjem življenju, zakaj nanjo ne smemo pozabiti in kakšna je vloga toksične misli ter njen vertikalni in horizontalni prenos. Na Wellness vikendu se bo v petek predstavila s predavanjem Neto nacionalnega zadovoljstva – kje je moja vloga?


NATAŠA GORENC

NATAŠA GORENC Profesionalna osebna trenerka

Nataša je profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami in je zagovornica gibanja in zdrave prehrane ter mati treh otrok. Trening lahko izvede v treh jezikih naenkrat, zato njene vadbe obiskujejo ljudje z vseh koncev sveta.

Njeno največje zadovoljstvo je, ko doseže, da vadečim gibanje zleze pod kožo in ko se skupaj z vsakim posameznikom veseli njegovih osebnih zmag. Z njeno pozitivno naravnanostjo do gibanja - do športa, vam bo pod svojim vodstvom ljubezen do gibanja prikazala v najbolj intimni luči in vam pomagala, da vas šport pozitivno zasvoji za vse življenje. Izredno veliko poudarka daje na celotno osebnost in razume, da je psihična kondicija prav tako izrednega pomena kot tudi fizična dobra pripravljenost. Na njenih vadbah N.I.T. (Natašin Intenzivni Trening) se stkejo prijateljske vezi in veliko vadečih se ob tem počuti kot doma, kar seveda predstavlja dodatno motivacijo za vseživljenjsko gibanje.


JAN KOVAČIČ

JAN KOVAČIČ Kondicijski in fitnes trener

Jan Kovačič je diplomirani kondicijski in fitnes trener ter srce Reset gibanja. Smernice svojega življenja je postavil v pristnem otroškem stiku z naravo. Ker se zaveda, da temelj vsake uspešne življenjske poti tiči v vitalnem telesu, ki omogoča razvoj rodovitnega uma ter širino duha, je svoje poslanstvo našel v vlogi osebnega trenerja.

Jan najbolj opozori nase s prvinskim zanosom, optimizmom, odprtostjo in veliko človeške topline, ki je marsikomu dana šele v zrelih letih. Želja po druženju z različnimi ljudmi mu je položena v zibko, uživa v medsebojnih stikih, iz katerih črpa zrelost in modrost. Rad se uči, a ostaja skromen, ker ve, da sam ne pomeni veliko. Svoboda delovanja mu omogoča, da vsrka vase vse, kar mu koristnega pride na pot. Zagnano deli svoja znanja, da bi koristila čim več ljudem. Sestavil je program Reset vadbe, kar je pripeljalo do Reset miselnosti, Reset teama, Reset studia in gibanja.

Na Fakulteti za šport je diplomiral z diplomsko nalogo, v katero je vključil dveletno raziskavo o vplivih različnih beljakovin rastlinskega in živalskega izvora na človeško telo. Je licencirani TRX vaditelj, certificiran maser in ambasador SKLZ pripomočkov.


BORUT BILAČ

BORUT BILAČ Nekdanji vrhunski atlet

Borut je prvi Slovenec, ki je v skoku v daljino preskočil 8m ter bil udeleženec prvih Olimpijskih iger za samostojno Slovenijo v Barceloni leta 1992, kjer je v finalnem nastopu dosegel 9. mesto. Njegov največji uspeh je bronasto odličje na evropskem prvenstvu v Splitu leta 1990 z rezultatom 8,09m.

Po končani športni karieri je deloval kot trener vrhunskih atletov, svetovalec na področju prehrane, prehranskih dopolnil, fizične priprave športnikov in rehabilitaciji pri poškodbah športnikov iz različnih športnih panog.

Razvil je koncept preprečevanja razvoja biološke tolerance na učinkovine (MTP program), ter formule z naravnimi učinkovinami skupaj s švicarskim podjetjem BGS Labs. Trdno verjame, da so temelj zdravja in dobrega počutja pravilna prehrana in naravna prehranska dopolnila, ki vsebujejo kakovostna zelišča celovitega spektra in neokrnjene morske fitokomplekse v učinkovitih odmerkih. Je zagovornik temeljnega zdravja, vede, ki izhaja iz ruske medicinske doktrine in je osnova za vsakogar, ki želi izboljšati svoj življenjski potencial iz biološkega vidika ter se zaveda pomembnosti svojega organizma.

S svojimi dolgoletnimi profesionalnimi izkušnjami s področja prehrane, hujšanja, prehranskih dopolnil, fizične priprave športnikov ter rehabilitacije po poškodbah sedaj svetuje širšemu krogu ljudi.


VESNA KRAJNC

VESNA KRAJNC Mag. farm., certificirana bioresonančna terapevtka, Zdravilska ordinacija Moja Bioresonanca

Vesna Krajnc, certificirana bioresonančna terapevtka, je z odliko končala univerzitetni študij farmacije, ki ji je približal delovanje človeškega telesa, njegova bolezenska stanja ter posledično uporabo zdravil, ki predstavljajo del sodobnega zdravljenja v današnji medicini. Ob poglobljenem študiju bioresonance in ortomolekularne medicine je začela povezovati sodobno, klasično medicino z bioresonančno metodo zdravljenja. Pri tem ima pomembno vlogo individualen pristop, ki vključuje zdrav način življenja ter skrb za psihofizično ravnotežje. Ob svojem delu brezmejno uživa in dela s srcem, kajti občutek, ko lahko s svojim znanjem, izkušnjami in pozitivnim pristopom nekomu pomagaš do zdravja in ravnovesja v telesu, jo vodi naprej po njeni sanjski poti. Na Wellness vikendu bo predavala o razstrupljanju telesa in spremljevalnih ukrepih v kombinaciji z bioresonančnimi terapijami.


URŠA STRLEKAR

URŠA STRLEKAR Mag. farmacije

Urša Strlekar je po poklicu in duši farmacevtka v pravem pomenu besede, saj v ospredje postavlja bolnika. Zagotavlja celosten pristop k zdravju, pri katerem je na prvem mestu prehrana, sledita pa ji telesna vadba in dobro psihično zdravje. Prepričana je, da s primerno prehransko podporo in visoko vrednostjo bioloških snovi izrazito izboljšamo procese samozdravljenja, počutje, presnovo in imunski sistem. V dolgoletni praksi je nabrala veliko izkušenj in do boljšega počutja pomagala številnim bolnikom ter starostnikom, kar jo izpolnjuje in ji daje dodaten zagon. Zaupanje gradi s pozitivnim pristopom, empatijo in poznavanjem delovanja zdravil, fiziologije in prehranskih dopolnil. Na Wellness vikendu bo predstavila vrelce mladosti v prehrani.


DAMJAN FRAS

DAMJAN FRAS Vrhunski športnik

Na Wellness vikendu se bo z vadbo XBody in svojo ekipo predstavil tudi Damjan Fras, vrhunski športnik, nosilec olimpijske medalje, licencirani trener FZS, master coach Xbody Hungary. Vadba XBody EMS je vadba brez uteži, ki krči mišice s pomočjo tehnologije EMS (elektro mišične stimulacije). Električni pulzi mišice spodbujajo k naravnemu krčenju, enakemu tistemu, ki ga dosežemo s povsem običajno fizično aktivnostjo, kot so tek, fitnes, aerobika in druge vadbe. Trenerji bodo prikazali način in filozofijo vadbe, ki jo boste lahko ob njihovem vodenju tudi preizkusili.
Damjanu se bosta pridružila Alen Štojs Goljar in Bor Moškon.


ALEN ŠTOJS GOLJAR

ALEN ŠTOJS GOLJAR Licenciran trener FZS, master coach Xbody Hungary in cross fit trener


BOR MOŠKON

BOR MOŠKON Študent Fakultete za šport smer Kineziologija in coach Xbody Hungary.


TAMARA PIRIH

TAMARA PIRIH Urednica duhovnega portala Petisvet.si

Odgovorna urednica duhovnega portala Petisvet.si Tamara Pirih se je začela ukvarjati z novinarstvom pred tridesetimi leti. Sprva je pokrivala glasbeno sceno za nekatere slovenske revije, nato je delala na televiziji kot scenaristka in tekstopiska, zadnja leta pa se ukvarja predvsem z duhovnostjo. O tem bo tekla beseda tudi na njenem predavanju, kjer lahko doživite vse, samo dolgčasa ne.


MARIJA KLINCOV

MARIJA KLINCOV Spiritualna trenerka, medij in jasnovidka

Če ste se izgubili, ne slišite več notranjega glasu, imate občutek brezvolja, veste, da nekaj ni prav, ste na razpotju, se sprašujete, kakšen namen imate, kaj je vaš obstoj, in številna druga vprašanja, potem je Marija tu za vas. Pomaga vam pri spoznanju samega sebe, pri tem, da bi videli bistvo, zaradi katerega ste se rodili. Skupaj lahko ozavestite, kje ste in kam greste, poiščete ljubezen, notranjo harmonijo, ponovno povezavo z izvirom energije, ki teče skozi nas vse, da boste spet lahko verjeli v čudež življenja.


DENIS PORČIČ - CHORCHYP

DENIS PORČIČ - CHORCHYP Trener borilnih veščin, profesionalni borec

Denis Porčič – Chorchyp se že vse življenje posveča borilnim veščinam, glasbi in drugim projektom, ki se jih loteva s srcem in dušo. Kot profesionalni borec iz ringa svoje izkušnje prenaša tudi v telovadnico na svoje varovance v lastnem Klubu borilnih veščin Samurai. Njegovi treningi temeljijo na spoštovanju, disciplini in preizkušenem znanju, vedno znova pa vadeče na zabaven, edinstven in sproščen način motivira med vadbo. Tudi na poslovnem področju, s komer koli sodeluje, vedno vsakega prepriča s karizmo, pozitivno in dobro voljo.


VILI RESNIK

VILI RESNIK Pevec in kitarist

Na začetku njegove kariere smo Vilija lahko spremljali v različnih slovenskih rock skupinah. Najbolj pa se nam je usedel v spomin, ko je nastopal s skupino Pop design. Pozneje je Vili glasbeno pot nadaljeval s samostojno kariero, ki jo uspešno nadaljuje še danes. Energični Vili nas bo zabaval tudi na Wellness vikendu – Bodi fit!


TIN VODOPIVEC

TIN VODOPIVEC Stand up komik

Tin Vodopivec je trenutno eno najbolj vročih imen slovenske stand up scene. S svojim čistim in premetenim humorjem, ki temelji na vsakodnevnih izkušnjah, je priljubljen med vsemi generacijami.

OPEL INSIGNIA - SEDAJ JE ČAS ZA NOVEGA VODJO.

opel-grandland-x Opel Insignia v svojem segmentu vodi z edinstveno izbiro najsodobnejših inovacij in razkošja prestižnega razreda, zato presega pričakovanja v vsakem pogledu in občutku: z dovršenostjo, novimi motorji, dinamičnimi voznimi zmogljivostmi in prefinjenimi menjalniki. Prepričani pa smo tudi, da boste navdušeni nad vožnjo z dolgimi lučmi brez bleščanja. IntelliLux LED® matrični žarometi znatno prekašajo ksenonske žaromete in so tudi velik korak naprej od običajnih LED luči – so zmogljivejši in natančnejši. Samodejno zasenčijo svetlobni snop ob drugih vozilih, ostali del ceste pa ostane odlično osvetljen do 400 metrov naprej. Testna vožnja bo pravo doživetje, to morate izkusiti!

KAJ PRAVITE NA TESTNO VOŽNJO Z OPLOVIM PUSTOLOVSKIM TERENCEM GRANDLAND X?

opel-grandland-x Pustolovščine vas kličejo in Grandland X se je odzval. Oplov največji SUV pritegne vse poglede, saj je z izrazitimi potezami, mišičasto postavo, športnim zanosom in izjemno prilagodljivo notranjostjo popoln iz vsakega zornega kota. Zunaj in znotraj! Dobro se znajde tako v mestu kot tudi na podeželskih poteh, po katerih lahko skozi osupljivo panoramsko streho lovite sončne žarke ali pa opazujete zvezdnato nebo. Že veste, kdaj se mu boste pustili zapeljati?

Video - Wellness vikend 2018

O nas

Media24

Skupina Media24 na podlagi dolgoletnih izkušenj in poznavanja sodobnih tehnologij združuje nadvse priljubljene in dobro znane slovenske tiskane in elektronske medije. Danes veljamo za eno vodilnih slovenskih medijskih hiš, ki predvaja tri programe dobro prepoznavnih radijskih postaj in enega televizijskega, izdajamo in tržimo tri časopise, ki so vodilni vsak na svojem področju ali v regiji, več kot dvajset lastnih revijalnih blagovnih znamk in še več dobro obiskanih portalov.

Bodi zdrava - revija za zdrav življenski slog

Revija Bodi zdrava je namenjena vsem, ki jih zanima zdravo, izpolnjujoče in srečno življenje. Revija informira, svetuje, navdihuje ter se pogovarja s strokovnjaki in znanimi o tem, kako živeti čim bolj zdravo in zadovoljno, kako doseči, da se dobro počutimo v svojem telesu, pa tudi kako do notranjega miru in dobrih odnosov. Bralkam in bralcem so z nasveti na voljo najvidnejši strokovnjaki – zdravniki, nutricionisti, športni trenerji, skratka vsi, ki vedo, kako do zdravega, lepšega in zadovoljnejšega vsakdana. Revija Bodi zdrava spremlja novosti v zdravstvu in alternativnem zdravljenju, ukvarja se s področjem zdrave, ekološke prehrane in prehranskih dopolnil, razkriva najrazličnejše tehnike za mladosten videz, telesno pripravljenost in notranje zadovoljstvo.