Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zvezdniki z največ otroki

Teja Pelko, 11.04.2021 17:00:50

Nekateri zvezdniki so izdatno poskrbeli za to, da bo šel njihov rod naprej. Izbrali smo tiste, ki imajo vsaj šest potomcev, rekorder pa jih je zaplodil kar 15!

Delite na:
Zvezdniki z največ otroki
Slavni z veliko otroki Profimedia/Reuters

DMX
DMX
Profimedia

Glasbenik DMX je oče 15 potomcem. Iz zakona s Tashero ima štiri otroke: sinove Xavierja, Tocomo in Shawna ter hčerko Praise, iz skokov čez plot pa ima z različnimi ženskami 10 otrok. Petnajstega potomca je dobil z dekletom Desiree Lindstrom. Sina sta zgovorno poimenovala Exodus.

Mia Farrow
Mia Farrow
Profimedia

Igralka Mia Farrow je rodila štiri otroke, posvojila pa jih je enajst. Z nekdanjim možem, pianistom, skladateljem in dirigentom Andréjem Previnom, sta se razveselila dvojčkov Matthewa in Sasche ter sina Fletcherja. Iz Vietnama sta posvojila deklici Lark Song (umrla je 2008) in Summer 'Daisy' Song, iz Koreje pa Soon-Yi. Po ločitvi je Mia posvojila Mosesa in Dylan, ki ju je igralec, režiser, scenarist in komik Woody Allen pozneje po njuni poroki tudi posvojil. Z Woodyjem ima tudi biološkega sina Satchela Ronana O'Sullivana. Sama je posvojila še pet otrok: Tama (umrl je leta 2000), Kaeli-Shea, zdaj znano kot Quincy Maureen Farrow; Frankieja-Minha; Isaiaha Justusa in Gabriela Wilka, pozneje znanega kot Thaddeusa Wilka (umrl je 2016).

Eddie Murphy
Eddie Murphy
Reuters

Igralec Eddie Murphy je oče 10 otrokom. Z manekenko Paige Butcher ima dečka Maxa Charlesa, z nekdanjo ženo Nicole Murphy hčerke Brio, Shayne, Zolo in Bello ter sina Milesa, iz razmerja s Paulette McNeely sina Erica, iz zveze s Tamaro Hood sina Christiana, iz devetmesečne romance z Mel B, članico nekdanje skupine Spice Girls, pa hčerko Angel. 

Mel Gibson
Mel Gibson
Profimedia

Igralec, režiser, producent in scenarist Mel Gibson ima devet otrok. Iz zveze z jahačico Rosalind Ross ima sina Larsa, iz zveze z rusko pianistko Oksano Grigorjevo hčerko Lucio, z nekdanjo ženo Robyn, s katero sta bila poročena med letoma 1980 in 2006, pa sta na svet spravila sedem otrok: hčerko Hannah in šest sinov: dvojčka Edwarda in Christiana, Williama, Louisa, Mila in Thomasa.

Clint Eastwood
Clint Eastwood
Reuters

Legendarni igralec in režiser Clint Eastwood ima osem otrok s šestimi ženskami. Hčerko Laurie Murray ima iz ljubezenske afere, ki jo je imel med zaroko s prvo ženo Maggie Johnson, mati pa jo je dala v posvojitev, ne da bi mu povedala, da je rodila njegovega otroka, z Roxanne Tunis ima hčerko Kimber, z nekdanjo ženo Maggie Johnson sina Kyla in hčerko Alison, z Jacelyn Reeves sina Scotta in hčerko Kathryn, s Frances Fisher hčerko Francesco, z Dino Ruiz pa hčerko Morgan.

Mick Jagger
Mick Jagger
Reuters

Frontman skupine The Rolling Stones Mick Jagger ima osem otrok s petimi ženskami. V zvezi z Marsho Hunt se mu je rodila hčerka Karis, v zakonu z Bianco hčerka Jade Sheena Jezebel, v razmerju z Jerry Hall hčerki Elizabeth 'Lizzie' Scarlett in Georgia May Ayeesha ter sinova James Leroy Augustin in Gabriel Luke Beauregard, v zvezi z Luciano Gimenez Morad sin Lucas Maurice, v razmerju z Melanie Hamrick pa sin Deveraux Octavian Basil.

Rod Stewart
Rod Stewart
Profimedia

Glasbenik Rod Stewart ima osem otrok s petimi ženskami. Leta 1963 je pri 17 letih s Susannah Boffey dobil prvega potomca, hčerko Sarah, ki pa sta jo dala v posvojitev, saj je zaradi revščine ni mogel preskrbeti. S prvo ženo Alano Hamilton ima hčerko Kimberly Alano in sina Seana Rodericka, iz romance z manekenko Kelly Emberg hčerko Ruby, iz zakona z manekenko Rachel Hunter hčerko Renee Cecili in sina Liama McAlisterja, z zdajšnjo ženo, manekenko Penny Lancaster, pa ima dva sinova: Alistairja Wallacea in Aidena Patricka.

Kevin Costner
Kevin Costner
Reuters

Igralec, režiser in producent Kevin Costner ima sedem otrok iz treh razmerij. Iz 16-letnega zakona s študentsko ljubeznijo Cindy Silva ima tri potomce: hčerki Lily in Annie ter sina Joeja. Iz kratkotrajnega razmerja z Bridget Rooney ima sina Liama, v zakonu z oblikovalko torbic Christine Baumgartner pa so se mu rodili sinova Hayes Logan in Cayden Wyatt ter hčerka Grace Avery.

Angelina Jolie in Brad Pitt
Angelina Jolie in Brad Pitt
Profimedia

Igralca Angelina Jolie in Brad Pitt, ki sta se ločila 2019, imata šest otrok: tri biološke, Shiloh Nouvel in dvojčka Vivienne Marcheline ter Knoxa Léona, ter tri posvojene, Maddoxa Chivana (tega je Angelina posvojila še pred zvezo s Pittom, on pa ga je naknadno posvojil), Zaharo (pri njeni posvojitvi jo je spremljal in jo posvojil pozneje) in Paxa Thiena (tudi tega je posvojil naknadno, nekaj mesecev za Angelino).

Madonna
Madonna
Profimedia

Kraljica popa Madonna ima šest otrok: dva biološka in štiri posvojene iz Malavija. V razmerju s fitnes trenerjem Carlosom Leonom je rodila hčerko Lourdes 'Lolo' Mario, v zakonu z režiserjem Guyem Ritchiejem pa sina Rocca Johna. Iz Malavija pa je posvojila dečka Davida Bando (tega še skupaj z Guyem) in deklice Chifundo 'Mercy' James ter dvojčici Estere in Stello.

Robert De Niro
Robert De Niro
Profimedia

Igralec, producent in režiser Robert De Niro ima šest otrok. V zakonu z igralko Diahnne Abbott sta se razveselila sina Raphaela, posvojil pa je tudi ženino hčerko iz prejšnjega razmerja Dreno. Iz zveze z manekenko Toukie Smith ima dvojčka Juliana Henryja in Aarona Kendricka (dobila sta ju z umetno oploditvijo prek nadomestne matere), iz zakona z igralko Grace Hightower pa ima sina Elliota ter hčerko (tudi s pomočjo nadomestne matere) Helen Grace.

Sting
Sting
Profimeida

Glasbenik Sting je zaplodil šest otrok. V zakonu z igralko Frances Tomelty sina Josepha in hčerko Fuchsio Katherine 'Kate', v zakonu z igralko Trudie Styler pa hčerki Brigitte Michael 'Mickey' in Eliot Paulino 'Coco' ter sinova Jaka in Giacoma Luka.

Diddy
Diddy
Reuters

Glasbenik Diddy ima šest otrok. Iz razmerja z oblikovalko Miso Hylton-Brim ima sina Justina. V razmerju s Kimberly Porter je družino povečal za sina Christiana in dvojčici D'Lilo Star ter Jessie James, posvojil pa je tudi Kimberlyjinega sina iz prejšnjega razmerja Quincyja. Med romanco s Sarah Chapman pa je postal še oče hčerki Chance.