Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Živahne modne kombinacije v rdeči

Alma Glumac, Ženska, 10.10.2018 15:01:58

Močna rdeča s pestrostjo barvnih odtenkov navdušuje tudi letos in je odlična izbira za energično živahen dan ali večer. Raznolike obleke prepričajo z modnimi vzorci, med katerimi nas najbolj navdušuje prav cvetlični.

Delite na:
Živahne modne kombinacije v rdeči
Rdeča je ena tistih barv, ki se odlično nosi sama, letos pa jo modni stilisti priporočajo v kombinaciji z belo. Revija Ženska

Rdeča je ena tistih barv, ki se odlično nosi sama, letos pa jo modni stilisti priporočajo v kombinaciji z belo, črno in modro. Videz lahko popestrite s kančkom rumene ali udarne pink in fuksije. Moden je večen mornarsko rdeče-belo-moder črtni vzorec in tudi rdeče-bel gingam vzorec, popestren s čipko. Pri elegantnih enobarvnih kombinacijah so modni oblikovalci poskrbeli za izredno ženstvene kroje, popestrene z romantičnimi volančki ali asimetričnimi linijami. Pri oblekah velja to sezono pravilo, da je uporaba pasu obvezna, ne glede na dolžino krila. Izredno priljubljeni maksi obleki se letos pridružuje midi dolžina tik pod koleni. Tanke naramnice pa lahko zamenjate z rokavi, tudi tistimi tri četrt.

rdeča 7 Punt Roma (image top).jpg
Rdeča je ena od tistih barv, ki navdušuje tudi letos.
Revija Ženska

Krila v barvah jagodičevja s širokim pasom v enakem blagu delujejo ženstveno in elegantno. Prosto padajoča linija kroja A, je prava zaveznica ženske postave, saj jo odlično nosijo vse s širšimi boki in zadnjico kot tudi tiste z manj oblinami. Rožaste obleke na koralno rdeči podlagi so primerna izbira za romantično večerno druženje. Čipkasto spodnje perilo v enakem odtenku bo odlično dopolnilo videz, ki ga zaključite z ujemajočim nakitom in ostalimi modnimi dodatki. Tudi obleka na preklop nas velikokrat lahko reši v časovni stiski, saj se odlično prilega ženski silhueti. Pametna izbira, tudi za močnejše dame, pa je vedno bolj priljubljen pajac, z asimetričnim zgornjim delom.

Preberite tudi: Pasji Kakci? Izvolite rešitev! Kliknite TUKAJ!

Poudarite pas!

Čeprav je rdeča obleka že sama po sebi zaradi barve izredno vpadljiva, so jo oblikovalci letos obogatili še z raznolikimi vzorci in asimetričnimi linijami. Največ je rožnatih motivov, od majhnih cvetov do večjih izrazitejših linij. Romantičnim volančkom na životcu se pridružujejo kroji z odprtimi rameni, povsod pa je poudarjen pas. Največkrat so dodani širši trakovi kar v enakem blagu ali fine kovinske sponke. Pas bo poudaril ženstvenost silhuete in je odlična rešitev, še posebej, če imamo kakšen kilogram več.

rdeča 1Luisa Spagnoli (image obleka).jpg
Poudarite pas
Revija Ženska

Hlače ali krilo?

Plise krilo je odlična rešitev za poslovna in tudi družabnejša srečanja. V črno rdeči asimetrični kombinaciji ponuja nešteto izbiro ujemajočih se topov. Modni stilisti letos posegajo po dveh različicah. Prva je damsko elegantna kombinacija rdečih hlač ali krila z belo bluzo ali čipkastim topom, druga, bolj živahna pa je kombinacija različnih vzorcev in tekstur. Črno rdeče plise krilo se odlično poda s črno belim pikastim topom, rdečo torbico za v roke in rdečimi sandali s polno peto.

rdeča 3 Orsay (image top).jpg
Zmagovalna kombinacija je rdeč top z odprtimi rameni in bele hlače.
Revija Ženska

Odkrite ramena
Zmagovalna kombinacija je rdeč top z odprtimi rameni in bele hlače, nizki sandali in cekar za čez dan ali mini torbica v večernih urah. Svili, viskozi in tankemu bombažu se letos na zgornjih oblačilih pridružuje nežna čipka. Raznolikost krojev in pestrost ponudbe bosta zagotovo navdušili vse predstavnice nežnejšega spola, saj najdemo tako enobarvne tope od krvavo rdečih do nežnih barv jagodičevja ali morskih koral. Elastičen ovratnik ponuja nešteto možnosti nošnje, odkrite ramena in jih brezskrbno pokažite sončnim žarkom.

Rdeči feferončki

Modni dodatki v rdeči barvi so prava pika na "i" poletne garderobe. Izredno ženstveno in seksapilno delujejo salonarji z malce višjo peto. Kombinirajte jih z manjšo ujemajočo torbico in tanjšim usnjenim pasom. Letos so modni tudi daljši viseči uhani popestreni z zlatimi ali srebrnimi dodatki.