kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

FOTO: Zaljubite se v poletno obleko

Brigita Potočki, Zarja, 19.06.2018 13:01:42

Vsako poletje dobi med modnimi navdušenkami kultni status kaj drugega. Lani je bila to torbica iz bambusa, predlani sandali z resicami, letos je obleka. Obleke vseh vrst, od enobarvnih do rožastih, črtastih, s pikami in volančki, plisirane in tajlirane so zavzele ulice. In, upamo, osvojile tudi vas.

Delite na:
FOTO: Zaljubite se v poletno obleko
Revija Zarja

Obleka je vsestranski kos, v katerem ne glede na priložnost ne morete zgrešiti. Poleg tega je izredno preprosta za kombiniranje. Če izberete pravo, vam v njej ne bo neudobno, nikjer vas ne bo tiščalo in predvsem bo skrila marsikatero nepravilnost.

moda 2 STELLA JEAN SS18.jpg

Letos je izbira oblek v trgovinah in na spletu tako pestra, da izgovorov, da ne najdete prave zase, ne sme biti. Seveda je bolj kot pozimi, ko imamo na sebi več slojev, pri poletnih oblekah (in drugih oblačilih) treba paziti na kroje. V obleki, stisnjeni v pasu, ne morete zgrešiti. Poigrajte se z vzorci. Večji ko so, bolj bodo zakrili pomanjkljivosti.

moda 1 ULLA JOHNSON RTW2018.jpg

Zanimiva in praktična je kombinacija kratkih hlač in srajčne obleke. Ta je še posebej primerna za tiste, ki se kratkih hlač sicer izogibate. Če bodo te enakega vzorca kot obleka, še toliko bolje. Zaželene so prav vse barve poletja, od modre, rdeče in zelene, najbolj pa boste letos šik v rumeni. Rumena obleka je kultni kos tega poletja in zato nepogrešljiva.

moda AND OTHER STORIES yellow.JPG

Tudi pri dolžin ni omejitev. Glede na svojo postavo in počutje si lahko privoščite vse od maksi do mini ali pa ju združite. Obleka pa ima še eno prednost: zraven lahko obujete tako sandale s peto kot balerinke ali pa celo superge. Naj živi poletna obleka!

moda 1 LUISA BECCARIA SS18.jpg

Preberite tudi: Posteljnina za pomlad in poletje. Kliknite TUKAJ!