malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 25. maja

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Zadnji modni trendi z Alyo in Bernardo Žarn

Oglasno sporočilo, 13.03.2019 13:41:33

Europarkova pomladna modna revija bo v petek, 15. marca, z začetkom ob 17.30 na osrednjem prireditvenem prostoru postregla z več kot 70 stajlingi.

Delite na:
Zadnji modni trendi z Alyo in Bernardo Žarn
Europarkova modna revija Promocijsko gradivo

Vonj po pomladi. Cvetoči travniki, polni trobentic, zvončkov in žafranov. Topli sončni žarki in misel na vedno daljše dneve nas navdajajo s posebno energijo. V dneh pred prihodom koledarske pomladi je pravi čas, da prevetrimo garderobo in pomlad pričakamo v najnovejših modnih kombinacijah. Pravi navdih za nove modne kose bo ponudila prihajajoča Europarkova modna revija.

Več kot 70 modnih stajlingov

Europarkova pomladna modna revija bo v petek, 15. marca, z začetkom ob 17.30 na osrednjem prireditvenem prostoru postregla z več kot 70 stajlingi tako za poslovne priložnosti kot tudi za prosti čas. Manjkali ne bodo niti modni kosi za športne aktivnosti in plažo, ki jo že vsi pogrešamo.

Živahno v cvetočo pomlad

Vrhunske manekenke in manekeni se bodo sprehodili v zadnjih modnih trendih, ki so že na voljo v prodajalnah mariborskega nakupovalnega središča. Letošnje modne zapovedi narekujejo koralne in druge živahne odtenke ter mornarske in cvetlične vzorce.

Edinstven modni spektakel

Za pravo pomladno-poletno vzdušje bodo poskrbeli tudi posebni učinki, ki bodo pričarali edinstven modni spektakel. Vse obiskovalce bo pozdravila lepotica s TV-zaslonov Bernarda Žarn, za piko na i živahnemu vzdušju pa bo poskrbela energična slovenska pevka Alya.