900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Zadnji modni trendi z Alyo in Bernardo Žarn

Oglasno sporočilo, 13.03.2019 13:41:33

Europarkova pomladna modna revija bo v petek, 15. marca, z začetkom ob 17.30 na osrednjem prireditvenem prostoru postregla z več kot 70 stajlingi.

Delite na:
Zadnji modni trendi z Alyo in Bernardo Žarn
Europarkova modna revija Promocijsko gradivo

Vonj po pomladi. Cvetoči travniki, polni trobentic, zvončkov in žafranov. Topli sončni žarki in misel na vedno daljše dneve nas navdajajo s posebno energijo. V dneh pred prihodom koledarske pomladi je pravi čas, da prevetrimo garderobo in pomlad pričakamo v najnovejših modnih kombinacijah. Pravi navdih za nove modne kose bo ponudila prihajajoča Europarkova modna revija.

Več kot 70 modnih stajlingov

Europarkova pomladna modna revija bo v petek, 15. marca, z začetkom ob 17.30 na osrednjem prireditvenem prostoru postregla z več kot 70 stajlingi tako za poslovne priložnosti kot tudi za prosti čas. Manjkali ne bodo niti modni kosi za športne aktivnosti in plažo, ki jo že vsi pogrešamo.

Živahno v cvetočo pomlad

Vrhunske manekenke in manekeni se bodo sprehodili v zadnjih modnih trendih, ki so že na voljo v prodajalnah mariborskega nakupovalnega središča. Letošnje modne zapovedi narekujejo koralne in druge živahne odtenke ter mornarske in cvetlične vzorce.

Edinstven modni spektakel

Za pravo pomladno-poletno vzdušje bodo poskrbeli tudi posebni učinki, ki bodo pričarali edinstven modni spektakel. Vse obiskovalce bo pozdravila lepotica s TV-zaslonov Bernarda Žarn, za piko na i živahnemu vzdušju pa bo poskrbela energična slovenska pevka Alya.