peter-prevc-mina-lavtizar_m24 Odkrito.si

Peter Prevc o slovesu od družine in obžalovanju

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

bencin gorivo, dizel Svet24.si

"Bencinarjem" se na črpalko splača še danes, ...

delovna_akcija_teren0003 Svet24.si

Ana Praznik: Če imaš voljo in moč, poprimi za ...

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

leonida55 Njena.si

V resnici lepotica s težko preteklostjo?

Življenjski slog

Zadnji modni trendi z Alyo in Bernardo Žarn

Oglasno sporočilo, 13.03.2019 13:41:33

Europarkova pomladna modna revija bo v petek, 15. marca, z začetkom ob 17.30 na osrednjem prireditvenem prostoru postregla z več kot 70 stajlingi.

Delite na:
Zadnji modni trendi z Alyo in Bernardo Žarn
Europarkova modna revija Promocijsko gradivo

Vonj po pomladi. Cvetoči travniki, polni trobentic, zvončkov in žafranov. Topli sončni žarki in misel na vedno daljše dneve nas navdajajo s posebno energijo. V dneh pred prihodom koledarske pomladi je pravi čas, da prevetrimo garderobo in pomlad pričakamo v najnovejših modnih kombinacijah. Pravi navdih za nove modne kose bo ponudila prihajajoča Europarkova modna revija.

Več kot 70 modnih stajlingov

Europarkova pomladna modna revija bo v petek, 15. marca, z začetkom ob 17.30 na osrednjem prireditvenem prostoru postregla z več kot 70 stajlingi tako za poslovne priložnosti kot tudi za prosti čas. Manjkali ne bodo niti modni kosi za športne aktivnosti in plažo, ki jo že vsi pogrešamo.

Živahno v cvetočo pomlad

Vrhunske manekenke in manekeni se bodo sprehodili v zadnjih modnih trendih, ki so že na voljo v prodajalnah mariborskega nakupovalnega središča. Letošnje modne zapovedi narekujejo koralne in druge živahne odtenke ter mornarske in cvetlične vzorce.

Edinstven modni spektakel

Za pravo pomladno-poletno vzdušje bodo poskrbeli tudi posebni učinki, ki bodo pričarali edinstven modni spektakel. Vse obiskovalce bo pozdravila lepotica s TV-zaslonov Bernarda Žarn, za piko na i živahnemu vzdušju pa bo poskrbela energična slovenska pevka Alya.