Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

“Za zaslužek ni meja”

Oglasno sporočilo, 09.09.2019 08:47:26

Si predstavljate, da bi lahko v svoji službi osrečevali druge? Da bi vas stranke imele resnično rade? Ob tem pa bi se pojavili še neomejene priložnosti finančnih prilivov, svoboda na delovnem mestu, prilagodljiv delovni čas, lokacija dela v neposredni bližini doma … Sliši se sanjsko, kajne? Pa veste zakaj, ker JE!

Delite na:
“Za zaslužek ni meja”
Za zaslužek pri GRAWE ni meja - plačani boste za to, kar boste naredili. Promocijsko gradivo

Vas je premamil naslov? Potem gotovo razmišljate o menjavi službe ali iščete dodatni zaslužek. In res je, zaslužek, ki nima meje, in številne druge ugodnosti so od vašega naslednjega kariernega izziva oddaljene le nekaj klikov.

O delu zavarovalnih zastopnikov kroži kar nekaj mitov, vendar lahko skoraj vsakega izmed njih razbijemo, če govorimo o delu zavarovalnega zastopnika pri GRAWE zavarovalnici d. d. GRAWE namreč verjame, da zadovoljne stranke potrebujejo zadovoljne zaposlene. Zato v svoje zaposlene vlaga veliko in še več!

5 dobrih razlogov, zakaj se zaposliti pri GRAWE: 

1. Varna zaposlitev: GRAWE se lahko ozre na skoraj 200-letno zgodovino, obenem pa je zavarovalniška panoga trenutno v razcvetu. Navedena dejavnika pričata o tem, da je ta zaposlitev varna tudi v kriznih časih.

2. Ravnovesje med delom in zasebnim življenjem: prilagodljiv delovni čas.

3. Kratke delovne razdalje: z več kot 19 poslovalnicami po vsej državi vaše delovno mesto ni nikoli daleč od doma.

4. Samostojno delo: pri GRAWE nadrejeni zaupajo svojim sodelavcem in jim dajejo na voljo dovolj priložnosti, da lahko samostojno dosežejo dogovorjene cilje.

5. Novinci, dobrodošli: novincem brez izkušenj v panogi omogočamo specializirano usposabljanje (za pridobitev dovoljenja za opravljanje zavarovalnih poslov), prav tako pa jih celovito podpiramo na njihovi karierni poti v podjetju.

Vozel Maja .jpg
Maja Vozel, zavarovalna zastopnica, Ljubljana.
Klemen Ahačič

»Moja družina je odrasla z GRAWE«

Maja Vozel je zavarovalna zastopnica, ki je že 17 let z GRAWE. “Pri GRAWE sem začela kot 30-letnica brez lastnega kroga strank povsem po naključju. O službi nisem imela natančne predstave. A to se je hitro spremenilo: naučila sem se mnogo o zavarovalništvu in prevzela stranke nekaterih kolegov,” je o svojih začetkih povedala Maja in nadaljevala: “V javnosti obstaja nek predsodek o tem delu, vendar je resnica pravzaprav povsem drugačna. Neverjetno je, koliko energije in dobre volje prejmemo od zadovoljnih strank, ki jih je okoli 95 %. Seveda traja nekaj časa, da te okolica sprejme, vendar se ljudje sami obračajo na najboljše zavarovalne zastopnike.“

Maja si želi še naprej opravljati to delo. S timom se razumejo, osebnostno rastejo, na kar sama ni bila pozorna, opazijo pa to drugi. Velika prednost je, da si sami razporejajo delovni čas; delo je dinamično, ni sedenja v pisarni.

bg.jpg
Pri GRAWE verjamejo, da zadovoljne stranke potrebujejo zadovoljne zaposlene, zato vanje vlagajo veliko in še več!
Promocijsko gradivo

“Sama sem resnično zadovoljna z delom na zavarovalnici GRAWE, seveda pa moraš za ustrezne nagrade tudi dobro in veliko delati. Vsekakor je to, da sem z GRAWE že toliko let, potrditev. Nihče ne bi bil zvest podjetju toliko časa, če ne bi bil zadovoljen.”

Za zaslužek ni meja. Plačan si za tisto, kar si naredil. Vsak mesec se točno ve, kaj si naredil in koliko boš dobil. Plačila so redna, do centa točna. V 17 letih, odkar dela v zavarovalnici, ni nikoli podvomila, da česa ne bi bilo. Dobijo tudi nagrade, nagrade, določene s pospeševalno-prodajnimi akcijami in letne nagrade.

PRIJAVI SE >>> TUKAJ!