krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!

Oglasno sporočilo, 22.09.2020 12:16:35

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi znana coachinja in terapevtka Jasmina Turnšek, ki vas bo vodila skozi delavnico OBRAZNE JOGE, s katero se boste znebili gubic za vedno! Za dostop do treninga se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Delite na:
Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!
Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!

Ste pripravljeni? 

Obrazna Lifting Joga je vadba, kjer sistematično izničimo vpliv posledice gravitacije, brišemo gubice na obrazu in z vajami intenzivno vplivamo na naš izgled, poleg tega pa aktiviramo hormonski sistem, vseh 5 glavnih organov in intenzivno vplivamo na energetsko stanje telesa. Je celostna vadba, ki deluje globoko v našo notranjost na vseh nivojih.

Migimigi
Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!
Migimigi

Jasmina Turnšek je avtorica programa Obrazna Lifting joga po metodi Jasmine Turnšek, licencirani coach po metodi Louise Hay, mentorica za življenje brez travm, stresa in bolečin ter energetska in intuitivna terapevtka. Njena pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot polovico njenega življenja. Učila se je od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj s svojim znanjem in usmeritvami kaže pot vsem, ki so se odločili, da svoje življenje vzamejo v svoje roke in naredijo velik preboj na osebnem področju v smeri osebnostne rasti.

Migimigi
Za obraz brez gubic: brezplačna obrazna joga Jasmine Turnšek!
Migimigi

Poznana je po edinstvenih, avtorskih programih, ki nas ponovno napolnijo z energijo, omilijo čustveno bolečino, povrnejo optimalno zdravje in okrepijo imunski sistem ter nas pripeljejo tja, kamor vsi želimo – v mirni del nas, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen niso več samo iluzija in nekaj nedosegljivega, temveč naša resnica in pravica.

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačne delavnice tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačne delavnice OBRAZNE JOGE ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!