magnifico 1 Odkrito.si

FOTO: Ponosni oče Magnifico pokazal postavnega ...

karl lagerfeld 1 Svet24.si

FOTO: Tudi Melania Trump z besedami v slovo

Duhovna moč 1 Petisvet.si

Zakaj predajamo moč drugim?!

snežni plaz Svet24.si

VIDEO in FOTO: Izpod snega rešili štiri ljudi

Jelena Karleuša Svet24.si

Zaradi afere s Karleušo je dobil brco v rit

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Hailey razkrila najslabšo navado Justina Bieberja

tina maze2 Njena.si

Cigansko življenje Tine Maze

Življenjski slog

Z obiskom Miklavža Citypark naznanja tradicionalno humanitarno akcijo, s katero bodo osrečili otroke

Oglasno sporočilo, 05.12.2018 09:19:33

Z Miklavžem, ki bo danes ob 17.30 obiskal največje in najsodobnejše nakupovalno središče pri nas, bo Citypark razveselil svoje najmlajše obiskovalce.

Delite na:
Z obiskom Miklavža Citypark naznanja tradicionalno humanitarno akcijo, s katero bodo osrečili otroke
Citypark tudi letos v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pripravlja dobrodelno akcijo "Lepo je dobiti, še lepše podariti". Citypark

Dobri mož bo otroke skupaj s čarovnikom Gregom in plesalci Plesnega mesta pričakal pred trgovino Swarovski in nedvomno poskrbel za nasmehe na njihovih obrazih.

V prazničnem vzdušju bo Citypark, katerega vizija je tudi stremenje k novostim, v četrtek, 6. decembra, svoje nakupovalne ulice obogatil še s prodajno svetovalnim centrom Samsung, ki ga lahko najdete poleg otroškega parka.

Da bo praznične dneve s srečo v srcu preživelo čim več otrok, pa Citypark tudi letos v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje pripravlja dobrodelno akcijo »Lepo je dobiti, še lepše podariti«, ki bo potekala od petka, 7. decembra, do četrtka, 20. decembra. V sklopu akcije bodo otrokom iz socialno ogroženih družin predali darila, ki jih bodo podarili ambasadorji projekta, darila pa bodo prevzeli starši in najmlajše z njimi presenetili na božično jutro.

Darila, ki jih bodo zbrali v humanitarni akciji, bodo obiskovalci lahko zavili tudi v tovarni daril, v sklopu velike božične pravljične dežele Cityparka, ki jo bodo odprli v ponedeljek, 10. decembra. Tradicionalna pravljična dežela bo v nadstropju pred trgovino Sportina, v njej pa bo tudi božičkov foto studio, iz katerega boste lahko poslali e-voščilnico svojim prijateljem, in božičkova velika video igralnica, kjer se čas ustavi. Pravljična dežela bo odprta vsak dan od ponedeljka do sobote med 10. in 19. uro ter v nedeljo med 10. in 16. uro.

Ker prave božičkove dežele ni brez Božička so v največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas poskrbeli, da se bo na svoji poti okoli sveta s svojim spremstvom v četrtek, 20. decembra, ob 18. uri ustavil tudi v Cityparku.