4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

ante mahkota Svet24.si

Umrl je vrhunski slovenski alpinist, mož Marjane ...

Roka, negativna energija Petisvet.si

Če bi vedeli, kaj se skriva za hudobijo

Ivan Mikec Svet24.si

Ivan je gorečo blazino porinil ženi Ani v naročje

prometna, noč, splošna Svet24.si

V razbitinah je umrla udeleženka priljubljenega ...

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira pokazala neverjetno spremembo

Življenjski slog

Z obiskom Miklavža Citypark naznanja tradicionalno humanitarno akcijo, s katero bodo osrečili otroke

Oglasno sporočilo, 05.12.2018 09:19:33

Z Miklavžem, ki bo danes ob 17.30 obiskal največje in najsodobnejše nakupovalno središče pri nas, bo Citypark razveselil svoje najmlajše obiskovalce.

Delite na:
Z obiskom Miklavža Citypark naznanja tradicionalno humanitarno akcijo, s katero bodo osrečili otroke
Citypark tudi letos v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pripravlja dobrodelno akcijo "Lepo je dobiti, še lepše podariti". Citypark

Dobri mož bo otroke skupaj s čarovnikom Gregom in plesalci Plesnega mesta pričakal pred trgovino Swarovski in nedvomno poskrbel za nasmehe na njihovih obrazih.

V prazničnem vzdušju bo Citypark, katerega vizija je tudi stremenje k novostim, v četrtek, 6. decembra, svoje nakupovalne ulice obogatil še s prodajno svetovalnim centrom Samsung, ki ga lahko najdete poleg otroškega parka.

Da bo praznične dneve s srečo v srcu preživelo čim več otrok, pa Citypark tudi letos v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje pripravlja dobrodelno akcijo »Lepo je dobiti, še lepše podariti«, ki bo potekala od petka, 7. decembra, do četrtka, 20. decembra. V sklopu akcije bodo otrokom iz socialno ogroženih družin predali darila, ki jih bodo podarili ambasadorji projekta, darila pa bodo prevzeli starši in najmlajše z njimi presenetili na božično jutro.

Darila, ki jih bodo zbrali v humanitarni akciji, bodo obiskovalci lahko zavili tudi v tovarni daril, v sklopu velike božične pravljične dežele Cityparka, ki jo bodo odprli v ponedeljek, 10. decembra. Tradicionalna pravljična dežela bo v nadstropju pred trgovino Sportina, v njej pa bo tudi božičkov foto studio, iz katerega boste lahko poslali e-voščilnico svojim prijateljem, in božičkova velika video igralnica, kjer se čas ustavi. Pravljična dežela bo odprta vsak dan od ponedeljka do sobote med 10. in 19. uro ter v nedeljo med 10. in 16. uro.

Ker prave božičkove dežele ni brez Božička so v največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas poskrbeli, da se bo na svoji poti okoli sveta s svojim spremstvom v četrtek, 20. decembra, ob 18. uri ustavil tudi v Cityparku.