Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Z naravo do lepote

Sonja Javornik, 20.01.2021 10:03:05

Pravijo, da za vsako težavo rožica raste. V naravi imamo torej vse, kar potrebujemo za zdravje, pa tudi lepoto …

Delite na:
Z naravo do lepote
Losjoni za telo Promocijski material

Losjoni za telo

Naravne in sveže sestavine, odgovoren in trajnosten življenjski slog ter veliko časa, preživetega v naravi. To je nekaj, čemur je dobro slediti tudi, ko gre za nego kože. Novi losjoni za telo NIVEA Naturally Good so bili razviti tako, da sledijo transparentnosti, naravnosti in trajnosti. Vsebujejo 98 odstotkov sestavin naravnega izvora in dva odstotka drugih sestavin, ki zagotavljajo varnost in stabilnost formule v skladu z najvišjimi dermatološkimi zahtevami. Negovalna formula hkrati poskrbi, da je koža globinsko navlažena do 48 ur. Formule so veganske.

Diamond stick za domačo dermabrazijo
Diamond stick za domačo dermabrazijo
pr

Diamond stick za domačo dermabrazijo

Pogrešate obisk kozmetičarke, da bi za kožo poskrbeli še bolj intenzivno, da bi naredili več kot samo običajno domačo nego? Kozmetika BDR ima v ponudbi tudi Diamond stick, preprost pripomoček, ki ga na domu uporabljamo za dermabrazijo obraza, vratu in dekolteja. Enkrat ali dvakrat na teden si nanesemo čistilno mleko Re-move, ki poskrbi, da gre Diamond stick bolj gladko po koži. Zaradi rahlo hrapave površine boste tako zlahka odstranili poroženelo povrhnjico in poskrbeli, da se bodo kožne celice hitro obnovile. Z redno nego boste tako poskrbeli za ožje pore, zmanjšanje manjših brazgotin, hiperpigmentacije, zmanjšali boste majhne gubice in izboljšali strukturo kože.

Blazinice za oči s sivko
Blazinice za oči s sivko
aromatica

Blazinice za oči s sivko

Zelo iskane blazinice za oči s sivko, ki jih najdete v ponudbi Aromatice, so ročno narejene. Primerne so za jogo, sprostitev, počitek, pripravo na mirnejši spanec.Oblikovane in zašite so tako, da se prilegajo natančno tam, kjer se morajo. Notranji del je polnjen s kraško sivko, zgornji del je snemljiv in pralen.

Vsestranska krema za vse - tudi otroke
Vsestranska krema za vse - tudi otroke
pr

Vsestranska krema za vse – tudi otroke

Krema za obraz in telo Nelipot iz nove linije za otroke je sestavljena iz organskega nerafiniranega kokosovega olja, ekološkega karitejevega masla in 100-odstotno ekološkega hladno stiskanega mandljevega olja. Krema na naraven način poskrbi za izdatno vlaženje kože. Zaradi visoke vsebnosti vitaminov A in E pospešuje obnavljanje kože ter jo ščiti pred škodljivimi dejavniki. Primerna je tako za otroke kot odrasle.

Balzam in šampon za blondinke
Balzam in šampon za blondinke
pr

Balzam in šampon za blondinke

Alcina Professional ima linijo Ice-blond, v kateri sta balzam in šampon za nego in barvno osvežitev blond las. Oba izdelka sta idealna za ice-blond učinke na posvetljenih laseh in pramenih. Lase aktivno navlažita in izboljšata razčesavanje. Las ne obtežita in jim podarita intenziven sijaj. Vsebovani negovalni polimeri poskrbijo za prožnost las.

Za čiste otročke
Za čiste otročke
pr

Za čiste otročke

Subrinin gel za prhanje in šampon Sleepy nežno očisti in neguje otroško kožo ter lase. Posebej razvita formula vsebuje pantenol, pšenične proteine in izvleček mleka ter medu, ki navlažijo kožo, lasem pa dajejo svilnat lesk. Brez barvil, parafinskih olj in alergenov iz parfumskega olja.

Za spanje in zdravje
Za spanje in zdravje
pr

Za spanje in zdravje

V zadnjem času se vedno več govori o tem, kako pomembno je spanje za naše zdravje. Spanje in zdravje pa sta povezana tudi pri izdelku BeautySleep, saj to prehransko dopolnilo ne poskrbi samo za to, da boste bolje spali, temveč sestavine poskrbijo tudi za boljšo odpornost – ne nazadnje vsebuje dnevni odmerek D vitamina, ki ga priporočajo tudi kot preventivo pred korono. BeautySleep tako vsebuje naravne ekstrakte starodavnih rastlin ter optimizirano razmerje mineralov in vitaminov, ki jih telo potrebuje med spanjem: izvleček cvetov kamilice z visoko vsebnostjo apigenina, korenino uspavalne vitanije, vitamine B1, 2, 3, 6, D3, magnezij, kalcij ter aminokislino l-triptofan.

Sledite svoji duši
Sledite svoji duši
pr

Sledite svoji duši

Zadnja dišava s.Oliver, Follow your soul, je na voljo tudi v obliki dezodoranta, ne samo dišave. Njegov vonj govori jezik naše duše in ji pri tem daje dišeče poudarke: ljubko, elegantno in čutno.

Čistilec brez embalaže
Čistilec brez embalaže
lush

Čistilec brez embalaže

Gritty politty je ime čistilca, ki vas najprej očara z vonjem, potem pa še delovanjem. Zmleta kokosova lupina bo poskrbela, da se odluščijo stare celice, naravna masla in olja pa, da bo koža po čiščenju nahranjena. »Moja koža je po uporabi videti bolj zdrava,« meni ena od uporabnic, ki se vse po vrsti strinjajo, da gre za izvrsten izdelek.