Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Vsem CEPLJENIM ponuja GOLE fotografije!

M.K., 14.09.2021 12:36:29

Influencerka, ki služi z objavo “vsebine za odrasle” na OnlyFans, je pred kratkim zaslovela zaradi zelo posebnega zmenka.

Delite na:
Vsem CEPLJENIM ponuja GOLE fotografije!
Pozvala je svojih 300.000 sledilcev, naj dokažejo, da so cepljeni, in ona jim bo poslala gole fotografije. Profimedia

24-letna Kazumi Squirts (seveda to ni njeno pravo ime) je namreč razkrila, kako se je njen prvi zmenek z nekim moškim razvil v zelo zanimivo noč, ko sta slučajno pristala med svingerji in je seksala s 50 moškimi v enem večeru. Kazumi trdi, da jo je izkušnja opolnomočila.

To sicer ni bila njena prva tovrstna zabava, prav tako ni tuja izmenjavi partnerjev. Rada je v središču pozornosti in po njenih besedah je seks z več ljudmi v eni noči prav nič ne moti. Na instagramu ima že preko 300.000 sledilcev, njen glavni zaslužek pa prihaja s spletne platforme z odraslo vsebino OnlyFans

Pred kratkim je lepotica prestala hud razhod z bivšim partnerjem in tako se je hotela podati v nove “dogodivščine”, ki bi ji prinesle nove izkušnje. “Želela sem izvedeti, kaj mi je všeč, kaj mi ni všeč, kaj mi je ok, ne da bi o tem namesto mene odločala boljša polovica. Nekaj časa sem obiskovala različne “specializirane” klube in eksperimentirala. Izkušnja s tega prvega zmenka pa se je izkazala za eno mojih najljubših,” je povedala Kazumi. 

Pred kratkim pa je svoje gole fotografije ponudila v “dobrodelni” namen. Na instagramu je namreč pozvala vse, ki so se cepili, naj ji to dokažejo in ona jim bo v zameno zastonj poslala nekaj golih fotografij. Za ta drzen korak se je odločila, da bi prepričala svoje sledilce, naj se cepijo, in da bi prepričala nasprotnike cepljenja, naj si premislijo. 

Tudi sama se je cepila in celo zatrdila, da so se ji po cepljenju povečale prsi. Hmm...

kazumi-squirts
24-letna Kazumi Squirts
Profimedia

MORDA VAS ZANIMA TUDI TO: