reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Vse za lepoto

Sonja Javornik, 24.05.2019 10:41:06

Samozavest je tista, ki nas naredi najlepše. Ampak včasih se bolj samozavestni počutimo tudi zato, ker imamo malo pomoči. Tudi kak lepotni izdelek pri tem ne bo odveč …

Delite na:
Vse za lepoto
Bodi lepa in zapeljiva PR

Hidrolat sivke

1.jpg
Hidrolat sivke
Promocijsko gradivo

Hidrolat sivke hrvaške naravne kozmetike Aromatica je izjemno učinkovit pri mešani, mastni koži in v boju proti aknam, mozoljem. Uporablja se kot tonik za hidratacijo mešane ali mastne kože in kože, nagnjene k aknam. Kožo obnavlja, čisti, hladi in osvežuje. Odličen je pri sončnih opeklinah oziroma opeklinah. Prispeva k ohranjanju naravnega pH kože.

Nega za lepšo strukturo las

2.jpg
Nega za lepšo strukturo las
Promocijsko gradivo

Negovalni izdelek LIte Kerqacare pH 5,5 inovativne lasne kozmetike Literam lase napolni, kar omogoča lažje razčesavanje ter jih pri tem ne oteži ali zmasti. Hkrati Lite Keracare zaščiti celotno strukturo las, vzdržuje vlažnost in povrne prožnost,  kjer je to potrebno. Učinkovito vrača kodre naravnim kodrastim lasem. Napolni tanke lase, jim daje čvrstost in volumen, debele lase zgladi, jim daje mehkobo in sijaj. Za doseganje želenih učinkov ga uporabljamo po vsakem umivanju. Primeren je za vse tipe las, kot so tanki, normalno debeli, debeli, ravni, kodrasti.

Naravna nega za mlade ženske

3.jpg
Naravna nega za mlade ženske
Promocijsko gradivo

My Clarins je nova negovalna linija luksuzne francoske znamke Clarins, v kateri je devet učinkovitih izdelkov za nego kože do 30. leta. Izdelki vsebujejo sadne in rastlinske izvlečke, ki dajejo koži zdrav sijaj in jo navlažijo, da bo ostala mladostna in brezmadežna kar se da dolgo. V liniji so tri re-boost kreme, nočna maska, lepotno pršilo, micelarno mleko za čiščenje, gel za čiščenje, piling, stik, ki matira, in izdelek, ki deluje ciljno na pomanjkljivosti kože. Linija vsebuje ekskluzivni kompleks iz organske kokosove vode in izvleček alpskih cvetlic.

Puder oziroma korektor v stiku

4.png
Puder oziroma korektor v stiku
Promocijsko gradivo

Always Fabulous Stick Foundcealer je vse, kar ste kadarkoli želele od svojih ličil za obraz. Kot puder omogoča prekrivnost z lahkotno, kremasto teksturo, ki jo brez težav zabrišete in po želji stopnjujete za obstojno brezhiben celodnevni videz. Kot korektor pa je vodoodporen in s svojo neverjetno prekrivnostjo zabriše še tako temne podočnjake, mozoljčke in druge nepravilnosti. Lahko ga uporabljate tudi kot modni dodatek - je v elegantni, šik embalaži črne barve s kombinacijo zlato-rožnate barve, in z vgrajenim aplikatorjem omogoča nanos za enakomeren, delno mat videz. Na izbiro je v šestih odtenkih, ki ustrezajo večini barv kože.

Napitek za kakovosten spanec

5.jpeg
Napitek za kakovosten spanec
Promocijsko gradivo

Z leti je vse bolj jasno, zakaj se je pojavil izraz »lepotni spanec«. Spanje namreč vpliva na to, kako bomo videti čez dan, je pa seveda tudi ključnega pomena za naše zdravje. BeautySleep je prehransko dopolnilo z novo recepturo, ki vsebuje naravne izvlečke starodavnih rastlin ter optimizirano razmerje mineralov in vitaminov, ki jih telo potrebuje med spanjem. BeautySleep vsebuje izvleček cvetov kamilice z visoko vsebnostjo apigenina, korenino uspavalne vitanije, vitamine B1, 2, 3, 6, D3, magnezij, kalcij ter aminokislino l-triptofan. Vse sestavine so naravne in ekološke, brez umetnih sladil, konzervansov ali kakršnihkoli drugih zdravju škodljivih snovi.

Linija proti pigmentnim madežem

7.jpg
Linija proti pigmentnim madežem
Promocijsko gradivo

Thiamidol, aktivna učinkovina nove linije Eucerin® Anti-Pigment, učinkuje na izvor težave tako, da zmanjša tvorbo melanina v koži. Med več kot 50.000 snovmi, ki jih je Beiersdorf v desetih letih raziskav in razvoja preizkusil v svojih laboratorijih, se je thiamidol izkazal za daleč najučinkovitejšo in močno učinkovino. Med trimesečno klinično študijo so udeleženci s hiperpigmentacijo opazili prve učinke že po dveh tednih uporabe, stanje pa se je nenehno izboljševalo vseh 12 tednov. »To potrjuje, da linija Eucerin® Anti-Pigment predstavlja vznemirljivo novo in izjemno obetavno rešitev za ljudi, ki trpijo zaradi hiperpigmentacije,« povzemajo pri Eucerinu.

Krema za telo z vitamini ACE

8.jpg
Krema za telo z vitamini ACE
Promocijsko gradivo

Vrhunska kozmetika Janssen Cosmetics ima v ponudbi krem za telo tudi kremo Vitaforce ACE, ki se odlikuje po svilnati teksturi, pa seveda tudi po učinkovinah. Poleg karitejevega masla, hialuronske kisline in pentavitina vsebuje tudi tri dragocene vitamine: A, C in E. Koža je po nanosu kreme svilnato gladka in bogato nahranjena.

Parfum za boginje

9.jpg
Parfum za boginje
Promocijsko gradivo

Goddes je globoka in skrivnostna dišava naravne kozmetike Lush z oudom iz odgovorno upravljanih drevesnic na Tajskem. Čutni jasmin vas začara, dimasta kaledonska sandalovina obarva razkošne smolnate note s toplino, damaščanske vrtnice, ki jih na poljih v Turčiji naberejo ob zori, pa poskrbijo za lahen cvetlični odtenek. Rezultat je razkošen in očarljiv.

Vodoodporna barvica za oči

10.png
Vodoodporna barvica za oči
Promocijsko gradivo

Missha je vse bolj priljubljena korejska znamka kozmetike, ki ponuja izjemno kakovost za zelo ugodno ceno, kar je tudi sicer značilnost korejskih kozmetičnih znamk. Ultra Powerproof Pencil Liner je vodoodporna barvica za oči. Omogoča gladek in enostaven nanos, je dolgo obstojna in se ne razmaže.