natalija-verboten-jpg Odkrito.si

Natalija Verboten spregovorila o lepotni operaciji...

challe 1 Svet24.si

Challe Salle ujet z nekdanjo teniško igralko

Zapestnica ljubezni Petisvet.si

Rožnati kremen nam v življenje lahko prikliče ...

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

Tanja Žagar Svet24.si

Foto: Tanja Žagar pokazala zavidanja vredno ...

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

Veliki letni horoskop! Leto v znamenju Merkurja

J. K., Zarja, 09.01.2019 13:01:01

Kaj so nam namenile zvezde v letu, ki prihaja? Odgovori se skrivajo v našem velikem letnem horoskopu. Poglejmo, kakšni vzponi in padci nas čakajo na najpomembnejših področjih našega življenja: v ljubezni, karieri, financah in zdravju.

Delite na:
Veliki letni horoskop! Leto v znamenju Merkurja
Spada tudi vaše znamenje med tiste, ki bodo največ pridobili z Merkurjevo energijo? Pixabay

Letu 2019 bo vladal planet Merkur. Na zodiakalna znamenja vpliva različno, najbolj pa se Merkurjev vpliv kaže na področju naše komunikacije z okoljem in na financah. Nekaterim bodo Merkurjevi pozitivni učinki kar sami padli v naročje, drugi pa se bodo morali zanje malo bolj potruditi. Spada tudi vaše znamenje med tiste, ki bodo največ pridobili z Merkurjevo energijo?

Oven

horoskop oven aries-759382_960_720.jpg
Oven
Pixabay

Vaša disciplina vam bo v letu 2019 pomagala do velikega uspeha

V prihajajočem letu vas bo Jupiter napolnjeval z veliko močjo, zato se vam bodo ponudile številne priložnosti. Vendar vsake priložnosti ne boste uspešno izrabili, zato bo kdaj pa kdaj treba narediti tudi kakšen korak nazaj. Najboljše vodilo za vas bo, da se zmeraj znova osredotočite na lastne kvalitete, v svojih mislih pa ostanite osredotočeni na svoj cilj. Na ta način boste lahko leta 2019 uresničili svoje sanje.

Ljubezenske zvezde

Vezani boste doživljali vzpone in padce

Že takoj v začetku leta se vezanim obeta nekaj turbulenc, za kar bosta poskrbela Mars v vašem znamenju in Venera v škorpijonu. To običajno pomeni prepire s partnerjem, a hkrati tudi hitro spravo. Razpoloženje se bo naglo spreminjalo. A brž ko bo minil marec, bo prišel mirnejši čas, celo prav harmoničen. Med 20. aprilom in 15. majem boste deležni podpore ljubezenskega planeta Venere, ki bo v vašem znamenju, to pa bo vajin odnos zelo okrepilo. Občutek pripadnosti drug drugemu bo močan in tudi spolnost bo v razcvetu.

Med 28. julijem in 18. avgustom lahko spet pričakujete ljubezenski vrhunec. To bo tudi najugodnejši čas za načrtovanje prihodnosti, saj je precej možnosti, da svoj odnos dvignete na višjo raven. Jesen pa ne bo več tako strastna. A to velja le za krajše obdobje, kajti že november bo poskrbel za obnovljeno harmoničnost med vama. Leto se bo izteklo v znamenju ljubezni.

Samski imate izvrstne možnosti za spogledovanje

Od 20. aprila in do 15. maja bo Venera v vašem znamenju, in to je čas, ko boste samski ovni nezaustavljivi. Prepustite se spogledovanju, sredi poletja pa lahko pričakujete srečanje z osebo, ki bo vaš srčni utrip močno pospešila. Med 18. julijem in 28. avgustom boste zelo razpoloženi za ljubezen, zato imejte takrat oči odprte. Naj vas mirna jesen ne zbega – nikakor ni treba, da postanete negotovi, kajti že novembra bo napočil vaš čas. Takrat so možnosti za ljubezen izvrstne. Prav nič ni verjetno, da bi konec leta pričakali samski.

Kariera

Za uspeh v letu 2019 bo poskrbel planet Jupiter, ki vas bo napolnil z dodatnim odmerkom energije. Pripravljeni se boste spoprijeti tudi s težjimi nalogami, saj vas ne bo ničesar strah. Uspehi so možni že v začetku leta. Če načrtujete menjavo službe, pohitite, saj sta temu najbolj naklonjena prva dva meseca – do konca februarja je na vaši strani tudi Uran.

Finance

Leta 2019 bodite skrbni z denarjem. Ne dajte se pregovoriti rokohitrskim zamislim. Od aprila pa vse do oktobra lahko slabo vplivata na vas tako Saturn kot Pluton, zato raje nič ne tvegajte in skrbno pazite na svoj denar. Konec leta bo finančni položaj že bolj stabilen – razmišljali boste lahko celo o kakšni večji novoletni investiciji.

Zdravje

Merkur bo že na začetku leta omogočal odločen in energije poln začetek novega leta. Vse prednovoletne načrte boste zlahka uresničevali. To ugodno obdobje bo trajalo vse do sredine poletja in boste tudi še julija žareli od energije. Izrabite poletje za dodatno okrepitev, preizkusite se v novih športih ali pa si privoščite aktivne počitnice.

Med 18. avgustom in 3. oktobrom pa bodo zvezde na vas delovale stresno. To bo obdobje, v katerem bo dovolj, da ga preprosto preživite. Šele v novembru vas bo okrepila moč Marsa, a kljub temu tudi v izteku leta ne pričakujte od sebe preveč. Omislite si tečaj joge, meditirajte, to bo za vas bolje kot denimo naporen tekaški trening. Poskrbite, da boste znali ublažiti stres. 

Bik

horoskop bik bull-759381_960_720.jpg
Bik
Pixabay

V letu 2019 bodite odprti za nove možnosti

Za bike bo leto 2019 leto, v katerem se lahko marsikaj zelo spremeni. Naj vas to nikar ne prestraši. Uran bo poskrbel, da bodo nove možnosti vsebovale tudi nekaj magičnega. Naučili se boste, da se splača odpraviti zarjavelo rutino in se podati na nova pota.

Ljubezenski horoskop

Vezani – ne prepuščajte se slepi trmi

V začetku leta se potrudite, da boste znali pravilno uveljaviti svoje najznačilnejše bikovske kvalitete, predvsem potrpežljivost. Vaš partner bo imel pogosto drugačna stališča kot vi, zaradi česar se bo razvila diskusija. Ne zavzemajte togih stališč, od katerih ni mogoče odstopiti niti za ped. Raje se držita tistega, kar vaju povezuje. Če boste pokazali, da ste pripravljeni na pogovor in tudi na kompromise, bosta težke čase prebrodila trdno povezana.

Od 15. maja se lahko veselite pomladi, polne ljubezni. Vajin odnos bo harmoničen, le v času med 14. septembrom in 7. oktobrom so še možni manjši pretresi. A predbožični čas bo zaznamovala vajina medsebojna usklajenost. Mnogi vezani biki lahko po 26. novembru naredite velik korak v zvezi – nekaterim lahko zazvonijo poročni zvonovi, drugim se obeta naraščaj.

Samski – v letu 2019 lahko najdete veliko ljubezen

Prvi meseci novega leta bodo za samske bolj slabi. Za manjši flirt bo sicer nekaj priložnosti, a med njimi pravega partnerja zase ne boste našli. Ta se lahko pojavi po 15. maju, ko se bo vse mahoma spremenilo, kajti ljubezenske zvezde se bodo postavile čisto po vaši meri. Naslednja velika priložnost za srečanje prave ljubezni pa se ponuja od 8. oktobra, ko boste nezaustavljivo privlačni. Do 26. novembra lahko flirt preraste v tisto pravo in čisto mogoče je, da boste spoznali osebo, ki vam bo življenje postavila na glavo. Imate izvrstne možnosti za romantičen iztek leta.

Kariera

Biki ste znani po tem, da radi stopate po zanesljivih in utrjenih poteh, novemu pa se izogibate. No, to se bo po 6. marcu spremenilo, kajti Uran bo poskrbel za nekaj presenečenj. Od aprila do oktobra boste komajda prepoznavni, saj se boste izkazali s pogumom ter se srečali z novimi izzivi. Lahko zasedete vodilno mesto v dosedanji firmi, možna pa je tudi sprememba službe. S pomočjo Jupitra lahko od 2. decembra in še pred koncem leta uresničite načrte, ki so vam najbolj pri srcu.

Finance

Uran ne bo nadgrajeval le vaše kariere, marveč bo poskrbel tudi za izboljšanje finančnega stanja. Ponudile se bodo nove možnosti za zaslužek, na katere prej sploh niste pomislili. Planet sreče Jupiter vam bo stal ob strani, da boste našli pravo razmerje med dobrimi naložbami in varčevanjem, kar je seveda izvrstna kombinacija.

Zdravje

Če bo začetek leta spremljala kakšna bolečinica ali manjša bolezen, ni to razlog za skrb. Kmalu bo minilo, na Valentina, 14. februarja, pa bo že pozabljeno. Takrat vam bo Mars podaril obilo nove energije, in kar vam bo poslej prišlo naproti, boste zlahka obvladovali. To velja tako na delovnem mestu kot za športne dejavnosti.

Ostanite pa budni. Uran se bo pogosto oglasil s svojimi vplivi, ki prinašajo nevarnost nesreč. Ne lotevajte se ničesar prenapornega ali celo ekstremnega. Raje si mirno privoščite počitek, brž ko začutite utrujenost. Najboljša strategija za naslednje leto je vzdrževanje pravega razmerja med naporom in brezdeljem.

Dvojčka

horoskop dvojčka twins-759375_960_720.jpg
Dvojčka
Pixabay

Leto 2019 bo vznemirljivo, pestro in polno energije

V letu 2019, ki je Merkurjevo leto, si dvojčki lahko obetajo precej ugodnosti zase. Merkur, planet denarja in komunikacije, je vaš gospodar, zato so njegove lastnosti za vas dvojčke še okrepljene. Ustvarjalni, spretni in prilagodljivi boste kot le malokdo in to vam bo omogočilo uspeh v službi, pa tudi v zasebnem življenju.

Ljubezenski horoskop

Vezani lahko pričakujejo strastno leto

Vezanim dvojčkom se bo že v začetku leta nasmihala ljubezenska sreča, saj vas bosta podpirala tako Mars kot Venera. Deležni boste številnih romantičnih in tudi strastnih uric. Med 15. majem in 8. junijem bo vaša zveza morala pokazati nekaj trdoživosti, saj bodo nastajala številna navzkrižja, a k sreči bo to težavno obdobje bolj kratko.

Od 9. junija imate Venero v svojem znamenju, kar bo poskrbelo za veliko romantike in skladnosti. Poletje vama bo ponudilo pravi ljubezenski spektakel, september bo sproščen, oktober pa spet nekoliko bolj napet. Naj vas številni prepirčki nikar ne razorožijo, saj bo vajino razmerje dobro prestalo ta preizkus. Od novembra naprej ni več razlogov za skrb, kajti to bo čas, ko bosta s partnerjem zelo uživala v dvoje, iztek leta pa bo čudovit.

Samski dvojčki bodo doživeli veliko romantičnega

Samskim že začetek leta ponuja izvrstno priložnost za srečanje s čisto posebno osebo. Ta lahko postane celo vaša velika ljubezen. A že med 15. majem in 8. junijem bo vaše novo razmerje na preizkušnji. Če se bo izkazalo, da izbranec vendarle ni princ, temveč žaba, se vam nova priložnost ponuja od 9. junija naprej. Poleti si lahko obetate iskrivo počitniško romanco, september pa bo umirjen. Oktober bo lahko žal tudi nekoliko neprijeten. Zato pa konec leta ponuja možnost, da končno srečate osebo, ki jo že dolgo čakate.

Kariera

Prihaja čas, ko boste lahko svojo sposobnost komuniciranja dodobra uveljavili in s pridom uporabili. Najsi gre za predstavitve, prodajo, izmenjavo mnenj – zlahka boste našli prave besede ter z njihovo pomočjo dosegali svoje cilje. Med marcem in aprilom bodo zvezde podpirale vaš razvoj ter nadaljnje strokovno napredovanje, potem pa bo vzvratna pot sonca okoli 21. maja poskrbela za še en poklicni vrhunec. V tem času boste izjemno ustvarjalni in samozavestni, kar vam bo pomagalo razreševati konflikte ter uspešno dokončati projekte. V visokem poletju bodite raje bolj umirjeni in se upočasnite. Pešala bo vaša zbranost, zato se kaj zlahka zgodi, da ne boste imeli pravega pregleda nad celoto. Naredite si načrt in ne odstopajte od njega. Tako se bo možnost napak zmanjšala.

Finance

Med marcem in aprilom imejte svoj denar pod skrbnim nadzorom, kajti preti vam nepredvidena finančna izguba. Poleti ne bo upadla le zbranost za delo – tudi skrb za denar lahko popusti. Nikar ne delajte prevelikih finančnih korakov. Tudi oktobra boste morali uvesti nekaj dodatnih varčevalnih ukrepov, potem pa se bo vaš finančni položaj vendarle uspešno stabiliziral.

Zdravje

Žal se dvojčkom leto začenja v slabem zdravstvenem stanju. Marca bo svoje dodal še vpliv Urana, ki vas bo naredil nemirne in nestrpne. Čeprav vam bo hrana v času od srede aprila do srede septembra zahvaljujoč Jupitrovemu vplivu zelo teknila, pa raje kar sproti poskrbite za primerno športno aktivnost, da se ne bodo nabirali odvečni kilogrami.

Po nekoliko neprijetnem začetku leta se v nadaljevanju dvojčkom obeta vse dobro na področju zdravja. Že na pomlad vas bo dobro okrepila in potem še naprej spremljala sončna energija, poleti pa bo svoje dodal tudi Mars. Prav takrat bo najboljši čas za aktivni šport. Negativnost, ki jo s seboj prinaša november, boste najlaže premagali v družbi – čim več se družite s prijatelji, posvečajte se družini. Ob koncu leta boste spet dobri stari dvojček in z veseljem boste počeli samo tisto, kar vam prinaša res pravo zadovoljstvo.

Rak

horoskop rak cancer-759378_960_720.jpg
Rak
Pixabay

Rasli boste skupaj z novimi nalogami

Raki boste pod vplivom Saturna in Plutona postavljeni pred nove naloge in izzive. A prav to potrebujete, da razvijete vse svoje talente, hkrati pa postanete bolj odgovorni. Od avgusta bo pritisk popustil in svojih novih dosežkov se boste veselili nadvse pozitivno nastrojeni.

Ljubezenski horoskop

Vezani – odnos se bo dvignil na višjo raven

Leto 2019 bo za rake na ljubezenskem področju nekoliko zahtevnejše. Pluton in Saturn vam bosta več kot odločno nakazovala, da je treba za vaše razmerje trdo delati. Možnosti za dober izhod obstajajo, a le pod pogojem, da v februarju ne boste poskušali težav pomesti pod preprogo. Ukvarjajta se s svojim odnosom, rešujta težave in jih ne ignorirajta, kajti splača se – po tem obdobju vaju čaka posebno poglobljen odnos. Do srede septembra boste preživljali nikoli prej doživete ljubezenske višave. Začetek oktobra bo postregel z nekaj manjšimi prepirčki, a s partnerjem bosta temu brez težav kos. Jupiter in Venera vaju bosta decembra obsijala z veliko romantike in strasti.

Samski se boste spustili v partnerski odnos

Prav raki, ki že dalj časa iščete pravega partnerja, lahko v letu 2019 doživite ljubezenski čudež. Našli boste osebo, s katero se boste izjemno ujemali, to pa vas bo navdalo z več kot dobrim počutjem. Po čisto kratkem slabem uvodu se že februarja ponuja precej priložnosti za srečevanja in spoznavanje in to obdobje bo trajalo vse tja do srede septembra. Manjša odstopanja in nedoslednosti od srede septembra do začetka oktobra naj vas ne motijo, kajti najpozneje decembra bosta ljubezenski planet Venera ter srečni planet Jupiter poskrbela za to, da si boste nadeli rožnata očala in jih ne boste več hoteli sneti.

Kariera

Najpomembnejše je, da ste v začetku leta mirni in zbrani. Od vas se bo veliko pričakovalo, dokazati pa boste morali, da ste delu kos tudi v stresnih obdobjih. Začetek pomladi bo bolj sproščen. S tem se vam bo ponudila izvrstna priložnost, da se končno lotite projektov, za katere doslej ni bilo dovolj časa. Od aprila do junija boste izjemno ustvarjalni. Vaše dobre in hitre rešitve bodo opažene in postali boste iskan, zaželen ter priljubljen sodelavec. Retrogradni Merkur vam bo julija mešal štrene. Naj vas nikar ne vznemirja, če v tem času kaj ne bo šlo po načrtih. Raje mirno iščite rešitve. Ko pa bo Merkur od avgusta spet spremenil smer gibanja, bo težko obdobje že za vami. Velik uspeh je zdaj povsem dosegljiva možnost.

Finance

Od aprila do junija bodite zelo skrbni z denarjem. To nikakor ni čas za kakšne tvegane naložbe, investicije ali podobno. Ne bodo se vam izplačale. Tudi julija, ko ima Merkur vzvratno gibanje, se ne odločajte za drzne korake. Poskrbite predvsem za svojo osnovno finančno varnost. Decembra pa bo Jupiter poskrbel, da boste za vse svoje trdo in požrtvovalno delo nagrajeni, prav tako se vam bo takrat poplačala tudi vaša varčnost, saj bo prinesla izboljšanje gmotnega položaja.

Zdravje

Vstopate v novo leto s pripravljenim načrtom za okrepitev svojega zdravja? Odlično! Kajti prav januar in februar vas bosta napolnila z vso za to potrebno energijo. Marca pa si privoščite nekaj počitka. Če se boste znali sprostiti, se bo vaša naravna odpornost s tem še dodatno okrepila in prehladi ter druga sezonska obolenja vam zlepa ne bodo mogli do živega.

Poleti, natančneje od julija do septembra, vas spet čaka nadvse živahno obdobje. Boste preuredili vrt? Se odpravili na dolg pohod? Zdaj je pravi čas. Če se boste od začetka oktobra do novembra malo razvajali in ustrezno negovali svoje zdravje, bodo ob koncu leta vaše zaloge energije na visoki ravni, konec leta pa prav poskočen.

Lev

horoskop lev lion-759374_960_720.jpg
Lev
Pixabay

Prihaja leto velikih priložnosti

Prve mesece v letu popazite nase. Vaša kariera se ne bo odvijala čisto tako, kot ste si zamislili, pa tudi zdravstveno stanje ne bo ravno na višku. A s prihodom julija se bo to spremenilo. Takrat se bo vse zasukalo v nasprotno, zelo pozitivno smer.

Ljubezenske zvezde

Vezane čaka leto, polno ljubezenskih vrhuncev

Od januarja do začetka februarja bo Venera poskrbela za veliko iskrivih trenutkov v dvoje. Tudi v marcu in juniju ter od 28. julija do 18. avgusta boste večino časa preživeli s partnerjem, tako da vas bodo prijatelji že kar pogrešali. Zato pa prinašata september in oktober manjše krize. Bodite odprti za drugačnost partnerjevih stališč in mnenj, kar boste najlaže dosegli s pogovorom. Če bosta znala skupaj najti rešitev za vajine težave, bo pobotanje še toliko slajše. Venera bo proti koncu leta še enkrat pokazala svojo moč. V marsikateri levji hiši se lahko zgodi poroka.

Samski ne bodo dolgo sami

Predvsem marca, pa tudi junija in julija imejte samski oči odprte. Flirtanja in spogledovanja bo v izobilju, dobili pa boste tudi nekaj novih znancev. Prav med temi se lahko skriva čisto posebna oseba. Vendar se je v prvi vrsti treba odpraviti med ljudi in se čim več družiti. Seveda tipičnemu levu to ni težko. Če se poleti z veliko ljubeznijo ne bo izšlo po pričakovanjih, se nova priložnost ponuja tudi konec leta. Takrat vam bodo ljubezenske zvezde z Venero na čelu močno naklonjene.

Kariera

Januar in februar bosta poklicno kar uspešna. A nikar ne počivajte na lovorikah. Od marca ne bo vse potekalo gladko in skladno z vašimi zamislimi. Pripravite se celo na morebitne lastne napake, zaradi katerih bodo možne težave z nadrejenimi. Obdržite glavo pokonci in bodite ponosni. Naj vas nikar nič ne ustraši, pokažite raje svojo močno plat in vzdržljivost. Od aprila do oktobra boste vsem pokazali, iz kakšnega testa ste in kaj zmorete. Ponudilo se vam bo kar nekaj možnosti za napredovanje. V začetku decembra pa bo napočila prelomna ura za vašo poslovno prihodnost. Kar pokali boste od samozavesti in boste povsem v svojem elementu. In to zagotovo ne bo ostalo neopaženo.

Finance

Od marca ne bo težavno le na poslovnem področju – tudi finance bodo zaškripale. Do oktobra bodite z denarjem skrbni, potem pa se bodo pokazali rezultati vašega varčevanja. V začetku decembra bosta Saturn in Pluton poskrbela za plus na vašem bančnem računu.

Zdravje

Če se bo kateri znak leta 2019 počutil res dobro v svoji koži, ste to vi, levi. Do marca sploh ni treba pričakovati nobenih težav. Med aprilom in julijem nekoliko popazite nase, predvsem se zdravo prehranjujte in poskrbite za dovolj gibanja. Na ta način boste ohranili visoko raven dobrega telesnega počutja in se izognili sezonskim virozam. Zahvaljujoč Marsu bo poletje za leve čisto poseben čas. Počutili se boste nepremagljive. Izrabite to moč, da se dodobra razbremenite vsakršne jeze, in uživajte v življenju. V času prvih jesenskih ohladitev pa se nikar preveč ne naprezajte. Mraza in vlage ne boste najbolje prenašali. Z nekaj previdnostnimi ukrepi lahko ostanete tudi ob koncu leta povsem fit, decembra pa bo Jupiter poskrbel, da boste zdravstveno na vrhuncu. 

Devica

horoskop devica virgin-759376_960_720.jpg
Devica
Pixabay

Merkur vam podarja veliko priložnosti ter obeta dobre čase

Merkur vlada ozvezdju device, zato je leto 2019 vaš čas. Vaša delavnost in dobra organiziranost vas lahko pripeljeta zelo daleč. Vse, kar morate storiti, je, da pustite, naj stvari stečejo po svoji poti. In uspeh bo prišel sam od sebe.

Ljubezenske zvezde

Vezane device čaka strastno poletje

Januar bo za device bolj spremenljive narave. S partnerjem bosta imela nekaj težav, februarja in marca pa o tem sploh ne bo več nobenih sledi. Bo pa zato aprila spet napočil težaven čas. Prepiri bodo pogostejši, a to naj nikakor ne povzroči dokončnega razpada zveze, kajti že od srede maja pa vse tja do poznega poletja bo vajina ljubezen močnejša kot kadarkoli prej. Jesen bo strastna in veliko časa bosta preživela kar med rjuhami. Tistim devicam, ki si želijo naraščaj, ponujajo zvezde imenitno priložnost novembra in decembra.

Samskim dobro kaže z zmenki

Najboljši čas za ljubezen je od srede maja do poznega poletja. Izžarevali boste privlačnost, ki se ji ne bodo mogli upreti. Je zdaj čas za tisto pravo osebo? Zvezde temu zelo pritrjujejo. Jesen bo še prav posebno čutna. Če kljub naklonjenosti zvezd ves ta čas ne boste našli prave ljubezni, vas lahko leto 2019 obdari čisto na koncu – z božičnim presenečenjem … 

Kariera

Če so vaši načrti za leto 2019 ambiciozni in obsežni, ste si pot zastavili pravilno. Zvezde vas podpirajo in vam obetajo napredovanje v službi. Od 24. januarja do 28. marca bo naporno. Delo bo kar naraščalo, vendar brez skrbi – zmogli boste in opravili vse. Le nikar ne podlegajte nemiru in hektiki, saj se na ta način lahko prikradejo napake. Zelo dober čas za uresničitev poslovnih sanj bo v aprilu in maju. Takrat vas bodo drugi komaj dohajali, obeta pa se tudi možnost menjave službe, ki bi vam nadvse prijala. Predvsem pa velja: do konca leta boste jahali na samem vrhu vala uspeha.

Finance

Kaže, da si v letu 2019 ne bo treba beliti las zaradi denarja. Če boste zamenjali službo, se to na prihodkih ne bo pokazalo kot poslabšanje. Najpozneje od jeseni naprej bo vse teklo res kot podmazano in prav nobena težava ne bo privarčevati celo večjo vsoto. Pestujete v sebi skrito željo, da bi si nekaj privoščili? Letos se bo izšlo! 

Zdravje

Kot se za device spodobi, jemljete svoje zdravje zelo resno in pazite nase. Zvezde vam v začetku leta po tej plati dobro kažejo. Ste v dobri formi in mirno lahko svoj tempo prestavite v višjo hitrost. Opravki, s katerimi ste doslej odlašali, bodo zdaj prišli na vrsto, saj boste imeli zanje dovolj vzdržljivosti. V vročih poletnih mesecih si pa le privoščite nekaj več miru in sprostitve. Telo vam bo hvaležno. Jeseni boste spet v izvrstni formi. A kljub temu se ob koncu leta ne naprezajte – raje primerno razporedite svoje moči. Ni treba, da povsod sodelujete, in ni treba, da preplešete čisto vse zabave.

Tehtnica

horoskop tehtnica horizontal-759380_960_720.jpg
Tehtnica
Pixabay

Napoveduje se uspeh, zahteval pa bo nekaj prilagajanja

Če boste v letu 2019 želeli žeti sadove svojega dela, se boste morali zelo potruditi. A v zvezdah je zapisano, da se vam bo ves trud povrnil. Naj vas nikar ne zmotijo drobne zagate na vaši poti. 

Ljubezenske zvezde

Vezani lahko po turbulencah pričakujejo lepo nadaljevanje

Začetek leta bo precej kaotičen in tako do začetka marca sploh ne boste vedeli, kaj naj si mislite in kaj naj pričakujete od svojega partnerskega odnosa ter od partnerja. To negotovost boste najbolje presegli tako, da se poslovite od rutine in se domislite česa novega.

Na pomlad se bo razpoloženje spremenilo. Ljubezenska sreča se bo tako razcvetela, da bodo načrti za prihodnost rasli kar sami od sebe. Ker boste tako zaljubljeni, boste poleti zlahka premagali tudi črvička ljubosumja, ki bo hotel zavrtati v vaš odnos. Svoje sumničenje vsekakor obrzdajte in se dobro nadzorujte, saj bi odkrito ljubosumje vašega partnerja lahko razdražilo. Od srede septembra boste zajadrali v čudovito harmoničen čas, bodo pa pozni jesenski meseci spet začinjeni z nekaj prepiri. A zvezde pravijo, da je odnos močan in ljubeč, zato bo iztek leta poln ljubezni in globokih čustev. 

Samske tehtnice imajo Venero na svoji strani

Samske tehtnice, ki iščete sorodno dušo, pozor: konec aprila vam Venera pošilja svojo dragoceno ljubezensko energijo, kar lahko kaj kmalu pripelje do tega, da bo vaše srce oddano. Se nočete vezati in bi radi v polnosti uživali samsko življenje? Prav, v tem primeru ima za vas Venera na zalogi vročo ljubezensko avanturo. Tudi pozno jeseni se lahko vnamejo ljubezenske iskrice, potem pa lahko pričakujete zelo romantičen iztek leta.

Kariera

Vse tehtnice bodo leta 2019 uživale podporo planeta Jupitra, ki skrbi za to, da se bodo lahko na poslovnem področju izkazali vsi vaši talenti. Vmes bosta sicer hotela malce ponagajati planeta Saturn in Pluton, vendar se tehtnice nimate česa bati, če boste kljub temu vztrajno nadaljevale delo in ostale disciplinirane. Še posebno obremenjeni boste od aprila do oktobra. Sicer ni v vaši naravi, da bi se pritoževali zaradi preobilice dela, kar je čisto prav, saj boste kaj kmalu želi sadove svojega dela. Vladar leta 2019 Merkur vam bo jeseni naklonjen, tako da boste dobili še dodaten zagon. Vsaka ideja bo zdaj uresničljiva, vi pa se boste izkazali s svojim znanjem. 

Finance

Od aprila do oktobra bodite varčni in skrbno pazite na vsak izdatek. Če že morate kupiti kaj dragega, storite to takoj januarja, saj bo takrat tak nakup podprl srečni planet Jupiter, ki vam bo pomagal najti najboljšo ponudbo. Takoj boste prepoznali pravo priložnost. 

Zdravje

V zadnjih letih ste bili pod precejšnjim pritiskom zaradi vpliva Urana, ki povzroča nemir. A tega je zdaj konec. Marca se bo Uran premaknil v bika in končno se boste lahko malo sprostili. To bo prineslo veliko spremembo v vašem splošnem stanju. Če vas bo med aprilom in oktobrom doletel prehlad, bo to kaj kmalu minilo. A kljub sveži novi energije prisluhnite telesu in si privoščite počitek, ko ga potrebujete. Splačalo se vam bo, saj se bo to ob koncu leta izkazalo kot podvojena energija. 

Škorpijon

horoskop škorpijon scorpio-759377_960_720.jpg
Škorpijon
Pixabay

Napornemu obdobju bo sledila velika sreča 

Novo leto prinaša škorpijonom precej novosti. Nobenega dvoma ni, da boste morali dati vse od sebe. Zato pa bo poplačilo tem lepše in slajše. Ne podlegajte preveč svoji škorpijonski naravi in bodite odprti za vse novosti, ki vam pridejo naproti. 

Ljubezenske zvezde

Vezani boste poglobili svoj odnos

Škorpijoni ste v ljubezni predani in leto se za vas začenja z velikimi odmerki čustev, vendarle pa nekako niste povsem zadovoljni. Odnos vas nekoliko utesnjuje. Pomagalo bo, če vama bo s partnerjem februarja in marca uspelo zarjavelo rutino zamenjati s čim novim – pa ne le v spalnici. Med aprilom in junijem bo nekaj prepirov. Poletje pa bo polno harmonije, ki bo napolnila vaše srce do vrha. Manjši padec lahko pričakujete spet od 14. septembra do 7. oktobra, a to naj vam nikar ne povzroča preglobokih skrbi. Sicer se boste od partnerja res nekoliko oddaljili, vendar boste kmalu našli pot nazaj. Vajin odnos bo po vsem tem tako intenziven kot nikoli poprej. Za to bo poskrbel Mars, ki bo od novembra domoval v vašem ozvezdju. 

Samski boste odprli svoje srce

Zvezde obetajo samskim škorpijonom veliko spogledovanja in flirtanja že v februarju in marcu. Precej možnosti je, da boste prav takrat srečali osebo, ki bo ukradla vaše srce. Poleti lahko iz tega nastane tudi kaj zelo resnega. Proti koncu leta, natančneje od srede novembra, pa se Mars seli v vaše znamenje, in to bo škorpijonom omogočilo, da boste spoznali, kako čudovita je ljubezen. Neka oseba se nikakor ne bo mogla upreti vaši privlačnosti – pa saj tega pravzaprav niti ne bo zares želela. 

Kariera

Zvezde pravijo, da bodo v letu 2019 vaša posebnost projekti, ki pri razvijanju zahtevajo hitre odločitve in odločno ukrepanje. Nekaj kamnov spotike v prvih mesecih boste znali spretno preskočiti, potem pa bo imenitno steklo. Od začetka maja boste morali počasi zapustiti prehitevalni pas in se upočasniti. Zaradi tega se nikar ne jezite, raje izrabite upočasnjeni tempo za premislek. Že poleti pa boste potrebovali čisto vsak atom moči, saj bodo poslovne zadeve potekale z neznansko naglico. Ta vrhunec bo trajal vse do septembra, ko je še zmeraj možno tudi napredovanje. Jeseni se bodo posli rahlo upočasnili, tako da ne boste več stoodstotno vpreženi v delo. V decembru pa vam bo Jupiter dal priložnost, da se ponovno izkažete in daste res vse od sebe. Če doslej še niste napredovali, je to vsekakor mogoče zdaj. 

Finance

V prvih štirih mesecih leta 2019 bodo finance kazale tako dobro, da lahko mirno in pogumno načrtujete prihodnost. To je hkrati tudi dober čas za varčevanje. Poleti lahko zaradi svoje delovne vneme in prizadevnosti pričakujete večje prihodke – ne oklevajte, dajte pobudo kar sami ali pa nadrejenim zastavite kakšno vprašanje o tem. Težko vam bodo odrekli. Decembra bo Jupiter poskrbel za nov zagon. Vašega doma se bo držal denarni blagoslov. 

Zdravje

Okoli zdravja si škorpijonom v prihajajočem letu ni treba delati skrbi. Ste pri zavidanja vredni moči in ste poleg tega tudi vzdržljivi. Dobro pa bi bilo januarja, marca in pa oktobra nekoliko izpreči in proste trenutke izrabiti za sprostitev. Nekateri škorpijoni boste namreč imeli težave z nespečnostjo ali pa boste pogosteje nervozni. A negativne posledice teh tegob bodo občutno manjše, če jih boste znali ublažiti z vadbo joge, meditacije ter z izdatnim gibanjem na svežem zraku. 

Strelec

horoskop strelec contactors-759373_960_720.jpg
Strelec
Pixabay

Vaš recept za srečo leta 2019: adijo vse staro – dobrodošle novitete! 

Jupiter vas bo do decembra vodil pod roko in skrbel za vašo srečo ter vas tako rekoč prav razvajal. Bi radi veliko dosegli? V letu 2019 je to zagotovo mogoče. Temeljito premislite in se poglobite v raziskovanje novega. Na ljubezenskem področju pa vas med majem in oktobrom čaka nekaj lepih presenečenj. 

Ljubezenske zvezde

Vezane bo objela ljubezen

Strelci lahko z veseljem pričakujete izjemno kombinacijo: Mars v biku in Venera v vašem znamenju. Boljši njun položaj za vas skorajda ne more biti. Ta dva planeta bosta poskrbela za sladek začetek leta 2019. Na partnerja se lahko povsem zanesete, le od konca marca pa do konca aprila mu pozorno prisluhnite, da ne bi bilo nesoglasja. Maja bo vse potekalo čisto gladko in kar nekako samo od sebe. Ta velika ljubezenska sreča bo v polnem razcvetu vse tja do oktobra. Takrat pa boste začutili potrebo po iskanju lastne svobode, s čimer boste dodobra preizkusili skrajne meje potrpežljivosti svojega partnerja. A zvezde kažejo, da bo novembra tega konec, saj boste spoznali, da lahko vse vznemirjenje, ki ga kot strelec seveda potrebujete, izživite kar ob njem. Ko se bo konec novembra Venera preselila v kozoroga, bo napočil čas globokih čustev. 

Samskim se bo veliko dogajalo

Od maja do oktobra bo posebno pestro. Spoznali boste veliko novih ljudi, zgodi pa se lahko tudi kakšna aferica. Proti koncu pa si boste vendarle zaželeli kaj bolj trdnega – in to lahko tudi najdete. Če vam vaše romance do srede novembra ne bo uspelo spremeniti v globlje razmerje, ne bodite razočarani – že konec novembra čaka na vas še boljša priložnost. Strelci, ki boste zdaj odprti za ljubezen, jo boste tudi našli!

Kariera

Nikar se ne čudite, če vas bo uspeh v letu 2019 kar sam poiskal. Jupiter vam vseh dvanajst mesecev namenja posebno srečo. Jupiter, ki je sicer gospodar vašega znamenja, vam namenja izdaten odmerek svoje energije. Nič čudnega, če boste že do konca marca poželi obilo uspehov. Če se želite dodatno izobraževati in nadgrajevati svoja znanja, to vsekakor storite – zvezde vas pri tem izdatno podpirajo. Poleti lahko naletite na kakšne ovire, a zaradi tega se nikar ne jezite. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. V novembru raje ne sprejemajte pomembnih odločitev, saj je Merkur takrat v retrogradnem gibanju, kar lahko prinese težave. Po obdobju zadržane previdnosti pa boste decembra polni zagona: dajte vse od sebe in sledil bo uspeh ter vas pospremil v naslednje leto. 

Finance

Z Jupitrom v svojem znamenju vas na vseh področjih spremlja velika sreča – to velja tudi za finance. Le novembra, ko se Merkur giblje vzvratno, bodite pozorni, kajti kljub Jupitrovi zaščiti vam preti nevarnost slabe investicije, ki vam lahko spridi veselje. Nobenih naglih odločitev! Proti koncu leta pa bo položaj povsem stabilen. 

Zdravje

V začetku leta boste z Marsovo pomočjo polni energije in v dobri formi. Februarja malo popazite nase, predvsem si ne dovolite, da bi se kar prepustili udobju in lenobi. Junija in julija se bo forma spet dvignila, avgusta pa popazite na Uranov vpliv, ki preti z možnostjo, da se poškodujete. Če se boste znali paziti, bo vse v redu. Vaše počutje bo zmeraj boljše, 22. novembra pa se sonce seli v vaše znamenje – le zakaj bi takrat z dobrimi načrti odlašali na novo leto. Uresničite jih kar takoj. 

Kozorog

horoskop kozorog capricorn-759379_960_720.jpg
Kozorog
Pixabay

Zlahka boste prepoznali prave priložnosti in jih tudi uresničili 

Kozorogi ne marate sprememb, a vpliv Urana lahko to od marca naprej korenito spremeni. Pomagal vam bo premagati dvome in da boste znali z odprtimi rokami sprejemati vse novo. Izzive lahko izkoristite kot priložnosti zase in za svoj napredek. Obetajo se vam dosežki. 

Ljubezenske zvezde

Vezani boste radi čas preživljali v dvoje

Najprej bo leto 2019 vezanim kozorogom namenilo nekoliko težavno obdobje, a februarja bo na vas popazila Venera in vas varno popeljala v novo obdobje ljubezenskega življenja. Obnovljena strast vas bo tako prevzela, da se kar ne boste mogli odmakniti od partnerja. In to bo trajalo vse do aprila. Sredi maja se bosta veliko pogovarjala, tudi nekoliko naelektreno, a nikar ne dovolite, da bi vas to oddaljilo od njega. Poleti bodo čustva spet zmagala in septembra bo tako lepo, da lepše skoraj ne more biti. Odnos se bo razcvetel, in to na vseh področjih, tudi spolnost bo na vrhuncu.

Samskim se obetajo zmenki, nato pa še ljubezen

Kozorogi ste strastni, in ker februarja v vaše znamenje vstopa Venera, si lahko obetate res vznemirljive čase. Ne boste se samo spogledovali, obeta se prava vroča afera. Poletje pa ne bo tako iskrivo, zato bo najbolje, da ga preživite z družino in prijatelji. Septembra in oktobra pa se boste morali kar otepati oboževalcev. Na razmerje raje ne mislite, kajti šele konec novembra boste pripravljeni na resno zvezo. Zvezde ponujajo izvrstno možnost, da srečate zanimivo osebo, ki bo z velikim veseljem z vami pričakala naslednje leto.

Kariera

Kozorogi računajte v letu 2019 na naklonjenost zvezd. Že v prvih mesecih vam bo ob strani stal Merkur, planet denarja. Predvsem boste razvili svoje organizacijske sposobnosti ter jih uspešno in sebi v prid uporabili v službi. V obdobju med marcem in majem pa pomembne obveznosti vestno zapisujte v rokovniku, opravljajte pa raje predvsem dela, ki vam gredo zlahka od rok. Obstaja namreč možnost, da se vam prikradejo napake. Ta faza bo med avgustom in oktobrom že za vami, pri delu pa boste lahko uveljavili vse za kozoroga značilne kvalitete: podjetnost, ambicije, metodičnost. Imenitno se boste izkazali, kar bo morda nagrajeno celo z napredovanjem. Novembra bo vaš uspeh že zagotovljen, zato lahko ob koncu leta tudi nekoliko popustite. 

Finance

Že na samem začetku vam zvezde na denarnem področju močno stojijo ob strani. Januar in februar sta meseca, ko nad vašimi financami bedi Merkur, dobra meseca pa sta še junij in september. Od vaše pozornosti pa je odvisno, kako boste znali svoj denar zaščititi med marcem in zgodnjim poletjem, ko bo treba popaziti, da ne naredite napačnih investicij. 

Zdravje

V prvi polovici leta 2019 vam o zdravju sploh ne bo treba razmišljati, niti o fitnesu ne. Oboje bo teklo kot namazano in samo od sebe. Marca bo Uran vplival na vašo večjo pripravljenost, da na področju prehranjevanja preizkusite tudi kaj novega. Zaupajte sami sebi, prepustite se in deležni boste zanimivih spoznanj ter zabave in užitkov. Če bi se pojavila kakšna bolečina ali prehlad, pa poskusite z alternativnimi metodami zdravljenja. Poleti si privoščite počitek, popazite na sklepe, nikar jih ne preobremenjujte. Koleno bo občutljivo bolj kot kdaj prej. Jeseni se bo vaša moč zelo okrepila, počutili se boste zdravi kot dren in sposobni kakršnega koli napornega dela. Ob koncu leta bo sonce domovalo v vašem znamenju in forma se bo samo še stopnjevala.

Vodnar

horoskop vodnar.jpg
Vodnar
Pixabay

Vzdržljivost in disciplina se vam bosta v letu 2019 obrestovala

Prihaja leto, na katerega ste čakali. Na poslovnem področju boste blesteli, dobili boste precej novih zadolžitev. V ljubezni lahko pričakujete kakšno presenečenje. Jupiter pa bo vse leto skrbel za vaše zdravje. 

Ljubezenske zvezde

Vezani boste uživali v poletnih mesecih 

Omeniti je treba začetno kritično fazo, ki jo morata v januarju in februarju le nekako poskušati preživeti, a vse to bo kmalu pozabljeno. Že tako je poletje lep letni čas, za vas pa bodo letos zvezde sijale natanko tako, da vam bo posebno lepo. Vajin odnos bo prešel v fazo, ki jo bosta lahko imenovala svoj najlepši čas. Za partnerja ste edinstveni, nezamenljivi in oba bosta zaljubljena kot na začetku. Jesen bo izzvenevala v znamenju harmonije in romantike. Od konca novembra in decembra pa svojega partnerja nikar preveč ne kritizirajte. To lahko prežene blagoslov. Okoli božiča bodo objemi spet tesni in prazniku ljubezni ne bo stalo nič napoti.

Samski se boste izkazali s pogumom 

Januar in februar leta 2019 ne bosta prava meseca za vodnarjevo ljubezen. Marec pa bo to povsem spremenil. Običajno niste tako neposredni, a tokrat se bo izplačalo: iščite in bodite pogumni. Najbolj ljubezni naklonjeno pa bo za vas poletje. Ob strani vam bo stala sama Venera, planet ljubezni. Zelo boste opaženi in zaželeni, vaša prebujena čutnost pa vas bo pospremila tudi še v jesen. Med koncem novembra in decembra si raje ne iščite partnerja – zvezde kažejo, da bi bil vaš izbor lahko napačen. Božič pa bo spet prinesel znamenja ljubezni.

Kariera

Ste prilagodljivi, na težave znate pogledati iz več zornih kotov in s tem lahko na poslovnem področju dosežete veliko. Podpirala vas bosta Uran in Jupiter in zlahka boste opravili tudi najtežje naloge. Marca in poleti vam bo ponagajal Merkur. Zanesite se na to, da ste iznajdljiv vodnar in tudi ta faza lahko mine brez težav. Vendar se za vsak primer pri delu raje nekoliko omejite in delajte manj. Od septembra do konca leta pa bo vse šlo kot po maslu. Svoj načrt boste uresničili in obeta se vam velik uspeh.

Finance

Težko da vam bo v letu 2019 na denarnem področju kaj spodletelo, ker imate na svoji strani Uran in Jupiter. Veste, kako lahko pomnožite svoje premoženje in katere investicije se vam splačajo. Le marca in poleti bodite raje pazljivi: pot vam bo prekrižal Merkur, ki vas bo hotel zapeljati na napačna pota. Najbolje bo, da se izogibate vsakršnemu tveganju. Jupitrova pomoč vam bo septembra prinesla mir in stabilnost, konec leta pa bo po finančni plati izzveneval v blagostanju.

Zdravje

Bi se v tem letu radi znebili slabih razvad? Le kar odločno, saj vam bo pri tem pomagal Jupiter. Vse do decembra vas bo spodbujal v prizadevanju za boljše zdravje in več gibanja. Najboljši čas pa je med aprilom in oktobrom. Sami sebe boste presegli. Ampak pozor: marca bodite previdni, tukaj je Uran, ki lahko povzroči kakšno težavico. Zaščitite se z jogo in meditacijo, ostanite sproščeni. Jeseni poskrbite za pravo razmerje med akcijo in počitkom. Novembra se vam bo izplačal izdatnejši trening, kondicije zanj pa vam ne bo primanjkovalo. Leto lahko potem mine bolj sproščeno, privoščite si masažo ali savno ter nabirajte moči za prihajajoče novo leto. 

Ribi

horoskop ribi fish-759384_960_720.jpg
Ribi
Pixabay

Leto 2019 vas bo vabilo k spremembam in poskrbelo za napeto dogajanje 

Če imate v letu 2019 na svoji strani Jupiter, Uran, Saturn in Pluton – le kaj lahko gre potem narobe? 

Ljubezenske zvezde

Vezanim lahko zazvonijo poročni zvonovi

Leto 2019 se za vas začenja z ljubezenskim vrhuncem, ki vas bo povsem prevzel. V marcu si boste vzeli nekaj časa za premislek, a le za to, da boste spoznali, da imate ob sebi pravi zaklad. To bo pravi trenutek za razmišljanje o nadaljnjem velikem koraku v vajinem razmerju. Poroka ni izključena. Venera, planet ljubezni, pa  vsekakor vam in vašemu partnerju sredi avgusta namenja romantična nebesa. Srečnejši preprosto ne morete biti. Jeseni bo vajin odnos tak, kakršnega si riba najbolj želi: harmoničen, poln zaupanja in globokih čustev. 

Samski pričakujte posebno ljubezensko presenečenje

Obeta se vam veliko odkritje, in to že kar na začetku leta. Oseba iz kroga vaših prijateljev se vam bo iznenada pokazala kot sorodna duša. Imejte oči odprte! Če začetek leta vendarle ne bo prinesel prave priložnosti za zaljubljanje, vam bo avgusta ob bok stopila Venera. Če boste le hoteli, ne boste ostali dolgo sami. Jesen pa vam namenja pravi ognjemet čustev in strasti. 

Kariera

Občasno bo morda napeto, a v letu 2019 se vam bo izplačalo, če boste pokazali vztrajnost in ne boste popustili. Nihče ne bo mogel spregledati vaših delovnih dosežkov, če boste marca ob pomoči Urana dobro izrabili svojo priložnost. Ponudili vam bodo pomoč, ki lahko vaše dosežke le še izboljša. V drugi polovici leta vam bodo prišle prav vaše za ribo tipične kvalitete, med njimi predvsem domišljija, ki bo presežna vrednost, s katero lahko naredite vtis na delodajalca. Izplačalo se vam bo.

Finance

V prvih mesecih leta bosta zlahka varčevali. Uran bo poskrbel za vašo discipliniranost. Če se na pomlad ne boste znali odločiti v zvezi z neko investicijo, prosite za pomoč izvedenca. To bo najbolj modra poteza. V drugi polovici leta pa vam bo vaša poudarjena ustvarjalnost pomagala najti nove vire zaslužka. Zaupajte ji, pomagala vam bo pomnožiti vrednost vašega imetja.

Zdravje

Vse leto vam bosta naklonjena položaja Plutona in Saturna, a to vas lahko zavede k zanemarjanju lastnega zdravja. Zavedajte se, da imate tudi vi šibke točke, zato na pomlad nikar ne poležavajte. Kljub utrujenosti se čim več gibajte. S primerno prehrano se boste zaščitili pred prehladi, poskrbite pa tudi za dober spanec. Če boste do maja premagali lenuha v sebi, se bo junija opazno poznalo, da ste pri močeh in v dobri formi. Od septembra naprej pa boste na vrhuncu svojih moči. Posvečajte se rečem, ki so vam v veselje, in to je lahko tudi kaj napornega in zahtevnega.

Objavljeno v reviji Zarja št. 1, 31. 12. 2018.