Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Učinkovito nad kilograme s preverjenimi afrodiziaki!

Tea Dečman, Novice Svet24, 12.02.2019 12:01:10

Mati narava hrani za nas veliko živil, ki prebujajo srce in pomagajo na novo odkriti posteljne užitke. Spoznajmo valentinovo dieto, ki privede do velikih ljubezenskih učinkov že, če se je držite teden dni; preprosto zaužijete čim več spodnjih živil. Več ko jih bo na krožniku, manj bo želje po običajni hrani, tako da se vam obeta izguba tja do štirih kilogramov.

Delite na:
Učinkovito nad kilograme s preverjenimi afrodiziaki!
Poznate sprožilce užitkov? Profimedia

ZAČIMBE

Muškatni oreh: najprej opozorilo! Priljubljena rastlina povzroča v prevelikih količinah motnje krvnega obtoka, halucinacije in v končni fazi tudi ustavitev srca. Nikoli ga ne zaužijte več kot za noževo konico, odličen je denimo na avokadu. Okusen in ravno prav poživljajoč. Žafran: žlahtna indijska začimba ustvari dobro razpoloženje in veliko seksualne energije, krepi telo in duha. Vanilja: sladek vonj poveča tudi apetit po ljubezni. Samo pomislite na vaniljev sladoled! Če si ga boste privoščili polno skodelico, si boste zaželeli še kaj drugega ... 

KOPRIVE IN INGVER

Že v starem Rimu so se na spolnih orgijah mazali s koprivami, vse dokler niso imeli rdečega telesa in penis ni bil nabrekel nad vse mere. Ženske so se z lističi toliko časa trle po intimnem predelu, da so od gorečnosti doživele orgazem. Mi vam tega ne bomo priporočili, temveč raje to, da liste koprive skuhate in jih zaužijete kot špinačo. Polni boste energije in spolne sle na račun vitaminov in mineralov. Ingver pa naj bi bil eden od močnejših afrodiziakov. Sami lahko naredite liker. Potrebujete: 1 liter belega vina, 20 g ingverjevega gomolja, klinček, 1 paličico cimeta, 1 kozarec žganja, 150 g rjavega sladkorja, eno jabolko. Ingver sesekljajte na majhne koščke. Razrežite jabolko, ne da bi ga olupili. Vse dajte v vrč z belim vinom, žganjem in začimbami. Pustite namakati en teden in potem filtrirajte. 

DAROVI MORJA

Kaviar: britanska avtorica Arabella Melville je o ribjih ikrah nekoč zapisala: »Kaviar ima okus po sprijeti spermi, ima enako aromo in videz, ni ga boljšega afrodiziaka.« Dejstvo je, da visoka vsebnost beljakovin deluje seksualno poživljajoče, ne glede na to, na kaj vas kaviar spominja. Školjke: Kitajci verjamejo, da prav školjke ogrejejo moške spolne organe in maternico. Kakorkoli že, školjke vsebujejo veliko zdravih beljakovin, te pa so pri seksu vselej dobrodošle. 

kaviar
Kaviar
Profimedia

ČOKOLADA

Čokolada med drugim vsebuje feniletilamin, imenovan tudi molekula ljubezni. Feniletilamin se po navadi tvori v možganih in se pretvarja v dopamin, ki je med drugim odgovoren za doživljanje orgazma. Res je, da se feniletilamin tako hitro presnovi, da nekateri seksologi skupaj z dietologi menijo, da večjega vpliva na libido ne more imeti. A istočasno so si strokovnjaki edini, da spolno slo povečuje vse, kar je sladko. Feniletilamin vsebujejo tudi umetna sladila, seveda jih zato ne smete uživati v večjih količinah. Načinov uživanja čokolade je ogromno. Za spremembo si lahko privoščite erotično masažo s pridihom čokolade, tako da si pripravite čokoladni fondi in si ga namažete po telesu. 

čokolada
Čokolada
youtube

SLADKI SADEŽI

Banane: vsebujejo afrodizični bufotenin, kar predvsem pri moškem sprosti veliko spolne energije. Kaj smo že slišali o spolno nenasitnem igralcu Michaelu Douglasu? Da rad je banane z medom! Tudi mango, breskev in jagode so odlična bomba okusa in libida. Sočno sadje na vašem telesu in v vaših ustih so odlični vizualni afrodiziaki. Fige: vsebujejo veliko vitamina B1 in mineralnih snovi ter do 15 odstotkov sladkorja. Hranite partnerja s svežimi figami. Naj jih jé počasi in z občutkom, vi pa ne pozabite izbrati tiste najbolj sočne.

SVEŽA ZELENJAVA

Zélena: uživanje zélene ni najbolj erotično, a je zelo učinkovit afrodiziak. To pa zato, ker vsebuje androsteron, hormon, ki daje moškim poseben vonj, ki žensko vzburi. Najbolj priporočljivo je, da zéleno pojemo surovo. Če vam njen močan okus ni všeč, ga lahko prikrijete s kakšnim svežim jogurtovim prelivom. Paradižnik: rdeč je, kot je barva ljubezni, ima slasten okus in v Španiji se imenuje jabolko ljubezni. Vsebuje veliko mineralov in vitaminov, kar vse spodbuja spolno slo.

paradižnik o.jpg
Paradižnik
Revija Maja

TARTUFI

Tartufi veljajo za pravo specialiteto. Navdušujejo s svojimi intenzivnimi, malce zemeljskimi aromami, ki prebudijo vse naše čute. Tartufi vsebujejo androstenol, feromon, ki ga izločajo prašičji samci, ko se pripravljajo na parjenje. Določene količine tega feromona pa izločajo tudi moški. Aroma tartufov tako v ljudeh vzbudi primarne seksualne nagone, zato veljajo tartufi za enega najboljših afrodiziakov. 

mandlji
Oreščki
Dreamstime

MANDLJI IN OREŠČKI

Oreščki veljajo za odličen rastlinski vir beljakovin, ki vas napolni z energijo. Določene vrste oreščkov lahko prav tako delujejo kot afrodiziak. Med njimi še posebej izstopajo mandlji in orehi. Že samo vonj po mandljih vzbuja pri ženskah poželenje in strast. So bogati z vitaminom E, ki ugodno vpliva na plodnost in delovanje spolnih organov. Zaradi vsebnosti cinka so zelo koristni za zdravje moških. Znanstveniki pa so ugotovili tudi, da so mandlji zaradi vsebnosti večjih količin selena zelo koristni tudi pri preprečevanju neplodnosti.

Objavljeno v časniku Novice Svet24 št. 33, 11. 2. 2019.