mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Tedenski horoskop od 18. januarja do 24. januarja

K. S., Vklop, 18.01.2019 13:00:39

Preverite, kaj vam napovedujejo zvezde.

Delite na:
Tedenski horoskop od 18. januarja do 24. januarja
Rojstni dan: Kevin Costner, 18. januar 1955, kozorog Profimedia

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Ona: Nehajte bežati pred težavami v odnosih, ampak se z njimi končno spoprimite. Treba bo prevzeti svoj del in najti nov način urejanja nastalega položaja.

On: Partnerski odnosi bodo tokrat cveteli. Samskim se obeta možnost novega odnosa, tistim v zvezi pa napredek znotraj obstoječega odnosa. Izrazite se.    

BIK (21. 4.–20. 5.)

Ona: Notranja razdvojenost lahko terja svoj dolg v odnosih. Namesto paničarjenja si vzemite čas zase in premislite o možnostih. Vedno je kakšna ponudba boljša.   

On: Ne igrajte se s čustvi drugih, saj se vam lahko hitro vrne, in to »z obrestmi«. Bodite bolj iskreni in zavedajte se, kako vaše besede in dejanja vplivajo na druge.    

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Ona: Končno bo prišlo do želenega stika, po katerem hrepenite že dalj časa. A ni nujno, da se bo izšlo tako, kot si želite. V tem tednu najdite srečo v malenkostih.  

On: Dovolj je bilo odlašanja, napočil je čas za pogovor, s katerim predolgo odlašate. Uspeh je mogoč, ko sami pokažete zanimanje za napredek.   

RAK (22. 6.–22. 7.)

Ona: Obeta se vam teden stabilnosti, ki vam bo dal možnost, da si povrnete vso izgubljeno energijo in se za trenutek posvetite sebi. Ne skrbite, za vse je poskrbljeno.    

On: V tem tednu bodo odnosi mirovali, in to z nekim namenom. Vzeti si morate čas zase in ugotoviti, kaj od njih sploh pričakujete in kaj sami ponujate v zameno.     

LEV (23. 7.–23. 8.)

Ona: Pred vami je precej razgiban čas, ki bo od vas zahteval veliko prilagajanja in sproščenosti, še posebno na ljubezenskem področju. Tokrat se ne zadržujte, upajte si več.  

On: Prejete informacije so v resnici blagoslov, saj so vam dale možnost, da naredite korak naprej. V tem tednu boste sprejeli pomembno odločitev. Bodite razumni.     

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Ona: Obeta se vam razpotje, ki od vas zahteva, da sprejmete pomembno odločitev. Ne bodite zaletavi, ne bodite vihravi. Le umirjen um ve, kaj si v resnici želi.    

On: Pred vami je poslovno dober teden, v katerem se bo razrešila težava iz preteklosti. Razumeli boste, zakaj je bila potrebna in katera vrata vam je v resnici odprla.   

TEHTNICA (24. 9.–23. 10.)

Ona: Ustavite se, zadihajte in na nastali položaj poglejte malce bolj realno. V tem tednu korenitih sprememb ne bo, kar vam daje čas, da se na premike zdaj končno miselno pripravite.

On: Še vedno je to za vas ugoden čas za napredek v ljubezni in pri delu. Teden, ki je pred vami, prinaša veliko ljubezni, a pazite, da pretirana čustva ne zameglijo resnice.

ŠKORPIJON (24. 10.–22. 11.)

Ona: Pazite na svoje misli, saj lahko negativno vplivajo na vaše počutje in vam onemogočijo, da sprejmete prave odločitve. Ne zakrivajte si oči pred resnico, čeprav je morda boleča.

On: Pred vami je teden strasti in ljubezni. Imeli boste več možnosti za uživanje, a od vas je odvisno, ali jih boste sprejeli ali ne. Naj vam notranji strahovi ne uničijo priložnosti.    

STRELEC (23. 11.–21. 12.)

Ona: Teden, ki prihaja, bo v znamenju ljubezni in sanj. Medtem ko je mogoče, da dosežete napredek v odnosih, pazite, da tega ne boste preprečili ravno s prevelikimi pričakovanji.

On: V odnosih obstaja nevarnost večjega spora, če ne boste prisluhnili besedam ljubljene osebe. Imejte v mislih, da hiter odziv ni vedno dober. Večkrat boste morali globoko zadihati.     

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Ona: V tem tednu boste morali večkrat premakniti svoje meje in začeti rušiti zidove, za katerimi se skrivate. Vedite, da ni smiselno ždeti zgolj v poznanem, saj tako ne rastete.

On: Poklicni svet potrebuje vašo pozornost. Obeta se vam opravek s pomembno osebo, ki bo od vas pričakovala odločitev. Ne bodite slepi, odločno se spoprimite z nastalim položajem.   

VODNAR (21. 1.–20. 2.)

Ona: V poklicnem svetu boste morali med tednom pokazati več odločnosti in razuma. Pazite na svoja čustva, ne tarnajte in nikar ne obrekujte. Nekdo vas opazuje.  

On: Pred sabo imate več možnosti, med katerimi se boste morali odločati. O ponudbi se pogovorite z več ljudmi in odločno izrazite svoja pričakovanja. Ne podrejajte se.

RIBI (21.2.–20. 3.)

Ona: Pazite, komu zaupajte, saj so okoli vas ljudje, ki vam v tem času ne privoščijo uspeha. V tem tednu se boste morali spoprijeti z ljubosumjem drugih. Pogovor bo nujen.    

On: Finance bodo zahtevale več pozornosti in razumnega odločanja pri nakupih. Veliko lahko namreč izgubite. Ljubezen ima po drugi strani neke realne možnosti. Morali boste spregovoriti o čustvih.

Objavljeno v reviji Vklop št. 3, 17. 1. 2019.