stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Tedenski horoskop od 15. marca do 21. marca

K. S., Vklop, 15.03.2019 15:00:21

Kako kaže?

Delite na:
Tedenski horoskop od 15. marca do 21. marca
Queen Latifa, 18. marec 1970, ribi Profimedia

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Ona: V odnosu so slabe navade, ki jih bo treba odkriti in odpraviti. Ne razdajajte se toliko za srečo drugih, ampak tokrat pomislite nase.    

On: Ne oklepajte se starih idej in želja, ampak začnite delati na novih. Kar je bilo, je preteklost. Zdaj gradite prihodnost. Osredotočite se na tu in zdaj.

BIK (21. 4.–20. 5)

Ona: Ponovno se boste morali spoprijeti z nekoliko slabšimi energijami, ki lahko vplivajo na odnose. Spoprimite se z resnico, četudi vam ni všeč. Treba se ji je prilagoditi.  

On: Ponavljanje enih in istih korakov prinese vedno enake rezultate. Za napredek boste morali najti neki drug pristop in biti nasploh bolj prilagodljivi ter razigrani.        

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Ona: V tem tednu bodo čustva precej močna, kar lahko privede do nihanj razpoloženja. Da boste izbrali pravo pot, bo tokrat treba dati prednost razumu.       

On: Nikar tokrat ne ponujajte srca na pladnju, saj bo ranjeno. Pred vami je namreč teden morebitnih izdaj. Pazite, komu zaupate.    

RAK (22. 6.–22. 7.)

Ona: Moški ni tak, kot je videti. Nikar ne nasedajte vsaki obljubi, ki vam jo da, saj jo bo težko izpolnil. Pustite se očarati, a ostanite z nogami na tleh.

On: Do ljubljene osebe boste morali biti v tem tednu veliko bolj iskreni. Če ji boste razodeli svoje srce, se vam obeta velika nagrada. Opogumite se.     

LEV (23. 7.–23. 8.)

Ona: V tem tednu boste precej hrepeneli po preteklosti. Premiki v ljubezni se bodo zgodili, če boste bolj zbrano delovali tu in zdaj ter razmere obrnili v svoj prid.

On: Odnosi bodo tokrat v ozadju, saj je čas, da ponovno najdete pravega sebe. Preveč ste v ozadju, preveč poskušate ugajati. Snemite masko.       

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Ona: Odnos bo hladnejši, saj se ljubljeni spopada s težavami preteklosti. Poklicno področje bo od vas zahtevalo veliko več odločnosti. Pokažite, da ste lahko vodja.    

On: Staro bo moralo na stran, če želite doseči več na kateremkoli področju. V tem tednu si boste morali v mislih zastaviti nove cilje za prihodnost.    

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem vabljeni na prvi festival ezoterike, astrologije in numerologije, ki bo ponudil številna predavanja in delavnice v družbi astrologov, terapevtov in numerologov ter odlično priložnost, da se bolje spoznate z omenjenimi področji ali pa preprosto poglobite svoje znanje!

Več o dogodku lahko preberete >>> TUKAJ!

Vstopnice pa so na voljo >>> TUKAJ!

TEHTNICA (24. 9.–23. 10.)

Ona: Teden, ki je pred vami, prinaša pozitivno energijo, ki s sabo nosi vetrič svežine. Obeta se vam nov začetek, rodila se bo nova ideja. Bodite potrpežljivi in jo razvijajte razumno.     

On: Pri delu bo treba najti srednjo pot. Pokažite, da ste razumni. Brezposelni imate v tem tednu možnost podpisa pogodbe za novo delo.  

ŠKORPIJON (24. 10.–22. 11.)

Ona: Treba se bo veliko jasneje izražati, da dosežete želeno. Pri sebi razčistite, kaj želite doseči, in na podlagi tega razumno izberite besede. Držite se načela, da je manj več.

On: Pokazati boste morali svojo moč in se upreti pritiskom starejšega moškega. Samozavestno boste morali pristopiti in verjeti vase. Zmorete več, kot vam dajejo vedeti.   

STRELEC (23. 11.–21. 12.)

Ona: Pred vami je teden napredka v ljubezni. Partner/simpatija vam bo namenil več pozornosti in tudi dal več pobude. Sledite njegovemu ritmu, ne vsiljujte svojega.     

On: Stopili ste v družaben čas, v katerm boste dobili priložnost, da se pogovorite z ljubljeno osebo. Pristopiti boste morali prvi in pokazati željo po napredku.      

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Ona: Teden pred vami je bolj v znamenju žalosti, kar vas bo večkrat pahnilo v objokovanje izgubljenih priložnosti v preteklosti. Najdite razloge za konce, razumite nauke.  

On: Ljubezen lahko zacveti, če boste manj sanjarili in več pristopali. Pretirano razčlenjevanje bo ustvarilo napačno sliko in privedlo do previsokih pričakovanj. Pazite na to.      

VODNAR (21. 1.–20. 2.)

Ona: To je teden večjih korakov na področju ljubezni, predvsem v že obstoječih zvezah. Pri povezovanju bo pomagala tretja oseba, ki bo služila kot vmesni člen.     

On: Pazite na svoje besede, saj ste lahko videti preveč napadalni in boste vi na slabšem. Sami sebi ustvarjate pritiske, zato ne krivite drugih za stres.        

Rojstni dan: Queen Latifa, 18. marec 1970, ribi

RIBI (21.2.–20. 3.)

Ona: Namesto da samo čakate na besede drugih, v tem tednu premislite, kaj že nekaj časa držite v sebi. Začnite se izražati. Povejte, kar vam leži na duši. Obrestovalo se bo.    

On: Teden pred vami s sabo prinaša kar nekaj ljubosumja okolice, ki se vas lahko ob vaši nepozornosti dotakne. Ne verjemite vsemu, kar slišite.

Objavljeno v reviji Vklop št. 10, 7. 3. 2019.