volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Sting: čas za slovo

Tina Guček, Dom2, 24.04.2018 12:01:24

Slavni in bogati so znani po tem, da se svojih domovanj hitro naveličajo, in čeprav so njihova stanovanja in hiše včasih naravnost sanjski, to ne pomeni, da bodo tam bivali do konca življenja.

Delite na:
Sting: čas za slovo
Sting in njegova soproga Trudie Styler sta se poslovila od svojega popolnega stanovanja. Profimedia

Tako sta se pred časom tudi pevec Sting in njegova soproga Trudie Styler odločila, da se bosta poslovila od svojega popolnega stanovanja na Manhattnu, in sta ga za petdeset milijonov dolarjev prodala skrivnostnemu kupcu, čigar identitete nista želela razkriti. Za svoj denar (oziroma bolje rečeno – za svoje milijone) je kupec dobil čudovito stanovanje, ki se razprostira v kar dveh nadstropjih stavbe na zahodni strani Centralnega parka in ima temu primeren popoln razgled na »pljuča New Yorka«.

sting 1.jpg
Dnevna soba je prostorna - na enem koncu je knjižni kotiček, na drugem pa udobni kavč in počivalniki.
Profimedia

Največja posebnost stanovanja je prostostoječi kamin, ki stoji skorajda na sredini dnevnega prostora. Očitno Stingu veliko pomenita udobje in počitek, saj sta v tem velikem dnevnem prostoru kar dva kavča, obdana z dodatnimi fotelji in počivalniki. Eden stoji ob veliki knjižni polici in je verjetno namenjen počitku s knjigo v rokah, na drugem pa stanovalci posedajo, kadar gostijo obiske.

sting 4.jpg
Spalnica je ogromna, v njej pa prevladuje udobje.
Profimedia

Obiski lahko v stanovanju tudi prespijo, saj sta v njem poleg velike glavne spalnice še dve veliki sobi za goste, seveda vsaka s svojo kopalnico. Tudi Sting in Trudie sta imela vsak svojo kopalnico – njena je v nežnih odtenkih šampanjca in marmorja, njegova pa v črnem kamnu v kombinaciji z lesom. Elegantno in prefinjeno – kaj pa bi drugega pričakovali od stavbe, ki jo domačini včasih imenujejo kar »bunker milijarderjev«, saj v njej živijo samo nesramno bogati, ki imajo poleg svojih stanovanj v njej na voljo še fitnes, bazen, kinodvorano, knjižnico in seveda osebje, ki jim je na voljo 24 ur na dan.  

sting 2.jpg
Sting in Trudie sta imela vsak svojo kopalnico - njena je v nežnih odtenkih šampanjca (spodaj v galeriji), njegova pa v črnem kamnu v kombinaciji z lesom.
Profimedia

Preberite tudi: Tekmovalka šova s tožbo nad Pop TV. Kliknite TUKAJ!