serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

Življenjski slog

Stanovanje za 18 milijonov? Malenkost za Justina Timberlaka!

Tina Guček, Dom2, 02.07.2018 12:01:48

Justin Timberlake naj bi v New Yorku trenutno stanovanje kaj kmalu zamenjala z večjim, ki je resnično čudovito in pritiče njunemu superzvezdniškemu statusu.

Delite na:
Stanovanje za 18 milijonov? Malenkost za Justina Timberlaka!
Profimedia

Justin Timberlake in njegova žena Jessica Biel sta zvezdnika svetovnega formata. On je priznan pevec, ki občasno navduši tudi s svojo igro, ona je igralka, ki rada živi precej umaknjeno od Hollywooda, a kadar posname kak film, vedno znova požanje samo pohvalne kritike. Zakonca sta ena tistih, ki ne marata stalno prisotnih kamer paparacev in sta se zato umaknila od velemest, kjer ponavadi biva estrada.

profimedia-0321225067.jpg

37-letni Justin se je rodil v Memphisu v zvezni državi Tennessee, kjer si je ustvaril stalni dom tudi zdaj, ko ga pozna ves svet. Njegov poslovni partner živi v mestu Leiper's Fork in Justin je bil povsem navdušen, ko mu je pripovedoval o tem, kako brezskrbno življenje živi tam – kako se njegovi otroci igrajo zunaj, v naravi, ob potoku … Povabil je Justina in Jessico, naj ga kdaj obiščeta, in ko sta ga, sta bila povsem očarana. Kupila sta si veliko posestvo in na njem ustvarila družinski dom, kjer preživljata srečne trenutke s svojim sinkom Silasom. Ker pa se glasbene pogodbe ne podpisujejo v Leiper's Forku in filmi ne snemajo v Tennesseeju, morata biti zakonca občasno prisotna tudi v Los Angelesu in New Yorku.
V obeh mestih imata manjši stanovanji, a v New Yorku naj bi trenutno stanovanje kaj kmalu zamenjala z večjim, ki je resnično čudovito in pritiče njunemu superzvezdniškemu statusu. Zanj naj bi odštela 18 milijonov dolarjev. Stanovanje v trendovski soseski Greenwich na Manhattnu je pravzaprav tripleks, kar pomeni, da se bohoti kar v treh nadstropjih, v njem pa so štiri ogromne spalnice, štiri kopalnice in dve ogromni terasi.

Vsa tri nadstropja povezuje veliko stopnišče, njun dom pa poleg prej naštetih prostorov zajema še manjši domači spa, medijsko sobo, kabinet, kuhinjo, jedilnic

profimedia-0321225069.jpg

o in dnevno sobo s kaminom. Zraven spadata še dve parkirni mesti v garažni hiši, kamor se odpeljeta z dvigalom, v katero vstopita naravnost skozi vhodna vrata svojega doma.

profimedia-0321225062.jpg

Čeprav je stanovanje resnično čudovito in je po mnenju poznavalcev nepremičninskega sveta vredno vsakega dolarja, Justin in Jessica poudarjata, da bo njun primarni dom ostal v Tennesseeju, saj si resnično želita, da bi njun sin imel vsaj približno »normalno« otroštvo in bi lahko užival v anonimnosti, ki je v velemestih nikakor ne bo deležen.

profimedia-0321225071.jpg

Več v spodnji galeriji!

Preberite tudi: Razkošje za Kris Jenner. Kliknite TUKAJ!