Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Stanovanje za 18 milijonov? Malenkost za Justina Timberlaka!

Tina Guček, Dom2, 02.07.2018 12:01:48

Justin Timberlake naj bi v New Yorku trenutno stanovanje kaj kmalu zamenjala z večjim, ki je resnično čudovito in pritiče njunemu superzvezdniškemu statusu.

Delite na:
Stanovanje za 18 milijonov? Malenkost za Justina Timberlaka!
Profimedia

Justin Timberlake in njegova žena Jessica Biel sta zvezdnika svetovnega formata. On je priznan pevec, ki občasno navduši tudi s svojo igro, ona je igralka, ki rada živi precej umaknjeno od Hollywooda, a kadar posname kak film, vedno znova požanje samo pohvalne kritike. Zakonca sta ena tistih, ki ne marata stalno prisotnih kamer paparacev in sta se zato umaknila od velemest, kjer ponavadi biva estrada.

profimedia-0321225067.jpg

37-letni Justin se je rodil v Memphisu v zvezni državi Tennessee, kjer si je ustvaril stalni dom tudi zdaj, ko ga pozna ves svet. Njegov poslovni partner živi v mestu Leiper's Fork in Justin je bil povsem navdušen, ko mu je pripovedoval o tem, kako brezskrbno življenje živi tam – kako se njegovi otroci igrajo zunaj, v naravi, ob potoku … Povabil je Justina in Jessico, naj ga kdaj obiščeta, in ko sta ga, sta bila povsem očarana. Kupila sta si veliko posestvo in na njem ustvarila družinski dom, kjer preživljata srečne trenutke s svojim sinkom Silasom. Ker pa se glasbene pogodbe ne podpisujejo v Leiper's Forku in filmi ne snemajo v Tennesseeju, morata biti zakonca občasno prisotna tudi v Los Angelesu in New Yorku.
V obeh mestih imata manjši stanovanji, a v New Yorku naj bi trenutno stanovanje kaj kmalu zamenjala z večjim, ki je resnično čudovito in pritiče njunemu superzvezdniškemu statusu. Zanj naj bi odštela 18 milijonov dolarjev. Stanovanje v trendovski soseski Greenwich na Manhattnu je pravzaprav tripleks, kar pomeni, da se bohoti kar v treh nadstropjih, v njem pa so štiri ogromne spalnice, štiri kopalnice in dve ogromni terasi.

Vsa tri nadstropja povezuje veliko stopnišče, njun dom pa poleg prej naštetih prostorov zajema še manjši domači spa, medijsko sobo, kabinet, kuhinjo, jedilnic

profimedia-0321225069.jpg

o in dnevno sobo s kaminom. Zraven spadata še dve parkirni mesti v garažni hiši, kamor se odpeljeta z dvigalom, v katero vstopita naravnost skozi vhodna vrata svojega doma.

profimedia-0321225062.jpg

Čeprav je stanovanje resnično čudovito in je po mnenju poznavalcev nepremičninskega sveta vredno vsakega dolarja, Justin in Jessica poudarjata, da bo njun primarni dom ostal v Tennesseeju, saj si resnično želita, da bi njun sin imel vsaj približno »normalno« otroštvo in bi lahko užival v anonimnosti, ki je v velemestih nikakor ne bo deležen.

profimedia-0321225071.jpg

Več v spodnji galeriji!

Preberite tudi: Razkošje za Kris Jenner. Kliknite TUKAJ!