Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Slovenka zapustila britanski plesni šov

K.M., 13.11.2019 18:00:00

V svoji tretji sezoni je Nadiya Bychkova izpadla v petem tednu.

Delite na:
Slovenka zapustila britanski plesni šov
David James, Nadiya Bychkova Instagram

Od tekmovanja v oddaji Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo) sta se poslovila slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova in njen letošnji soplesalec, nekdanji nogometaš angleške reprezentance David James. Za njiju je bil usoden peti teden oziroma ples jive, ki sta ga zaplesala na pesem Such a Night (Michael Bublé). Za svoj nastop sta prejela zgolj 16 točk, prepričala pa nista niti sodnikov, saj so na izločanju vsi glasovali za Mika Bushella (športni novinar) in Katyo Jones. 

Nadiya Bychkova.jpg
Nadiya Bychkova
Profimedia

Plesalka je po izločitvi na Instagramu zapisala: »Kako neverjeten moški. Hvala ti za to neverjetno potovanje. Uživala sem v vsakem trenutku najine dolge ure na vajah. V pogovoru. Tako veliko sem se naučila od tebe. Rada sem gledala, kako napreduješ, kako se zaljubljaš v ples. Rada sem gledala, kako uživaš v plesih, ki si se jih tako bal. Napredovanje, ki si ga pokazal, je bilo neverjetno, in to je bistvo te oddaje. Tako ponosna sem nate. V čast mi je bilo, da si moj partner. Hvala za vse.«

Nadiya se je letos odrezala boljše kot prejšnje leto, ko je bila z Leejem Ryanom, pevcem skupine Blue, izločena v tretjem tednu. V svoji prvi sezoni pred dvema letoma pa je bila z igralcem Davoodom Ghadamijem izločena šele v enajstem tednu. 

Drugi slovenski predstavnik navdušuje

Aljaž Škorjanec.jpg
Aljaž Škorjanec
Profimedia


Se je pa v zadnji oddaji boljše odrezal Aljaž Škorjanec, ki ostaja v tekmovanju. S soplesalko Emmo Weymouth sta si priplesala 36 točk, drugo najboljšo oceno večera. Emma je sicer prva predstavnica visoke družbe v tem tekmovanju. Gre namreč za angleško vikontinjo in bodočo markizo, sicer pa manekenko, 33-letno Emmo Thynn. Emma je naziv pridobila s poroko z angleškim vikontom Ceawlinom Thynnom, ki bo po smrti očeta postal markiz. Družina njenega moža sicer ni direktno povezana z zdajšnjo britansko kraljevo družino, gre pa za družino z dolgoletno tradicijo in sega vse do Johna Thynna – Emmin tast je iz priimka izpustil črko e –, ki je živel med letoma 1515 in 1580.
Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 43, 24.10.2019