Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

SAMSKI POZOR: Ne spreglejte teh znakov, da ste nekomu všeč!

M.K., 10.06.2021 14:00:04

Načrtujete prvi zmenek? To so znaki, na katere morate biti pozorni, da ugotovite, ali drugega privlačite ali ne.

Delite na:
SAMSKI POZOR: Ne spreglejte teh znakov, da ste nekomu všeč!
To so znaki. Naučite se jih prepoznati! Shutterstock

Od očesnega stika in nasmehov, ki kažejo zobe, do tega kako hodijo, ko smo blizu… to so znaki, da ste mu/ji všeč!

Prvi zmenki so vedno napeti, ne glede na to, koliko smo nanje pripravljeni ali koliko jih imamo že pod pasom. In ker se omejitve glede koronavirusa zmanjšujejo in se stvari vračajo na normalne tire, se vračajo tudi zmenki v živo. Vsi samski pa si preberite naslednje pokazatelje, ki jih morate znati prepoznati na drugi osebi. 

10 ključnih pokazateljev

zmenek
Nikar ne tavajte v zablodah in lažnem upanju...
Shutterstock

  1. Očesni stik

En izmed osnovnih in ključnih znakov, ki kaže na to, da ste nekomu všeč, je ohranjanje očesnega stika. Če ste nekomu všeč, vas bo gledal v oči, medtem ko bo govoril z vami. Ne bo iskal telefona in ne bo pogledoval na uro.

  1. Hitrost dihanja

Kako se oseba vede v vaši prisotnost pove veliko o tem, kako se počuti. Če diha hitreje kot običajno, so najverjetneje navdušeni, da sedijo v vaši družbi. A nikar ne izločiti ljudi, ki dihajo počasi, saj je to lahko znak, da se v vaši družbi počutijo sproščeno.

  1. Pozicija rok

Pozicija njihovih rok vam lahko pove, ali so zainteresirani, na preži ali sproščeni. Prekrižane roke največkrat pomenijo, da nekaj skrivajo, se z nami ne strinjajo ali se počutijo nelagodno. Prav tako so slab znak roke v žepih, saj to lahko pomeni, da posegajo po telefonu. Najboljši znak je, če imajo roke prijetno sproščene ob telesu.

zmenek
Vam obrača hrbet?
Shutterstock

  1. Drža bokov

Odprta drža je dober pokazatelj zanimanja. Če vaš spremljevalec svoje telo, vključno z boki, večkrat obrača proti vam, je to lahko znak, da zmenek poteka dobro.

Pozorni bodite na to, ali zrcalijo vašo držo, saj to pomeni, da vas želijo navdušiti.

  1. Način hoje

Pri hoji smo lahko pozorni, ali se zmenek drži naše hitrosti, prehiteva ali zaostaja. Združljivi pari se ujamejo v sinhronosti hoje, hodijo z enakim tempom in korakajo na podobni dolžini. Vsekakor ne iščite nekoga, ki teče naprej in vas pušča za seboj. 

Ko se usedete, pa bodite pozorni na držo njihovih nog. Če so obrnjene proti vam, je to odličen znak, če pa so obrnjene stran od vas, jih verjetno čaka teden poln zmenkov, na katere komaj čakajo.

  1. Dotikanje las

Dober znak, da nekoga privlačite in se spogleduje z vami je, če se kar ne more nehati dotikati svojih las. Toda pozor, obstaja razlika med igranjem z lasmi in popravljanjem pričeske.

Če pa nimajo las, se bodo igrali s šalom ali ovratnikom. 

zmenek
Se sproščeno smeji?
Shutterstock

  1. Zobje

Velik nasmeh z razkritimi zobmi je odličen pokazatelj, da nekoga zanimate in da zelo uživa v vaši družbi. Čeprav se morda sliši očitno, je velik nasmeh še kako učinkovit pokazatelj, da ste nekomu všeč.

  1. Hrbet

Dober znak je, če vam le redko pokažejo hrbet. Odprta govorica telesa je pomemben znak, da ste nekomu všeč. Če pa se obračajo stran od vas, da bi komu poslali sporočilo, se preprosto počutijo nelagodno ali dobite občutek, da se vas sramujejo, je čas, da zmenek zaključite. 

  1. Smeh

Pogosto se napol v šali reče, da če se nekdo smeje vašim slabim šalam, ste mu všeč. A to ni daleč od resnice. Pristen in nezadržan smeh je vedno dober znak, da se oseba v vaši prisotnosti zabava, kar povzroči, da privlačnost raste. 

V bližini osebe, ki nas zanima se vedno vedemo po najboljših močeh, ker poskušamo narediti čim boljši vtis. Če se takrat na ves glas smejimo s pristnim smehom in spuščanjem ne tako elegantnih glasov ter s solzami v očeh je to znak, da nas je oseba popolnoma osvojila. 

  1. Fizični stik

Če se vas zmenek med pogovorom rahlo dotakne in na vse načine išče možnost za fizični stik, potem ste lahko prepričani, da ste jim všeč. Tudi najbolj nerodne in nevmesne situacije bodo osebi, ki jo zanimate, dale priložnost za fizični stik - na primer “daj mi petko,” ko se kaj dobrega zgodi.