Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Rojen za spremembe tradicije angleške kraljeve družine

A.N., 29.07.2022 10:00:22

Lady Diana in njena legenda vplivata na Georgea bolj, kot se drugi zavedajo!

Delite na:
Rojen za spremembe tradicije angleške kraljeve družine
Prince George Profimedia

Princ George je za las ujel horoskopsko znamenje raka, tako da se astrološko odlično ujema s svojimi starši. Zanimivo je, da je njegovo Sonce, ki še trenutno predstavlja njegovega očeta Williama, v znamenju raka, tako kot je princ William po horoskopu, a njegova Luna, ki predstavlja njegovo mamo, je v znamenju kozoroga, kar pa je po horoskopu njegova mama Kate. Tako da od njiju dobiva vso podporo, pri tem bo mama imela največjo vlogo za njegovo materialno obilje, saj je Luna v znamenju kozoroga na področju materialnosti in odnosa do materije, ki jo predstavlja 2. hiša v Georgeevi astrološki karti.

Princ William pa bo imel na Georgea večji učinek, saj bo vplival na njegovo 8. hišo, ki je v znamenju raka, predstavlja pa sposobnost sprostitve skozi seksualnost ter stik z energijami, ki jih predstavlja tudi ezoterika. Sama po sebi 8. hiša predstavlja tudi način, kako se posameznik sreča s smrtjo. Ker ima George na tem področju poleg Sonca še kaj nekaj planetov, je zelo dovzeten za energije, kar se bo vse bolj kazalo skozi njegovo odraščanje. V 8. hiši v znamenju raka ima tako tudi Merkurja, povezanega z Marsom, Jupitrom in črno Luno – uporniško Lilith, kar vse skupaj pomeni, da bo imel terapevtske sposobnosti, ker pa je cel paket teh planetov v opoziciji s Plutonom v kozorogu v 2. hiši, bo moral narediti pomembno materialno transformacijo skozi svoje življenje, od česar bo odvisno tudi njegovo življenje.

princ-george
Princ George
PROFIMEDIA

Ker je princ George v podznaku škorpijon, se bo skozi življenje vse bolj odzival skozi instinkt in intuicijo kot s pomočjo treznega razuma. V znamenju škorpijona ima tudi severni lunin vozel v 12. hiši, ki je tesno povezan s Saturnom v 11. hiši, ki je prav tako v škorpijonu. To pomeni, da je njegova dušna naloga, da opusti pretirano navezavo na materijo, in tudi da karmični južni lunin vozel v znamenju bika, ki je v 6. hiši, na področju služenja svetu in področja zdravja, obremenjuje to področje, ki ga bo moral nekako »odplačati« ter se dobro povezati z javnostjo, ki jo predstavlja 11. hiša, Saturn v njej označuje sistemsko spreminjanje, pa tudi pomoč starejših ljudi, ki jim bo bolj naklonjen. Ker ima v 6. hiši tudi točko sreče, se bo vedno odzival na klice po pomoči in z zadovoljstvom ustregel vsem, ki jim bo lahko.

Lady Diana in njena legenda vplivata na Georgea bolj, kot se drugi zavedajo, saj lady Diano, babico, predstavlja Neptun v 3. hiši, ki je tesno povezan s Kironom, karmično rano, oba pa sta v znamenju rib. To bo trajno vplivalo na njegov način komuniciranja z brati in sestrami, z bližnjimi sorodniki in sosesko, pa tudi na njegov način razmišljanja in sodelovanja. Ker je v znamenju rib, bo vedno vedel več, kot se mu bo povedalo, in mogoče bo nosil bremena družine glede babice, lady Diane. Mogoče se bo to zelo kmalu videlo, tako, ko bo stopil v najstniška leta in se mu bo začel bolj razvijati mentalni sistem in skupaj z njim Uran, ki ga ima v 4. hiši, na področju doma in v znamenju strelca, kar pomeni, da bo doma ognjevit zagovornik drugačnega sistema, kot ga je vajen. Svojo partnerko si bo našel v tujini in bo sorodna mamini energiji, saj ima Venero v 9. hiši, ki predstavlja tujino, v znamenju device, tudi v elementu zemlje, v katerem je Kate po horoskopu.

Od 27. 7. 2022 pa do 6. 2. 2025 je njegova progresirana Luna, ki kaže na njegovo notranje psihološko stanje, v znamenju iskrivega in radovednega dvojčka, zato bo imel dobro obdobje učenja in sodelovanja. Po tem datumu pa pride progresirana Luna v znamenje raka, kjer bo ostala do 15. 8. 2027 in bo predstavljala čustveno precej naporno obdobje, ko se bodo stvari »zapisale« v njegovo astralno telo in s tem postala karmična bremena, ki jih bo moral skozi življenje razreševati. Po tem datumu bo sicer navidezno zaživel, a to obdobje progresirane Luna v raku bo ostalo kot obremenilno obdobje v njegovem življenju.

princ-george
Princ George
PROFIMEDIA