Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Predstavljamo nove udeležence oddaje Ljubezen po domače: Janez Rebernik

Aleš Rod, 17.09.2019 13:00:00

Janez Rebernik (43) prihaja iz Zgornjega Porčiča pri Sveti Trojici, kjer živi s staršema. Poleg dela na kmetiji je tudi redno zaposlen in morda ravno zaradi pomanjkanja časa mu do zdaj še ni uspelo najti pravega dekleta zase. Morda mu bo to s pomočjo oddaje Ljubezen po domače zdaj le uspelo.

Delite na:
Predstavljamo nove udeležence oddaje Ljubezen po domače: Janez Rebernik
Janez Rebernik velja za preprostega, dobrosrčnega in nekonfliktnega. Zaradi tega je zelo priljubljen tudi med domačini. POP TV

Pred prijavo imel kar nekaj pomislekov

Janez je pretekle sezone oddaje Ljubezen po domače spremljal, kolikor mu je le čas dopuščal. Oddaja se mu je že na začetku prikupila. Pravi, da morda ravno zaradi tega, ker tudi sam prihaja s podeželja in so mu kot kmečkemu fantu takšne stvari všeč. Pri odločitvi, da se prijavi k sodelovanju v oddajo tudi sam, je na začetku kar malo omahoval in takrat so mu na pomoč priskočili prijatelji, ki so ga spodbujali ter na koncu le opogumili, da se je odločil ter prijavil.

Dela nikoli ne zmanjka

Poleg dela na kmetiji je Janez redno zaposlen v bližnji tovarni, kjer dela kot delavec za strojem. Vsak dan vstaja ob pol petih zjutraj ter se odpravi na delo v bližnjo tovarno. Ob prihodu domov pomaga na kmetiji ter pripravi vse potrebno, da staršem olajša delo na kmetiji, kadar dela v tovarni. Z očetom imata tudi manjšo delavnico in nanjo sta še prav posebno ponosna. V njej poskrbita za vsa popravila, kadar se kaj pokvari na številnih strojih, ki jih imajo v lasti pri Rebernikovih. Dobrodušno priskočita na pomoč tudi prijateljem ter jim popravita kakšen polomljen oziroma okvarjen del, ko je to potrebno. Na splošno velja Janez pri domačinih za zaupanja vrednega in dobrosrčnega človeka, kar tudi odkrito povedo.

Ne pričakuje preveč, a vseeno upa

Ker je Janez vedno nasmejan in dobrovoljen, je tudi sodelovanje v oddaji vzel kot neko novo izkušnjo. Predvsem upa, da se bo ob snemanjih tudi zabaval. Priznava, da ne goji pretiranih pričakovanj. A če se razplete kaj več, bo toliko bolj vesel.

Pretekle zveze večinoma trajale dve leti

V preteklosti je imel kar nekaj zvez, kot se za zdravega kmečkega fanta tudi spodobi, ki pa so se žal večinoma končale nekje po dveh letih. Razlog za propad večine zvez je v tem, da njegove izbranke niso želele priti živet k njemu na kmetijo, sam je pa tudi ni želel zapustiti in se preseliti z dekletom kam drugam.

Pričakovanja

Glede na veselo naravo, ki je pri Janezu nikakor ne moremo prezreti, je nekako razumljivo, da pričakuje ter si želi spoznati dekle s podobnimi lastnostmi. Spoznati želi predvsem nasmejano, simpatično dekle, ki bi bilo pripravljeno živeti na njegovi kmetiji, kjer pa dela tako ali tako ne bo imela ravno veliko, saj je kmetija mehanizirana in sodobna. Edini pogoj, ki ga ima, je ta, da pride dekle živet k njemu, saj si sam življenja drugje trenutno ne predstavlja.

Kaj torej čaka morebitno Janezovo izbranko?

Prav dosti fizičnega dela zaradi visoko mehanizirane kmetije ne bo imela. Če se bo rada usedla za volan katerega izmed njihovih traktorjev, bo lahko v lastno veselje opravila kakšno delo na njivi. A seveda le, če bo to sama želela. Za partnerja bo dobila prijaznega, simpatičnega in dobrosrčnega Janeza, ki jo bo z veseljem odpeljal v hribe, kamor tudi sam rad zahaja. Če bo raje imela veter v laseh, bosta lahko skupaj sedla na motor ter se podala po čudoviti bližnji ali malce bolj oddaljeni okolici. Ne nazadnje Slovenija ponuja veliko čudovitih izletov v naravo in v družbi srčne izbranke ali izbranca so ti vedno najlepši.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 36, 5. 9. 2019