mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Pravljična poroka

odkrito, 11.04.2017 08:44:02

Do potankosti organizirana pravljična navidezna poroka

Delite na:
Pravljična poroka

Več kot 80 zbranih gostov, od tega skoraj 30 parov, ki se bodo letos poročili, se je zbralo na Dvoru Jezeršek, kjer so kot svatje na Navidezni poroki pospremili Zalo in Leva na njuno skupno življenjsko pot. Do potankosti izpopolnjeni detajli so spominjali na resnično poroko, v znamenju zelenja in lestencev, čeprav ju prava čaka šele septembra.

Na letošnji že tradicionalni Navidezni poroki so svatje v zakonski stan pospremili Zalo Vidic in Leva Arnejška. Simpatični par je bil med številnimi prijavljenimi pari izbran prav zaradi svoje ljubezenske zgodbe, ki je prepričala organizatorja, da sta pravi par, ki ga iščejo.

Poročni obred se je odvil na z baloni in lestenci okrašenem vrtu več kot 250 let stare domačije Dvor Jezeršek. Mize okrašene z elegantno dekoracijo - s trendovskim zelenjem in minimalnim cvetjem svetlih odtenkov, vazice, stare knjige in stilsko aranžiran leseni obok je vabil nevesto in ženina pod svoje okrilje, kjer ju je pričakal matičar in svatje. Zvok glasbe in nekaj dežnih kapelj so še dodatno poskrbeli za pristno poročno romantično vzdušje.

Po izmenjavi prstanov in poljubu, ki so ga vsi svatje že težko pričakovali, je sledilo izobraževanje v prijetnih ambientih. Fantje so se podali v vinsko klet, kjer je sledila vinska degustacija izbranih vin, dekleta pa so za skrbno aranžiranim omizjem kot iz pravljice prisluhnile poročnim trendom Petre Starbek, poročne organizatorke.

»V poročnem predavanju sem se dotaknila 10 pomembnih poročnih tematik, s katerimi se srečajo pari med organizacijo poroke. Se zavedate, da je ključnega pomena pravilno oblikovan poročni plan? Zakaj je potrebno partnerja na poročni dan čim večkrat poljubiti? Dež – »nočna mora« ali »to prinaša srečo?« To je bilo le nekaj vprašanj, na katere je odgovorila Petra Starbek, ki je na Navidezni poroki skupaj z Jezerški poskrbela, da je šlo vse kot po maslu.