Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Poskrbite zase in svojo kožo

Sonja Javornik, 26.11.2020 12:20:29

V jesensko zimskem času je še kako pomembno, da poskrbimo, da je naša koža redno navlažena. Pomembno pa je tudi, da z izbrano kozmetiko dopolnjujemo svoj izgled in s tem dobro počutje.

Delite na:
Poskrbite zase in svojo kožo
Mazilo za ustnice s CBD pr

Mazilo za ustnice s CBD

Novost domače naravne kozmetike Favn je dermatološko mazilo za ustnice CBD, ki dobro navlaži, pomirja in neguje razpokano kožo ustnic. Varuje pred pred okoljskimi in vremenskimi vplivi (vročina, mraz, veter) ter podpira obnavljanje kože. Ustnice so po uporabi gladke, mehke in dobro nahranjene. Vsebuje koncentriran absolut rastlinske konoplje, izvleček ognjiča, E-vitamin, kakavovo maslo, olje jojobe in kokosa.

Trdi osvetljevalec
Trdi osvetljevalec
pr

Trdi osvetljevalec

Trdi osvetljevalec Snow Fairy glow stick ročno izdelane kozmetike Lush vas bo očaral z vonjem po sladkarijah in s sijajem, ki ne vsebuje plastike. Arganovo in kokosovo olje vlažita kožo ves čas in ji v prazničnem času podarjata popolno nego in svežino. Uporaba je preprosta: potegnite s sijajno paličico Snow Fairy po visokih točkah na obrazu za čarobno lesketanje. Druga možnost je, da ga nanesete na vrhove ličnic in na obrazu pričarate rahlo rdečico rožnatega sijaja.

Dezodorant v stiku
Dezodorant v stiku
pr

Dezodorant v stiku

Nelipotov dezodorant v stiku Basic vas bo prepričal s sladkim kokosovim vonjem, ki izhaja iz temeljne sestavine te kreme – ekološkega kokosovega masla, narejenega iz 100-odstotno svežega kokosovega mesa. Dezodorant je naraven, a vseeno učinkovit.

Vonj po praznikih za moške
Vonj po praznikih za moške
pr

Vonj po praznikih za moške

Baldesarini Eau de Cologne je dišava, ki je kot nalašč za praznični čas. Dišave Baldessarini so izbrane stvaritve, ki navdušujejo z brezčasnim slogom. Slogan, da ločuje moške od fantkov (»Separates the men from the boys«), je že od prve sestave iz leta 2002 simboličen del mednarodno uspešnih dišav, ki izražajo tipične značilnosti blagovne znamke: značaj, suverenost in določeno mero samoironije.

Kremno senčilo v stiku
Kremno senčilo v stiku
Promocijsko gradivo

Kremno senčilo v stiku

Color Fit Stick Shadow je izjemno praktično senčilo v stiku korejske kozmetike Missha. Na voljo je več različnih tekstur in odtenkov. Med njimi najdemo tako mat kot tudi dimenzionalen svetlikajoči se finiš. Z njimi lahko ustvarimo vse od nežnega dnevnega make upa do dramatičnega nočnega. Omogočajo enakomerno, močno pigmentiranost in dolgo obstojnost. Najbolje pa je, da je resnično izjemno praktičen in hiter za uporabo.

Dnevna krema za naravni lifting
Dnevna krema za naravni lifting
pr

Dnevna krema za naravni lifting

Resveratrol lift je bogata dnevna krema kozmetike Caudalie, ki veča naravno nastajanje hialuronske kisline v koži. Inovativna krema z lahko teksturo je mehka kot kašmir in se bori proti znakom staranja, medtem ko vašo kožo s popolnoma navadnimi sestavinami globinsko nahrani.

Pomirjujoča krema
Pomirjujoča krema
pr

Pomirjujoča krema

V liniji Elements of nature, visoko kakovostni liniji naravne kozmetike Dr. Grandel, najdete tudi kremo Anti stres. Ta bogata negovalna krema z azulenom in magnezijem je posebej namenjena potrebam suhe ter občutljive kože in ima pomirjujoč učinek, ki koži vrača ravnovesje. Kožo oskrbi z vlago in visokokakovostnimi olji ter jo naredi mehko in poenotenega videza.

Vlažilni kremni gel
Vlažilni kremni gel
pr

Vlažilni kremni gel

V liniji Hydramemory kozmetike Comfort Zone je tudi kremni gel 24h z učinkom dvojnega vlaženja z makro hialuronsko kislino, obogaten z naravnimi izvlečki in oljem moringe, ki varuje kožno bariero in vzdržuje najvišjo možno stopnjo vlažnosti kože. Koža je po nanosu gladka in mehka ter vidno navlažena 24 ur. Edinstvena vlažilna sestava kremnega gela daje takojšen občutek osvežitve. Primeren je za normalno in mešano kožo.

Oljni gel za prhanje in kopanje s svetlinom
Oljni gel za prhanje in kopanje s svetlinom
pr

Oljni gel za prhanje in kopanje s svetlinom

Gel za prhanje in kopanje hrvaške naravne kozmetike Aromatica z oljem svetlina in ognjičem je primeren za suho, občutljivo in k izpuščajem nagnjeno kožo. To je tudi pomožno sredstvo pri higieni kože z atopičnim dermatitisom, psoriazo, primeren tudi za dojenčke in otroke. Gel vsebuje naravna olja, ki so bogata z maščobnimi kislinami omega 6. Na koži pusti negujočo lipidno zaščitno plast, ki preprečuje nadaljnje izsuševanje in blaži simptome suhe, zelo suhe, občutljive in k izpuščajem nagnjene kože.