Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Poroka na domačem vrtu

Tina Guček, Maja, 27.05.2018 13:01:25

Zdaj je idealen čas za načrtovanje poroke, saj lepo in sočno vreme še izboljša praznično vzdušje. Vremenske razmere nam omogočajo, da pogostitev po obredu pripravimo kar na domačem vrtu (ali lepem prostoru za piknik).

Delite na:
Poroka na domačem vrtu
Revija Maja

Vse, kar moramo storiti, je, da si omislimo temo poroke in vodilne barve (izjemno priljubljena je kombinacija barve mente iz rožnatih ali koralnih tonov), veliko dekoracije pa lahko pripravimo kar sami.

poroka 9.jpg

Le kaj je bolj romantičnega kot dekoracija z metulji, ki, nanizani na vrvico, plapolajo v vetru? Takšen detajl bo tudi čudovito ozadje za vse svate, ki si bodo zaželeli posneti kakšno fotografijo s posebno lepim ozadjem.

poroka 7.jpg

Barva mente se čudovito ujema z odtenki rožnate, za kanček glamurja pa poskrbijo zlati dodatki, na primer stekleničke različnih velikosti, ki jih pobarvate z zlatim pršilom in uporabite namesto vaz.

poroka 5.jpg

Mini stekleničke penine ovijte v zlat papir, nanje pa nato nalepite še nalepke z lepo mislijo ali preprosto z napisom: Na zdravje! Dodajte še slamico in kozarčkov sploh ne boste potrebovali.

poroka 4.jpg

Ker se zabave zavlečejo pozno v noč, ne pozabite na večerno osvetlitev - na primer lanterne, lučke, nanizane na vrvico in napeljane v krošnjo drevesa ali svečke.

Naredimo sami

Nevesta, ki ima veselje in voljo do ustvarjanja, lahko marsikaj za dekoracijo na svoji poroki naredi kar sama ali s pomočjo svoje priče. Zelo preprost, a lep okras so črke MR&MRS (gospod in gospa), ki okrasijo avto, s katerim se z obreda odpeljeta ženin in nevesta. Črke lahko napišete sami ali pa predloge poiščete na internetu, jih natisnete in nalepite na malo trši karton.

poroka 1.jpg

Nato črke izrežete, preluknjate in nanizate na vrvico. Napis je lahko poljuben - sestavite lahko na primer tudi napis PRAVKAR POROČENA ali pa MLADOPOROČENCA. Vrvico nato samo še trdno pritrdite na avto, za piko na i pa bo poskrbel velik šop balonov.

poroka 2.jpg

Preberite tudi: Naj petunije polepšajo tudi vaš balkon! Kliknite TUKAJ!