Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

FOTO: Oprah Winfrey je všeč rustikalni slog!

Tina Guček, Dom2, 15.12.2018 13:01:48

Oprah Winfrey je televizijska ikona, ki jo pozna in obožuje ves svet. S svojim delom kot televizijska voditeljica in producentka je zaslužila milijarde, a Oprah ne le da trdo dela, ampak zna tudi uživati. Zato si je letos poleti omislila prav posebno počitniško hišico na otoku Orcas v Washingtonu.

Delite na:
FOTO: Oprah Winfrey je všeč rustikalni slog!
Ker je Oprah sila priljubljena in jo opazijo, kjerkoli se pojavi, je zanjo največ vredno tisto, kar je nemogoče kupiti – to je seveda anonimnost. Profimedia

Hišica je seveda ljubkovalna beseda za pravo pravcato graščino, za katero je odštela več kot osem milijonov dolarjev, v njej pa je vse razkošje, ki si ga lahko človek na dopustu zamisli. Ker je Oprah sila priljubljena in jo opazijo, kjerkoli se pojavi, je zanjo največ vredno tisto, kar je nemogoče kupiti – to je seveda anonimnost. Je pa vsaj poskusila – kupila je namreč dve parceli na otoku in ju združila v eno samo, njuna posebnost pa je, da sta na zelo neobljudenem otoku in zelo na samem.

profimedia-0373884750.jpg
Oprah je kupila dve parceli na otoku in ju združila v eno samo, njuna posebnost pa je, da sta na zelo neobljudenem otoku in ji zagotavljata veliko zasebnosti.
Profimedia

Hiša, v kateri bo Oprah preživljala proste trenutke, stoji na obali, zgrajena in opremljena pa je v njej ljubem rustikalnem slogu. Postavili so jo leta 2007, v njej so štiri spalnice, tri kopalnice ter drugi bivalni prostori. Hiša je kamnita in obita z lesom, obdaja pa jo čudovita in pravljična narava. V notranjosti prevladuje les, prostori so udobni in prijetni za bivanje.

profimedia-0373885276.jpg
Tudi kopalnica je urejena v rustikalnem slogu, ki je Oprah zelo ljub.
Profimedia

V veliki dnevni sobi se bohoti čudovit kamin ter veliko udobnih kavčev in foteljev, v katerih bo Oprah nedvomno brala, kar nadvse rada počne. Svoje knjige bo lahko imela shranjene v knjižnici, ki je od stropa do tal polna polic s knjižnimi uspešnicami. Jedilnica je velika in prostorna ter povezana s kuhinjo, v kateri je poleg vseh sodobnih gospodinjskih aparatov tudi krušna peč, ki je idealna za peko pic. V hiši so še velika pisarna, vinska klet ter soba za zabavo.

profimedia-0373885254.jpg
Ni skrivnost, da Oprah obožuje dobro hrano, in zagotovo bodo v tej kuhinji nastale številne dobrote.
Profimedia

Ne samo ena hiša …

Ob glavni hiši je še hiša za goste, ki stoji na čudovitem klifu ob zasebni plaži, na posestvu je tudi čudovita hiška na drevesu, blizu glavne stavbe pa stoji še ena, v kateri bo Oprah skrbela za svojo postavo – v zgornjem nadstropju je namreč telovadnica, v spodnjem pa studio za jogo. Ko se bo spotila s telovadbo, bo lahko šla uživat še v savno ali pa se bo sproščala na vrtu, urejenem v azijskem slogu, ki je kot ustvarjen za meditacijo. Ker rada hodi, je otok pravi kraj zanjo, saj je na njem veliko samotnih poti za sprehode, še lepši pa bodo seveda sprehodi ob morju.

profimedia-0373885257.jpg
Hiša je kamnita in obita z lesom, obdaja pa jo čudovita in pravljična narava.
Profimedia

Hiša na otoku Orcas je seveda le ena od Oprahinih številnih nepremičnin. V lasti ima tudi čudovito hišo na havajskem otoku Maui ter smučarski vikend v Koloradu, njen stalni dom pa je v Kaliforniji, v obmorskem raju Montecito.

profimedia-0373884738.jpg
Čeprav je hiša lepa, je še lepša narava, ki jo obdaja – sprehodi po gozdnih poteh in ob plaži so za osebo, kot je Oprah, najboljša oblika sprostitve.
Profimedia

profimedia-0373884755.jpg
Iz spalnice je popoln razgled na morje.
Profimedia

Objavljeno v reviji Dom2 št. 20, 29. 10. 2018.