ceferin_bobo_10.12.16 Dobra karma

Aleksandru Čeferinu se obeta dve leti trajajoča ...

siler1 Svet24.si

Nina nekega jutra ni mogla več vstati iz ...

anton prijatelj Reporter.si

Izginotje župnika Prijatelja: pregnali naj bi ga ...

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o Janu Boklevu in »izgubljenih sinovih ...

beović Necenzurirano

Čas je, da Krek in Beovićeva odstopita #kolumna

Špela in magda groselj Njena.si

Mama Špele Grošelj navija za vnuke

Lara Goršek Kos Njena.si

Sanjski moški: Laro ogled oddaje šokiral

Oblikuj postavo in izgubi centimetre na profesionalen način!

Oglasno sporočilo, 21.04.2021 08:00:17

Afrodita Professional predstavlja novost: 3 profesionalne pomočnike pri oblikovanju postave; z višjimi koncentracijami aktivnih sestavin, močnejšim delovanjem in odličnimi rezultati za zmanjšanje maščobnih blazinic, opaznosti celulita in opazno učvrstitev kože.

Delite na:
Oblikuj postavo in izgubi centimetre  na profesionalen način!

3 profesionalne rešitve so odslej na voljo tudi ZATE in ne zgolj za profesionalno uporabo v salonih: FAT BURNING Anticelulitna krema z grelnim učinkom za zmanjšanje obsega & maščobnih blazinic, BODY SLIMMING Anticelulitni gel s hladilnim učinkom za zmanjšan videz pomarančne kože in BODY SHAPING Čudežna krema za oblikovanje in učvrstitev.

AFRODITIN RECEPT ZA NAJBOLJŠE REZULTATE: Svetujemo kombinirano uporabo vseh 3 izdelkov, saj prav kombiniranje grelnega in hladilnega učinka ter večerna učvrstitvena nega v sinergiji prinašajo odlične rezultate. To pomeni, da oba anticelulitna izdelka uporabljate izmenično, prvi dan grelni izdelek, naslednji dan hladilni izdelek: Vsak večer po osvežitvi pod prho pa si privoščite čudežno kremo za oblikovanje in učvrstitev.

Izdelki so voljo izključno v spletni prodajalni webshop.afroditacosmetics.com in prodajalnah Kozmetike Afrodita (Ljubljana, Rogaška Slatina).