favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Oaza na domači terasi

Oglasno sporočilo, 05.05.2020 11:22:38

Letos smo se znašli v stresni situaciji, ko zaradi karantene veliko več časa preživljamo doma, marsikdo nima bližnjega dostopa do narave, dopustovanja so zaradi omejitev pod velikim vprašajem, zato sta kakovost bivanja v domačem okolju in možnost doživljanja narave doma še pomembnejši. Z leseno teraso, obogateno z rastlinami, si lahko pričaramo pristno doživetje narave in tako poskrbimo za oazo sprostitve in dobrega počutja, ki nam je na voljo, kadarkoli želimo.

Delite na:
Oaza na domači terasi

Več kot dve tretjini ljudi sprostitev stresa išče v naravi

Številne raziskave so pokazale, da je naravno okolje, četudi ga opazujemo le na fotografijah, izjemno pomembno za sproščanje stresa. Zmanjšuje jezo, strah in napetost ter povečuje doživljanje prijetnih občutkov. Ne le, da se v naravi čustveno bolje počutimo, izboljša se naše fizično počutje, zmanjšajo se krvni pritisk, srčni utrip, napetost mišic in proizvajanje stresnih hormonov.

Že ena sama rastlina v prostoru ima opazen vpliv na naše počutje, zato je pravzaprav bistvenega pomena, da si doma ustvarimo prostor, kjer se bomo resnično sprostili in zmanjšali vpliv stresa na naše zdravje. Občutek naravne podlage, ki ni nikoli pretopla ali prehladna, vonj po lesu, ki tudi absorbira škodljive pline in deluje kot filter ter vlažilec zraka, pa pogledu na rastline dodata novo dimenzijo doživljanja narave v domačem okolju.

w.jpg

Košček narave doma

Lesena terasa, ki jo okrasimo z lesenimi senčnicami, sedalnimi površinami in koriti za rastline, v katerih se bohotijo npr. okrasne bele smreke ali španski bezeg, pisano cvetje ali celo vrtiček z zelenjavo in dišavnicami, je skoraj popoln nadomestek lastnega obronka čudovitega gozda, kamor se lahko zatečemo resnično kadarkoli.

Takšna terasa nam lahko ob ustreznem vzdrževanju odlično služi najmanj dve desetletji, a je pomembno, da že v začetku ravnamo preudarno in premišljeno izbiramo vse od vrste in kakovosti lesa, do načina obdelave in montaže. Čeprav je les med gradbenimi materiali, ki jih človek uporablja najdlje v zgodovini, to še ne pomeni, da zna vsakdo z njim tudi delati, zato je izjemnega pomena izbira pravega izvajalca, ki nam bo realiziral našo teraso.

q.jpg

Brezplačen izračun cen za 6 vrst lesa

Ideja o leseni terasi je zagotovo zelo mikavna, a se marsikdo zaustavi že pri razmišljanju o stroških svetovanja in montaže. Z brezplačnim informativnim izračunom cen za kar 6 različnih vrst lesa lahko dobimo vpogled v možnosti, ki so nam na voljo, in prihranimo čas ter denar, ki bi ju sicer zapravili ob neprimerni ali ne dovolj informirani izbiri. Izračun ni obvezujoč, je pa nedvomno izjemno koristen podatek, ko se odločamo za leseno teraso, ki nam bo dobro služila še vrsto let, in izvajalca, ki nam bo do tega pomagal.

Izvedbo zaupajmo strokovnjakom

Na tržišču je moč najti veliko ponudnikov, pomembno je, da nam argumentirano svetujejo, so resnično strokovnjaki za lesene terase in da to lahko potrdijo z izkušnjami, ustreznimi certifikati kakovosti ter odličnimi bonitetnimi ocenami. Dobro je tudi vedeti, ali dela opravijo sami ali za to potrebujejo podizvajalce.

Tak ponudnik je na primer podjetje Vse za dom d.o.o. (Terase Expert), družinsko podjetje s 30-letno tradicijo, z veliko izkušnjami in znanja ter več kot 2.000 uspešno končanimi projekti. Kar 70 % nadstreškov in teras izdelajo na slovenskem trgu, približno 20 % v Avstriji, 10 % pa na Hrvaškem. Pri tem strankam ob naročilu naredijo tudi brezplačen 3D izris končanega objekta, ne zaračunavajo nedogovorjenih dodatnih del in se držijo rokov izdelave, vsa dela pa opravijo njihovi monterji.

Njihove stranke so večinoma posamezniki (fizični kupci) in šole, vrtci, občine ter različni zavodi. Prepoznavni so po vrhunski kakovosti, zanesljivosti in učinkovitosti, zadovoljstvo njihovih strank temelji na strokovnem svetovanju, individualnem pristopu k iskanju najboljših možnih rešitev in odlični izvedbi.

Ustvarite si svojo oazo na pragu vašega doma, kliknite za brezplačen izračun cene lesene terase.

BREZPLAČEN IZRAČUN