stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novosti na knjižnih policah

Bodi zdrava, 17.06.2018 15:01:37

Za vas smo pregledali nekaj knjižnih novosti na našem trgu.

Delite na:
Novosti na knjižnih policah
Bodi zdrava

Clive Gifford: KAKO DELUJE SVET
Učila International, d. o. o.

Obdajajo nas čudovite stvari v naravi in živimo v dobi, ki jo opredeljujejo vznemirljiva odkritja v znanosti, tehniki in tehnologiji. Pa res razumemo, kako in zakaj se vse dogaja, tako kot se? Ta knjiga razlaga vse! Raziščite čudeže vsega, kar vidite okrog sebe, in odkrijte, kako natančno deluje svet. Knjiga vsebuje vse od resnih tem (na primer kako nastane cunami) do zabavnih (na primer kako poteka animacija računalniško narisanih likov) in bo zanimivo branje za mlade in radovedne bralce.

knj_eft.jpg

KAKO JE EFT SPREMENIL MOJE ŽIVLJENJE … IN LAHKO TUDI VAŠE, 2. del
Založba Chiara

V knjigi je urednica Pika Rajnar zbrala resnične zgodbe, podpisane z imeni in priimki. Ljudje, ki so jih pisali, so običajni ljudje, ki nimajo posebnega pisateljskega daru, pač pa željo deliti osebno resnično izkušnjo kot navdih in podporo še komu. Res je, da smo si ljudje med seboj različni, hkrati smo si pa na neki način tudi zelo podobni. Ko nam je težko, nam razum s svojo »ponudbo« tolažb (kaj ti pa sploh manjka, lahko bi bilo še huje, lahko bi že vedela, morala bi se vendar lotiti prej, zakaj ne poslušaš pametnejših, zberi se in pojdi naprej …) pomaga bore malo ali nič, včasih nam stisko celo še poveča. Zgolj z razumom si v veliki čustveni stiski ne moremo kaj dosti pomagati. Takrat nekaterim s pridom pomaga tapkanje.

knjiga.png

Rada Kos: IZ LONČKA V LONEC
Allegro, d. o. o.

Priročnik je namenjen otrokom in staršem, vzgojiteljem in učiteljem pri ustvarjanju vrtov doma in vrtičkov v vrtcih in šolah, vsem, ki imate košček zemlje, in tistim, ki vrta nimate, pa bi želeli vzgajati rastline na balkonu, terasi ali na okenski polici, ter vsem vam, ki bi se radi hitro in preprosto naučili vrtnariti in sadove svojega dela tudi užiti. Knjiga je nastajala osem vrtnarskih sezon, v katerih so ustvarjalci in njihovi otroci spoznali rastline, spremljali letne čase, se zabavali ob ustvarjanju in uživali med kuhanjem.

Preberite tudi: Gre lahko na dopust tudi moj kosmatinec? Kliknite TUKAJ!